הצילו! אני לא יכולה יותר... עזרו לי

חן j

New member
הצילו! אני לא יכולה יותר... עזרו לי

זה לא פייר, כולי אכולת קנאה שאני קוראת את הודדעותכם, לרוב אני מצליחה להרגיע את מחשבותיי ומשכנעת את עצמי שעוד שלוש שנים , (צבא+עבודה לגיוס כסף לטיול המאוחל) עד שאני יגיע למזרח ובפרט תאילנד היפה (שאני כל כך מחכה ליום שבו אדרוך במקום)זה לא הרבה זמן... אבל אז אני רואה הישרדות 5 (שזה בחופים המדהימים של תאי) או קוראת את ההודעות שלכם, המטיילים, או הכי גרוע..נכנסת לאתרים ורואה תמונות... וכולי מצטערת על היותי בצבא הגנה לישראל, ומה שגורם לי לכתוב הודעות לא קשורות ולא מעניינות כאלה... בגלל שהודעתי זו ממש לא מעניינת ואולי חלקכם אפילו יתעצבנו מלקרוא אותה, אצרף לינק נחמד++ (שגרם לי לאבד את עשתונותיי) תמונות מדהימות מתאי.. http://www.phuket-photos.com/khao-lak.htm http://www.phuket-photos.com/phiphi-islands.htm

kogawa

New member
הי חני

אני זוכר את המשיכה שלך לתאילנד, אבל אנחנו כאן ועכשיו, והצעתי לך לעשות את הדבר הכי קרוב לנסיעה לשם: קחי שבוע-שבועיים וסעי לחופי הקסם של סיני. תאמיני לי שבתור אחד שביקר 3 פעמים בתאילנד, ועשרות פעמים בסיני, שממש לא תתאכזבי. מצרף בשבילך מצגת תמונות משפחתיות מטיול שעשיתי לאחרונה לשם. (יש ללחוץ משולש PLAY)

חן j

New member
חח גם את זה איני יכולה אני בצבא...

אבל תודה בכל מקרה..

חן חן חן תקשיבי לאיש זקן ובעל נסיון

הזמן יטוס לך כמו טיל ופתאום את תמצאי את עצמך על המטוס... אני זוכר במדויק זה היה חודש לפני השחרור וגם ביום השחרור עצמו כולם שאלו אותי אם יש לי תוכניות ואני עניתי בדיוק כך "למצוא עבודה לחסוך ולטוס להודו" וזה בדיוק מה שקרה מה שטוב בחלומות כמו שלנו הוא שהן מתגשמות ולא צריך הרבה כדי להגשים אותם... כמה חודשים של עבודה וחיסכון המשכורת יגשימו לך את הטיול.... טוב ורק כדי שתקנאי מה את אומרת על זה?

חן j

New member
אני פעורת פה... אבל...

וכן אני יודעת שזה יתגשם אני יודעת שעוד 3 שנים אני אהיה במזרח,ובפרט בתאי... אבל אני מפחדת שעד שאני אבוא הכל יהיה כבר נורא ממוסחר לא יהיו עוד איים ריקים, שהמחירים שם יעלו ואז אני גם לא אוכל לשהות מלא זמן כמו שאני חולמת..ואני לא מפונקת ואני מתכננת לישון במקומות הזולים... ואווווף עוד 3 שנים זה המון

kogawa

New member
כשהגעתי לראשונה לתאילנד

רק תכננו לעשות אותך (1984), ומצאתי ארץ ממוסחרת ומתויירת זוועה, ומאז כל פעם שהגעתי היה עוד הרבה יותר גרוע, ובכל זאת תראי כמה אנשים נהנים רצח מהמקום הזה. על תדאגי, בעוד שלוש שנים אכן יהיה ממוסחר יותר, ועדיין יהנו המטילים (בעיקר מי שמגיע לשם כמדינה ראשונה במזרח), ועדין החופים יהיו מדהימים, ואפילו יותר מקומות שהיו לא נגישים יהיו גני העדן הבאים. ובנתיים סיירי באתר הנהדר הזה

חן j

New member
תמונות נהדרות אחת אחת...

רק חבל שיש כל כך קצת.. חח איזה חמדנית

חן j

New member
אז ככה.. כנס!

א. תודה רבה על התמונות
ב. ברי באיזה ארצות בדיוק היית? ג. וואו כשאני אחזור מהטיול שלי..הפורום יהיה מפוצץ!!!

אוקי אז ככה....

א. לא צריך תודה הכל בחיף אני אומר למה לא בחיף אני אומר (מה לא נעשה כדי שתקנאי ויבער בתוכך הרגש לטייל כבר עכשיו) ב. טסתי להודו שהיא הייתה תחנת האם שלי ממנה יצאתי אל עבר שאר הארצות אך מכל מקום שבו הייתי תמיד חזרתי אליה... בין הודו לבין הודו הייתי בנאפל ושוב איך לא חזרה להודו, אוסטרליה , (חברים שלי צוחקים עלי עד היום שבמקום להמשיך לניו זילנד אחרי אוסטרליה אני חזרתי להודו) ואז תאילנד,בורמה,לאוס וחזרה לתאילנד אך אני מאוד מקווה שאני אחזור בקרוב להודו אבל לא כל כך נראה לי שיצא. ג. תיזהרי אני עוד אתפוס אותך במילה ד. מה דעתך על ג?

חן j

New member
דעתי על ג..

משקשקת...אבל אל תדאג אני מאשרת לך..כי עוד 4 שנים (כוללים סוף דירות+עבודה+ טיול + השתקמות בארץ) הפורום יהיה מוצף תמונות שלי מהטיול..אך רגע יהיה עדיין תפורום? ולמרבה הצער אני נאלצת שוב לעזוב אותכם.. מחר חוזרים לצבא...

למעלה