הצילו. אין לי איך לעזור לה!

ClassaMan

New member
הצילו. אין לי איך לעזור לה!

אני גבר בן 25 וחברתי בת 23. היום חברה שלי הודיעה לי שאח שלה (כבן 28 בערך) מאיים שהיום בערב הוא הולך לפוצץ אותה מכות.
מתוך היכרות עם אח שלה, "לפוצץ במכות" הכוונה לאלימות אמיתית ולא לכמה סטירות.
אני אדיוט, אז הדבר הראשון שעולה לי לראש זה "אני יותר חזק" - אני פשוט אהיה שם בשבילה ואדאג שהוא לא יגע בה.

הבעיה היא, שאני לא יכול להופיע אצלה בבית ולהגן עליה. אני ואח שלה לא מסתדרים וסביר להניח שגם אם הוא לא מתכוון להכות אותה,
זה יקרה בכל זאת רק כי אני אהיה שם. והרי אני לא אתן לזה לקרות ולכן סביר להניח שאני ואח שלה נגיע למצב אלים.
אז יופי שאני יותר חזק וקיצוני ממנו... אבל לא אני ולא הוא הולכים לוותר אחד לשני. זאת הולכת להיות מלחמה ארוכה עם הרבה דם שיישפך.
אני לא רוצה להגיע למצב הזה, אבל אני לא רואה ברירה אחרת...הוא לא יגע בה גם אם אני אשלם על זה מחיר כבד.

נדפקתי. נדפקנו.

Daolina

New member
שתתקשר למשטרה ותודיע שהוא מאיים אליה

מה אתם אנשי מערות? למה כל דבר צריך לפתור באלימות?
אז שחברה שלך תבוא לישון אצלך וככה ימנע כל ערב שפיכות הדם הזה.
באמת שלא מבינה את צורת החשיבה שלכם. לאיים ככה במכות זה מתאים לגיל 6 בחצר לא לאנשים בוגרים.
שבו ודברו על מה שמפריע לכם. תנשמו עמוק כשהטונים קצת עולים. בחרו במודע לסיים הכל וללכת אם אתם לא מצליחים
לפתור כלום. אבל מכותתתתת???? איזו מין דרך תקשורת עלובה בחרתם.

רואה 6 6

New member
תגיד לחברה עם האח יקיר לי אפריים שלה שתארוז את עצמה

ותגיע אליך ולא תחזור לגור עם הגנגסטר הזה תחת אותו גג. כמו כן,תלונה במשטרה ואם הוא רודף אחריה ומתקיף אותך אז בטח להעיף אותו מאחרוי הסורגים.
אני לא מבינה למה אתה מחכה ללכת מכות איתו במקום ללכת שניכם ולגור במקום אחר מזמן...

A לוןA

New member
לסלק אותה משם מיד

ולערב את כל מי שאתם יכולים- משטרה, רווחה וכל היתר
יש הורים בסיפור? קרובי משפחה אחרים?
&nbsp
בקשר ל"אני יותר חזק"- ראיתי כבר כמה וכמה גברים חזקים בחיי (כולל אותי)- אף אחד מהם לא היה יותר חזק מסכין או כדור.
&nbsp
ותצייד את חברה שלך בגז מדמיע. עכשיו.

איפה ההורים שלהם בסיפור?

אם האיום ממשי ואתה יודע שמשהו רע הולך לקרות- תפנו למשטרה לגבי האיומים ושלא תשן בבית בזמן הקרוב, במידה וזה אפשרי.
כל מה שאפשר לעשות כדי להגן עליה- צריך לעשות.

דבר ראשון, שתצא מהבית

שתלך לישון אצלך, או אצל מישהי/ו אחר או אפילו בבית מלון.
ובתור פיתרון ארוך טווח, צריך לערב את ההורים ואת המשטרה. ואם זה לא עובד (וזה לא תמיד עובד), אז להרחיק אותה משם בצורה קבועה. זו לא סיטואציה שאפשר להשאר בה ולקוות שלא יקרה משהו רע.

supersonic777

New member
מז"א,"הולך לפוצץ אותה מכות..."? מה העילה,סתם ברבריות?

אגב,אני לא יכול לשמוע שגבר(עאלק גבר) מכה אישה!!!
אם היא היתה חברה שלי,אני רוצה לראות שהיה מעיז רק להושיט את היד לכיוונה!!!

ClassaMan

New member
תשובות לכולם

לערב את ההורים זה לא כל כך אפשרי...במיוחד לא כשאבא שלה אדם אלים לא פחות מאח שלה ולכן בדר"כ מצדד בו.
יש לה משפחה נוראית. שני ההורים מכים ואבא עבריין. פשוט גועל נפש.
כבר שנים שניסיתי לגרום לה להתפכח ולעזוב אותם אבל היא אוהבת אותם וקשה לה להיפרד מהם. גם אם היא נפגעת מהם נפשית ופיזית ברמה יומית.

אתמול אחיה הוזעק בשעות הערב לעבודה ולכן לא הגיע הביתה כך שהאיום נדחה להיום.
אנחנו לא יכולים לערב משטרה כי אם שוטר יופיע אצלה בבית, היא תחטוף על זה בהזדמנות הראשונה על כך ש"הלשינה".
להערכתי, האיום ירד בעוצמתו. אבל הבעיות עדיין ישנן.
משפחה גועלית. איך יצא פרח מתורבת כמוה באמצע שדה מלא נבלות...

A לוןA

New member
לא קשור בכלל ללעזוב אותם

עכשיו אתה צריך להוציא אותה מאיזור הסכנה- אחר כך לדאוג להמשך.
&nbsp
בקשר למשפחה שלה- ברור לך שאם היא לא תרצה לעזוב, אתה לא יכול להכריח אותה. כל מה שאתה יכול לעשות הוא לתת לה את המקום אליו היא תוכל ללכת בביטחה. מעבר לזה- זו החלטה ובחירה שלה
(לצערנו, כל עוד לא נשקפת סכנה אמיתית ומוחשית לחייה וזה עדיין רק בגדר איומים- המשטרה ורשויות הרווחה לא יתערבו)

ClassaMan

New member
לצערי,אתה צודק

לכן לא ניסיתי להפריד אותה מהמשפחה.
חוץ מזה, שאני מאמין שגם אם המשפחה לא משהו - היא בעלת ערך שאי אפשר לוותר עליו.

A לוןA

New member
פה אתה לחלוטין טועה

משפחה פוגענית, רומסת, מקטינה ומנמיכה (ובמקרה שלך- אלימה!)- אין לקדש אותה בשם קרבת הדם, ושומר נפשו ירחק.

חוץ מלהיות חוף המבטחים שלה ולספק לה מקום בו תוכל לשהות בביטחה ולאורך זמן- לא רואה משהו שיש לך לעשות.

ואבא שלי היה אומר-
האויב הגדול ביותר של אדם הוא עצמו. מה שהוא מעולל לעצמו- כל דורשי רעתו לא יוכלו לעולל לו.

Ginger L Honey

New member

למעלה