הצילו, איך ממשיכים?

shahar40

New member
הצילו, איך ממשיכים?

שלום, הערב סוף סוף התיישבתי לנסות לסרוג פרח קרושה ששמתי עין עליו כבר מזמן. סרגתי וסרגתי (בערך 5 דקות...) ופתאום, אבוי. נתקעתי. הגעתי לשורה 3 ואין לי מושג איך ממשיכים... היא כותבת שעכשיו עובדים בצד האחורי של הפרח. מה הכוונה??? מה זה SPOKE? אם אפשר להסביר לי לאט את שורה 3 אני אשמח מאד. מצורפת תמונה של מה שיש עד עכשיו. תודה. Round 1: (single crochet in the ring, chain 3) 6 times. Again, join the last stitch to the first single crochet with a slip stitch. Round 2: (single crochet, chain 1, 3 double crochets, chain 1, single crochet) in each space created by the chain 3. Round 3: Now you begin working in the back of the flower you have started creating. (single crochet around the first spoke, then chain 4) 6 times. Join last stitch to first stitch with a slip stitch. Round 4: (single crochet, chain 1, 5 double crochets, chain 1, single crochet) in each space created by the chain 4. Round 5: Repeat round 3, but chain 5 instead of 4. Join last stitch to first with a slip stitch and weave in ends

tatia

New member
זה לא מסובך, אחרי שסיימת שורה 2

תסרגי 4ע' שרשרת ו תסרגי חצי עמוד מאחורי העלה הראשון ,תחברי אותו לחצי עמור משורה ראשונה, וככה תעשי 6 פעמים, יוצא לך שרשראות כאלה מאחורי העלים. ואחר כך את סורגת עלהם שורה השניה של עלים(שורה 4)

shahar40

New member
מה זה???? איפה מאחורי העלה הראשון?

ואיך לחבר אותו לחצי עמוד משורה ראשונה? תודה על התגובה המהירה

tova האחת

New member
שימי לב,עלי הכותרת הם כאילו

מסודרים כמו רעפים נכון?כדי להשיג את האפקט של עלה מאחורי עלה, עכשיו את צריכה לעשות שרשרת מ4 או 5 עיניים,לקפל אלייך את העלה הקיים ולחבר את השרשרת לבסיס העלה הקיים מאחור, זה נותן שיש לך פס סרוג מאחורי העלה הקיים.כך כמספר העלים ,בהמשך על השרשרת את סורגת את עלי הכותרת הבאים.וכך נוצרת החפיפה,מובן?יותר טוב לראות.

tatia

New member
תסתכלי בתמונה, אולי זה יותר יעזור

כי להסביר את זה בכתב זה די בעייתי:)

tova האחת

New member
הפרח שהעלתי קצת שונה,אך

זה אותו עיקרון.זה רק להמחשה+ הציור של טטיה נותן הסבר מקיף.אני עצמי הייתי צריכה לראות בעיניים על אמת,ורק אחכ' הבנתי בתרשים,אבל לא היה לי כזה ציור.אז שישה בהצלחה

למעלה