הצילו! אני רוצה הרפתקה!

guy3033

New member
הצילו! אני רוצה הרפתקה!

שלום לכולם. קוראים לי גיא, אני בן 21 ויש לי בעיה מאוד חמורה: אני משתחרר עוד חמישה חודשים מהצבא. נכון, נכון בדרך כלל זו לא אמורה להיות כזו בעיה גדולה וחלקכם חושבים אפילו "אוי, תשתוק, שאלו יהיו הצרות שלך בחיים" אבל האמת היא שאני מפחד מאוד בגלל שאני רוצה לנסוע לחו"ל לתקופה מסוימת ולא יודע לאן. אף פעם לא טסתי לחו"ל לבדי ובלי ההורים (כן, כן, בדיחות אח"כ), וכולם מדברים על לנסוע לחו"ל לטיול של אחרי הצבא. סבבה, מגניב. אבל לאיפה? לכמה זמן? זה אמור להיות מאורגן? זה צריך להיות ספונטני? יש כל כך הרבה שאלות שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. הדבר היחיד שאני יודע הוא שאני מחפש הרפתקה במקום רחוק בו אף פעם לא הייתי. בין אם זה המזרח הרחוק, דרום אמריקה או אפריקה. אז חשבתי לחלוק את ההירהורים שלי עם שאר העולם בדרך הבאה: האינטרנט. את המודעה הבאה אני עומד לפרסם בשלל פורומים אחרים ואני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. איפה אני יכול למצוא קהילה של ישראלים כמוני שמחפשים את אותו הדבר? איך אני פוגש אותם? איך מתחילים את כל הבאלאגן הזה? היות וזה הפורום של דרום אמריקה אני אוסיף עוד שאלה- למה דווקא דרום אמריקה? אם יש פה מישהו שעשה טיול כזה שם, אני אשמח לשמוע חוויות: איפה הוא היה, מה הוא עשה, כמה זמן, האם הוא עבד, מה הוא למד... תודה מראש, גיא

sailor

New member
ברגילה הקרובה, נסה לטייל בארץ

עם תרמיל על הגב ולהסתדר כמה ימים לבד בלי אמא ובלי הרס"פ. כשתצליח תבין איך לעשות זאת צארוך יותר.

meni1234

New member
אז ככה

לאיפה זה ממש תלוי בך תקרא קצת על מקומות תראה למה אתה יותר מתחבר. וסע לשם, לכמה זמן? כמה שיותר זה אמור להיות מאורגן?? אם אתה מתכוון לטיול מאורגן עם קבוצה אז ממש לא. אם אתה מתכוון לארגון של הטיול אז תתכנן חות או יותר את המסלול לפי עונות תרשו לך דברים שאתה חייב לעשות.ובשאר תזרום ותיהיה ספונטני. לפעמים במקומות שלא חשבת שתגיע אליהם אתה תהנה הכי הרבה לי לדוגמא זה היה באורוגואי. איפה אתה יכול למצוא אנשים כמוך: בפורום חיילים משוחררים, בעבודה לא חוקית בארה"ב, בעבודה בבתי מלון באילת וכו'. למה דווקא דרום אמריקה: טיילתי המון בעולם אבל בארגנטינה יש קס שלא ניתן להסביר. נופים מדהימים, בנות עם יופי הורס, שמחה, אוכל טוב ושפה מדהימה

למעלה