הצילו אותי איפה אני חיה!?...

שלי פאר

New member
הצילו אותי איפה אני חיה!?...

אתמול עבדתי. לא שאני אמורה לעשות את זה יום שישי אבל היה מלא עבודה אז החלטתי ללכת.. אני נכנסת לעבודה ושומעת 3 מאבטחים יושבים לי במקום נכנסתי בשקט שלא יראו או ישמעו אותי ואז אני שומעת אחד מהם אומר "מה הכי מצחיק להגיד לשלי?!" אז השני אומר לו "מה?" והוא עונה "לכי תזדייני" הם צחקו כמו לא יודעת מה.... 2 מפגרים! ואז השלישי שכנראה לא הבין מה מצחיק שאל למה מצחיק להגיד לי את זה אז אותו אחד שהחליט שזה מה שמצחיק להגיד לי, הסביר לו שאני א-מינית (או בשפה שלו "לא מזדיינת") המאבטח השלישי לא רק צחק, הוא גם אמר שהוא לא יוכל לשנות לי את זה אז אני שואלת את עצמי אלוהים ישמור- איפה אני חיה!?

avi1283

New member
אנשים מפגרים

יש כנראה בכל מקום, מצטער בשבילך שאת צריכה להתמודד עם זה. אם את יכולה להתלונן עליהם תעשי זאת.

בעולם שבו "הומו" היא מילת קללה

אנשים טיפשים מתרחקים ממה ששונה מהם וצוחקים. אם הם אומרים כזאת בדיחה לידך, תגידי להם "לכו תזדיינו", או "עם איבר קטן כמו שלכם, מי תרצה בכלל?". הם גברים שחושבים לא עם המוח אלא בין הרגליים. לדעתי תתייחסי אליהם כמו אל קופים בגן חיות, אם הם מדברים ככה. קופים עושים דברים טיפשיים, זה הטבע שלהם. אנחנו יותר חכמים מהם, ואם קופים יפגעו בנו הם יענשו, אבל חוץ מזה, הם יצורים טיפשים מדי בשביל להיות בצד השני של סורגי הכלוב.

שלי פאר

New member
חח הקטע שאותו מאבטח ראשון

זה ששאל את השאלה הכביכול רטורית רצה אותי...

p019

New member
מעוד בוגר מיצידו

חשבתי שאנשים מפסיקים להתנהג כך כשהם יוצאים מהתיכון. לא שווה להשקיע מעמצים בלהבין אנשים כאלו.

למעלה