הצילו-איך ניתן לפנות מקום בזכרון

א.א.

New member
הצילו-איך ניתן לפנות מקום בזכרון

מבלי לפגוע בחלקים החיוניים? מה אפשר למחוק? הורדתי תוכנות ושכחתי מהן-איך אוכל לדעת מיהן?

alfi

New member
פינוי מקום בזיכרון

אם את/ה מתכוון לזיכרון RAM, אז צריך לבדוק אילו יישומים פועלים ברקע. לחיצה על צירוף ctrl+alt+delete מציג את כל היישומים שרצים במחשב. חלק מהם אפשר לסגור. ניתן לראות את כל התוכנות שעובדות ברקע גם בפינה התחתונה של סרגל היישומים. אם הכוונה היא לדיסק אז יש מספר דברים שכדאי לעשות. ראשית, לרוקן את סל המיחזור. אח"כ לבצע חיפוש לקבצים שמסתיימים בסיומת BAK או TMP ואז למחוק אותם. כמו כן כדאי גם למצוא קבצים שמתחילים בתו ~ גם את אלה אפשר למחוק. וזאת יכולה להיות התחלה טובה. לגבי תוכנות ומה הן - בדרך כלל מצורף להן קובץ READ ME שמסביר מה התוכנה עושה וכו´.

galo

New member
ולמה אתה חושב שחסר לך זכרון?

השאלה באה, מכיוון שהוירוס NIMDA החדש גורם להודעות השגיאה של הOffice" לגבי חוסר בזכרון.

א.א.

New member
כי מופיע לי חלון שמודיע שנגמר המקום

בכונן C היום בדקתי וירוסים ואין לי

galo

New member
רוב הסיכויים ש..

יש לך וירוס, האם בבדיקה רגילה של הכונן יש מחסור בזכרון? אם כן יש לנקות את כל הקבצים הזמניים ואולי להוריד תוכנות מיותרות. אם אין מחסור של נפח, ואני דיי משוכנע שזה המצב. עדכן את האנטי וירוס, ואז הרץ אותו שוב. אני לא יודע עם איזה אנטי וירוס אתה עובד, אך הנורטון עושה את העבודה באופן יעיל. מצ"ב קובץ בנושא

למעלה