הצילו! איפור ותסרוקת...

• פותח הנושא RnRn
  • פורסם בתאריך

RnRn

New member
הצילו! איפור ותסרוקת...

שלום לכולם! אני מתחתנת בספטמבר ומחפשת מאפר/ת וספר/ית בירושלים. אני רוצה איפור עדין ותסרוקת פשוטה. מישהי מכירה משהו מומלץ??? רננה

שרונס

New member
כן! במספרה של חיים הספר יש ספרית

שקוראים לה עינת והיא עושה תסרוקות יפות, לפי דעתי. המספרה נמצאת במרכז העיר ברחוב הילל ליד בן אנד ג´ריס (מול קפה הילל). בקשר למאפרת, קיבלתי שם של מישהי באזור מודיעין, אך עוד לא עשיתי אצלה איפור נסיון אז אני לא יודעת איך היא. גם עוד לא קיבלתי את הטלפון שלה. אם תמצאי מישהי בירושלים, אשמח לשמוע. אם את מכירה קוסמטיקאית טובה שעושה מניקור/פדיקור, גם אשמח לשמוע. סוף סוף מצאתי מישהי שמתחתנת בירושלים! אז מזל טוב לך. אני מתחתנת בנובמבר. אפשר לשמוע עוד פרטים בקשר לאיפה את מתחתנת, מוסיקה בחתונה, צלם וכו´? תודה, שרון.
נ.ב. אם ההודעה תופיע פעמיים אני מתנצלת, היא לא הופיעה בפעם הקודמת ששלחתי אותה...

שרונס

New member
יש כאן עוד כלה, סטארי, שעשתה

תסרוקת נסיון ממש פשוטה ואני בטוחה שכבר יש לה מאפרת. תנסי אולי לחפש בדפים הקודמים הודעות של סטארי כי באחת ההודעות היא כתבה על תסרוקת הנסיון. סטארי גם ירושלמית. שרון.

RnRn

New member
עדין וטבעי בעיקר

הי סטארי! אני רוצה תסרוקת שתהיה בעקרון עם שיער מפוזר ורק השוונצים מקדימה אסופים, עם שזירה של פרחים לבנים משהו קצת כפרי כזה. ולגבי איפור - משהו עדין, שאני לא ארגיש כמו ליצן או לא כמו שאני רגילה. יש לך רעיונות?

RnRn

New member
תודה! מסתבר שיש ירושלמיות!

תודה! קיבלתי גם המלצה על המספרה של אשר מינץ ברחוב בצלאל. לגבי איפור וקוסמטיקאית... אין לי מושג, אבל אני מפעילה קשרים. במספרה של אשר מינץ יש גם מאפרת. וחוץ מזה במרום לרום וגם בהיאט ובפנינת הדן יש איפור + תסרוקת. אני מתחתנת במעלה החמישה, ב16 בספטמבר. ה-DJ הוא בחור מקסים מראשון לציון בשם פיני דקל. עוד פרטים?

סטארי1

New member
תראי, אני עושה תסרוקת במלון רמת-רחל

כי שם אני מתחתנת וזה נוח, אבל לא הייתי ממליצה עליהם במיוחד (גם אני עושה פזור והן נורא כעסו עלי שזה לא "כלתי" מספיק). את המאפרת שלי עוד לא ניסיתי (ויתרתי על איפור נסיון) אבל אני יכולה לתת לך את הטלפון. יש גם מישהי בשם סימון בן עטר שעושה גם איפור וגם שיער ושמעתי עליה המון המלצות. הבעיה היא שהיא עובדת רק אצלה בבית (היא יושבת בבנייני וולפסון). על כל יציאה החוצה היא דורשת תוספת 500 ש"ח. עוד המלצה שקיבלתי בענייני שיער היא על ספר בשם דורון, שעובד אצל אסף זיו, בסניף שמול מלון הילטון (קינג דייויד 10, טל´ 6244111). תשאלי עוד את נעמה טל, היא עשתה הכל גם בירושלים ויצא לה ממש יפה.

RnRn

New member
תודה, אני אשמח

אני אשמח לקבל טלפון של מאפרת. אגב, יש לך מושג מה טווח המחירים הסביר לאיפור ולתסרוקת? אני אובדת בעודף מידע....

סטארי1

New member
כמו תמיד, השמים הם הגבול..

אני חושבת שבכל המקומות שאני ביררתי זה יצא 250-350 ש"ח בלי איפור נסיון ו-400-500 ש"ח לאיפור פלוס איפור נסיון. מה שמשתנה מאוד זה המחירים למתאפרות נוספות שבאות איתך, וזה נע בין 150 ל-300 ש"ח לאחת. לגבי שיער, המחירים מתחילים מ-350 ש"ח לתסרוקות פשוטות מאוד. המאפרת של היא ענת אור, טלפון 258627 052 והיא לוקחת 500 ש"ח לאיפור עם נסיון (או 380 בלי נסיון). על כל מתאפרת נוספת היא לוקחת 200 ש"ח. יש גם את טלי פלד בקניון טל 6788842 ועוד טלפון שיש לי (אבל אין לי מושג איך הבחורה) הוא של שרון גונן 261001 050. את הטלפון של סימון בן עטר אין לי, אבל יש אותו ב-144 (היא גרה ברחוב דיסקין). היא, אגב, תיקח ממך 250 ש"ח לאיפור (ואת אותו מחיר לכל מתאפרת נוספת) ומשהו בסביבות 400 ש"ח לתסרוקת. בהצלחה ותעדכני איך הולך.

שרונס

New member
סטארי, יש לך גם שם וטלפון של

קוסמטיקאית טובה? אני מחפשת נואשות אחת ואף אחד אין המלצה! אני צריכה מישהי שגם יודעת לעשות פדיקור/מניקור. תודה, שרון.

שרונס

New member
סטארי, ברמת רחל יש גם מאפרת?

זה נשמע לי מאוד נוח, בהתחשב בעובדה שאני אשן במלון יום לפני החתונה. אולי אוכל לעשות כך את כל הסידורים מבלי אפילו לצאת מרמת רחל עד החתונה?... יש לך מושג כמה הם גובים על תסרוקת, ובהנחה שיש מאפרת, כמה הם גובים על איפור? הייתי רוצה נסיון בשניהם. אנחנו סוגרים סופית עם שרל ביום שלישי בצהריים והתאריך שלנו הוא 6.11. מה, החתונה שלכם היא ביום שישי הזה? וואו! איזו התרגשות! איך את מרגישה?
שרון.

סטארי1

New member
כן, יש להם גם מאפרת

קוראים לה יפעת והיא לוקחת 200 ש"ח על כל בנאדם שהיא מאפרת, כולל הכלה. לא פגשתי אותה ולא ניסיתי, אבל אם תתקשרי למספרה (הם נקראים מספרת "הסליק" ויושבים בתוך המלון, ממש ליד חדר האוכל), הם ייתנו לך את הטלפון שלה ותוכלי לתאם עם כולן שם. אני לא מכירה קוסמטיקאיות (אני הלכתי לאחת ביישוב שלי..) אבל תבדקי גם את זה ב"סליק", אני כמעט משוכנעת שיש להם גם מניקוריסטית.

שרונס

New member
אני מעלה את ההודעה למעלה למקרה

שסטארי כאן. סוף סוף מישהי שמכירה קוסמטיקאית בירושלים!

למעלה