שלום חבר.כן בהחלט.
א. נהוג לאכול מייד אחרי טיגון לא שמורים "לא כייף.
המתכון לבצק.
1 ק"ג קמח.
1 אבקת איפה.
קורט מלח.
מים.
מנפים את הקמח שמעל אבקת האפיה,מוסיפים את המלח.
בקערה שממים את התערובת ומיספים מים כזה שאפשר להשיג למטה בעיר ,תמלא בקבוק .
מוסיפים מים תוך כדי לישה עד שהבצק מקבל מרקם ,הבצק לא צריך להיות נוזלי.
שמים בסיר שמן בערך חצי בקבוק (הסיר לא גדול ככה שאפשר לשנים כמה .
קורצים מהבצק כדור מעט קטן מפינג פונג (לאחר שתפתח אחד ותארה הגדול ,תוכל להתיחס לכדור בהתאם)
על משטח מפרזים מעט קמח ועם מערוך פותחים שיהיו בגודל של 7 ס"מ לערך ועובי בערך 5 מ"מ.
להכין כמות דרושה לעכשיו .
לשים בזהירות בסיר עם השמן עד שמתפח ולאחר שמתנפע להופך.
לפני ההכנסת הבצק לסיר להכין את התוכן.
המרכיבים:
תפוחי אדמה לשלוק אותם.
גרגרי חומוס .
מלח לפי הטעם.
מעט כמון.
כוסברה קצוצה דק .
לימון.
פלפל חריף גרוס או טחון.
את תפוחי האדמה לקלף ולחתוך לקוביות קטנה,להוסיף את החומוס וכל חמורי הטעם
עכשיו להוציא מסיר ולפתוח פתח כך שאפשר לכניס את מילית תפוחי אדמה.
רוצי שהכדורים יהו חמים .
אני לא כתבתי בסדר כרונולגי .
אני שולח לך במסר את המייל שלי לקבלת תמונה.
לבריאות
מאיר כרמיאל