הצילו- אני מאוהבת!!

*mishel

New member
הצילו- אני מאוהבת!!

לפני כחודש וחצי התחלתי לדבר עם מישהו בשם בועז באינטרנט. דיברנו על הכל מכל והרגשתי ממש בשמיים כשדיברתי איתו, הוא נורא הבין אותי ואת כל המצוקות שלי (התלבטתי קצת בזהות המינית שלי וגם במה שאני רוצה לשדר דרך הלבוש שלי- אבל זאת כבר בעיה אחרת...). אני בחיים שלי לא ראיתי אותו, אבל אני מדברת איתו בטלפון מלא וכל פעם איזה שעה וחצי- שעתיים.... הוא נותן לי לפעמים רמזים שהוא רוצה לפתח משהו איתי, אבל אני תמיד מתנהגת כמו מטומטמת ולא יודעת מה להגיד... בימים הראשונים שדיברנו, אמרתי לו שהוא מעניין אותי (ואכן כך היה...) ולפני איזה שבועיים הוא שאל אותי אם הוא עדיין מעניין אותי (או שמא הוא התכוון לשאול אם אני מעוניינת בו...?). אני מרגישה כל כך מאוהבת וכל פעם שאני חושבת עליו, אני לא יכולה שלא לחייך... הבעיה איתו היא שיש לו עוד קשרים עם נערות אחרות כמו הקשרים שלו איתי (הכרות באינטרנט ודיבור בטלפון) וקשה לי לדעת אם הקשר שבינינו הוא מיוחד. הוא סיפר לי שיש מישהי שהוא הכיר באינטנט שאמרה לו שהיא מאוהבת בו, אבל הוא מרגיש שהקשר ביניהם לא מיוחד מספיק בגלל שהיא גרה רחוק אז הוא לא רוצה לפתח משהו איתה... אני לא יודעת אם הקשר שלנו מספיק מיוחד בשביל שאני אגיד לו אם אני מאוהבת בו או לא! מה אם הוא לא מאוהב בי?? זה מפחיד.... מה גם שאנחנו גרים במרחק נסיעה של שעה וחצי אחד מהשני (אני בהרצליה, הוא במודיעין). האם להציע לו להיפגש?? help! עוד בעיה שיש לי היא שאני נראה לי מאוהבת בעוד מישהו גם מהאינטרנט! קוראים לו יניב, ואנחנו מדברים כבר 3 שבועות בערך והוא כל הזמן אומר לי כמה אני מדהימה ושטויות חנפניות כאלה.... הצרה היא שזה עובד... הוא שיקר לי ואמר לי שהוא מתל אביב כשבעצם הוא היה מראשון... הוא נורא הצטער וסלחתי לו, אבל בכל זאת אני תוהה האם יש להטיל ספק באמינות שלו? מי עדיף? מישהו חסר סיכוי שאני מאוהבת בו נואשות...? או מישהו עם הרבה סיכוי שאני לא ממש מאוהבת בו, אבל הוא ממש חמוד...? אני על סף דמעות כל פעם שאני חושבת על הנושא..... תעזרו לי! תהל

BlackMist

New member
לדעתי...

את צריכה ללכת על מה שאמין. את לא יכולה להתאהב במישהו שלא קיים באמת. אם הוא מחמיא לך כל הזמן סתם ככה, זה לא סימן טוב... זה אומר שהוא לא אמיתי איתך והוא עושה את רק כדי לנסות ולפתח משהו... ובסוף זה עשוי לא להיגמר טוב. תסמכי עליי בקשר לזה.
אני פעם הייתי מאוהב במישהי מהאינטרנט רק בגלל שהיא כל הזמן החמיאה לי וגרמה לי להרגיש טוב עם עצמי... הייתה לי תקווה מסוימת. אבל אז למדתי להכיר מי היא באמת, והבנתי שהיא לא הייתה אמיתית איתי. ובקשר לזה שאת מאוהבת בו, את לא צריכה להגיד לו את זה... (שאת מאוהבת בו). אבל את יכולה להגיד לו שהוא מוזמן לביקור בהרצליה.
ככה גם תוכלי לבדוק אם את מספיק חשובה בשבילו.

*mishel

New member
עזרת לי קצת, תודה..

הצרה היא שיש לי הרגשה חזקה שזה לא יסתדר בינינו ושהוא לא מרגיש כלום כלפיי.... אני עצובה

תחושות לא...

תחושות לא משקרות אותנו בדרך כלל, תתגברי על העצבות ותמשיכי הלאה אני מאמין שיש עוד המון בנים שיתאימו לך! שלומי

911

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

אני בדיוק באותו המצב.......

לכן אין לי כל כך הרבה מה להגיד לך, אבל הבעיה אצלי שאני בקשר עם מישהו שהיכרתי באינטרנט ואנחנו רק מדברים בטלפון כמעט 4 חודשים, עכשיו הבעיה היא שאני חולה עליו, ואני חושבת שאני מאוהבת בו, הוא בדיוק הטעם שלי, אבל..... בתחילת הקשר הוא שיקר לי בקשר לשם שלו, לאיפה שהוא גר, ולגיל שלו. אבל בסוף הוא אמר לי את האמת. והאמת היא שגם אני בהתחלה שיקרתי לו בכמה דברים שעד היום לא אמרתי לו את האמת למרות שאני מתה לספר לו אבל אני לא יודעת איך. לכן אני נורא מיצטערת אבל אני לא יודעת איך לעזור לך רעות.

liran b

New member
טוב תראי ...פגעת בול במטרה1!!!!

מי שאולי קרא מקודם את מה שרשמתי בקשר לזה שהיכרתי מישהי והיינו ביחד ואמא שלה לא אהבה אותי. אז הכרנו דרך צ´ט דפ"ז (ז"ל) ואחרי זה דרך האיי סי קיו. ודיברנו בטלפון במשך חודשיים וחצי מלא זמן פעם אחת בערך 3 שעות או יותר.....(שיא) והיא מאוד אהבה אותי (בדוק) ואני אותה (גם בדוק). אבל אמא שלה איך נגיד..לא אהבה אנשים מהנט....אז יום אחד היא חטפה לה תטלפון בזמן שאני והיא דיברנו ואמרה לי שאם אני לא מפסיק להתקשר אליהם אז זו הטרדה מינית ושהיא תלך למשטרה...אני ניתקתי מרוב פחד.. אבל הבעסה היא שכבר אני והיא קבענו להיפגש כבר לסרט. (לפני זה היא ידעה איך אני נראה וכבר חשבתי הו הנה האחת שסוף סוף מוצאת חן בעייני ואני בעייני. אך זה לא יצא) עכשיו אנחנו מדברים באיי סי... אז נחזור למצב שלך. תאמת את צריכה עוד להכיר את הבחור השני כי אני גם החמאתי לה הרבה אבל עבר הרבה זמן עד שהיא הוציא את המשפט I LOVE U מהפה .... ועם הבחור הראשון.... תנסי לקבוע איתו פגישה... סתם בית קפה או סרט מה שבא לך ואז יתברר לך מה הוא רוצה. ודעתי על הכירות באינטרנט היא: זה לא הכי טוב כי זה לא בטוח כמו שאתם יודעים מה קרה לנער שרצחו אותו. וגם מה שקה עכשיו עם הזקן הזה שפיתה אחת בגילנו. אבל לא תמיד זה ככה ותראו את המקרה שלי אולי כדוגמה (אני חושב.)
מקווה שעזרתי ......... BIG LIRAN

liran b

New member
ועוד דבר

למה הצילו????????????????????????. זה מאוד לא רע להיות מאוהב.....זה דווקא כיף :)))))))))

*mishel

New member
הצילו- כי....

כל פעם שאני רק חושבת על המצב ביש שנקלעתי אליו- אני חוטפת דיכאון כרוני!!

911

New member
תראי,אני מוכנה לעזור לך באמת

כי אני מכירה את ההרגשה. והמון אנשים אחרים פה סיפרו לך על הקשרים שהיו להם עם אנשים מהאינטרנט אם תפרטי אולי יותר על המערכת יחסים בינך לבין הבחור הראשון שסיפרת עליו נוכל לעזור לך יותר. ובקשר לבחור השני קחי מרחק כי אם הוא שיקר לך בעבר הוא ישקר לך שוב. אם את רוצה האיי סי קיו שלי-96731919-תגידי שאת מהפורום

למעלה