הצילו אני זקוק לעזרתכם עם פורי

הצילו אני זקוק לעזרתכם עם פורי

של הפני פורי
לא הולך לי, אני מנסה ומנסה וזה פשוט לא הולך לי.
זה או לא מתמלא או יוצא קריספי ואז שוב רך


יש למשהו ניסיון ??

תודה
 
ערב טוב.שאלה אתה שם את הבצק בשמן עמוק וחם?

ערב טוב.
נתחיל בזה שהוא חייב להיות קריספי .
שאתה שם אותו בשמן עמוק וחם הוא נפתח למין כדור וממיד הופך אותו שיקבל צבע זהוב.
לאחר שאתה מוציא אותו פשוט לתת מכה קטנה ואז נפתח חור ,החור צריך להיות קצת גדול שתוכל לשים בו את המילית.
בכייף מאיר כרמיאל
 
תודה ידידי

כמה זמן הכדור יכול להחזיק מעמד אחרי הטיגון? ואם אפשר לאחול אותו יום אחרי ועדיין ישאר קריספי,
את החור עושים ישר אחרי הטיגון? או סמוך לאכילה?
ואפשר מתכון יותר מסודר? לי יש אחד אבל שלא תמיד מצליח לי

אני מבין זשה חייב להיות ממש דק, נכון?

סליחה על ההטרחה אבל זה באמת חשוב לי
 
שלום חבר.כן בהחלט.

א. נהוג לאכול מייד אחרי טיגון לא שמורים "לא כייף.
המתכון לבצק.
1 ק"ג קמח.
1 אבקת איפה.
קורט מלח.
מים.
מנפים את הקמח שמעל אבקת האפיה,מוסיפים את המלח.
בקערה שממים את התערובת ומיספים מים כזה שאפשר להשיג למטה בעיר ,תמלא בקבוק .
מוסיפים מים תוך כדי לישה עד שהבצק מקבל מרקם ,הבצק לא צריך להיות נוזלי.
שמים בסיר שמן בערך חצי בקבוק (הסיר לא גדול ככה שאפשר לשנים כמה .
קורצים מהבצק כדור מעט קטן מפינג פונג (לאחר שתפתח אחד ותארה הגדול ,תוכל להתיחס לכדור בהתאם)
על משטח מפרזים מעט קמח ועם מערוך פותחים שיהיו בגודל של 7 ס"מ לערך ועובי בערך 5 מ"מ.
להכין כמות דרושה לעכשיו .
לשים בזהירות בסיר עם השמן עד שמתפח ולאחר שמתנפע להופך.
לפני ההכנסת הבצק לסיר להכין את התוכן.
המרכיבים:
תפוחי אדמה לשלוק אותם.
גרגרי חומוס .
מלח לפי הטעם.
מעט כמון.
כוסברה קצוצה דק .
לימון.
פלפל חריף גרוס או טחון.
את תפוחי האדמה לקלף ולחתוך לקוביות קטנה,להוסיף את החומוס וכל חמורי הטעם
עכשיו להוציא מסיר ולפתוח פתח כך שאפשר לכניס את מילית תפוחי אדמה.
רוצי שהכדורים יהו חמים .
אני לא כתבתי בסדר כרונולגי .
אני שולח לך במסר את המייל שלי לקבלת תמונה.
לבריאות
מאיר כרמיאל
 
הידעתה שהיא בת דוד מדרגה שניה שלי.בקרתי אותה.

ערב טוב.
באמצע שנות השבעים הייתי נוסע לתל אביב למה שנקרא "קניות" כלומר לקבל את ההקצבות ליחידה משוקולד עד דלק וסיכות זהב למצטיני קורס חובלים מכן שחבר טוב היה משרת המקום.
וכל יום שלישי היה זה מנהג לצאת לארוחת צהרים במסעדה זו או אחרת.
באחת הפעמים שנוסע לי שהיא פתחה מסעדה בלונדון סוטר אמרתי לחבר שלי הפעם אנחנו הלוכים לאכול אצלה ולאחר שאני ידעתי מה להזמין אז הזמנתי בהתאם ,אבל לא לפני ששאלתי עם רינה נמצאת ולמלמצר שאל למה ? עניתי לו שהיא קרובת משפחה שלי וכך היא באה והפגישה היתה מרגשת ואז אמרה למלצר מה שהם הזמינו על חשבון הבית .
אבל אני והחבר לא הסכמנו להצעה ושלמנו את המגיע ,אבל נראה שהיא עקשנית ושלחה לשולחן מגש עם כל טוב הודי ואני חגגתי ,החבר לא כל כך.
דרך אגב היא בת לאב ממוצא עירקי ואם הודית ואני ממוצאי עירקי ויליד כלכותה .
כך שאני לא צריך את ביוטיוב .
זה מזכיר לי שלפני 2-3 היה בפורום פה בחור בשם "דודו החמוד" ואני כדרכי שאלתי לשם משפחתו וענה לי ,אמרתי לא שמע אני מכיר אחד מטירה בשם משפחה זהה ומה התברר שהוא בנו של חבר לעבודה .
חבל מאוד שהוא נעלם מהפורום
מאיר כרמיאל
 

yair_bar

New member
מנהל
אני חושב שהזכרת זאת בעבר

וזה אכן סיפור חמוד מאד
&nbsp
לגבי דודו אכן זוכר לטובה. בחור נפלא שאוהב לאפות.
&nbsp
לגבי ההפנייה לסרטון ביוטיוב - זה נכתב כתגובה לארתור דנט24 שביקש טיפים
 
למעלה