הצילו...אנשים הצילו!!!

בוזיאלה

New member
הצילו...אנשים הצילו!!!

הכלבה שלי לכדה חולד. היא שיחקה איתו קצת ואין לי מושג מה אני עושה איתו עכשיו. אולי הוא חולה?..... מה אתם מציעים לי לעשות? יש לי שני ילדים בבית.

בוזיאלה

New member
חמודדדדדדדדד?!?....../images/Emo122.gif

וטרינר "רגיל" לא יוכל לעזור לי????? אוף עד שפיענחתי שזה חולד בכלל... לא יודעת מה לעשות. האופציות שהצאת רחוקות לי...

Sweet Fantasy

New member
כן הוא ממש חמוד.

נסי להתקשר לוטרינרים באיזור, מהיכן את? כנסי לאתר של רשות הטבע תתקשרי למספר חרום שלהם ותספרי להם מה הבעיה, אולי הם רק ייעצו לך למה לעשות. אני מאמינה שאם הוא בריא יגידו לך להחזיר אותו לאיפה שהוא נמצא - ידוע לך מאיפה הכלבה אספה אותו?

בוזיאלה

New member
לא עונים....

אני מאיזור השפלה. הכלבה מצאה אותו בחצר הבית. הוא נראה בריא. מצאתי דוח בגוגל על כלבת ואף אחד מהחולדים שנבדק, בשנת 2002, לא נמצא עם כלבת. זו אחריות כבדה מדי לשחרר אותו. 99.99999999999% שהוא בסדר. אבל מה אם לא?! זה 100% עבור מי שנדבק.

Sweet Fantasy

New member
אל תגזימי, הם גם לא מסוכנים

חיות שקטות נדיר שרואים אותם, תשחררי תראי מה קורה איתו.

Bakura

New member
איזה מאמי! 33>>

אל תדאגי, אין לו כלבת, הוא נראה בריא וחמדמד. שחררי אותו ליד החור שלו ותרחיקי את הכלבה, ואולי תשימי לו קצת שורשים של נבטוטים או חסה ליד הפתח כפיצוי P: -לא בטוחה מה הם אוכלים, אבל זוכרת שזה משהו כמו שורשים ותולעים-

בוזיאלה

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

החולד הקטן שרד את הלילה. הנחתי אותו בקופסת קרטון במחסן קטן עם מלפפון. בבוקר גיליתי שהוא פתח לעצמו דלת עגולה בקופסה לגודלו המדויק. אבל מה, הוא היה בקופסא נהנה מהמלפפון. הוא נראה לי בריא וחמוד. אני אשחרר אותו. אם הוא אוכל זה סימן טוב, נכון? צירפתי לכולכם למען נשכיל, קובץ על חולד. זהו חולד, מעבר לכל ספק. יום טוב

בוזיאלה

New member
לשחחר את חולד ../images/Emo9.gif

ובכן, אפילו חולד אפשר לחבב. בעצה עם הוטרינר, שחררנו את מר חולד לחופשי. זו היתה חוויה חביבה, זכינו להכיר חולד מהו ופורום מדליק. תודה.

Sweet Fantasy

New member
מקסים

בהחלט חוויה מדהימה, הוא דומה לאבא של שאלתיאל קוואק
מוזמנת לפה תמיד! וחייבת, לסוף - איזה חממממממוווווווודדדדדדדדדדדד

זיו25

New member
מדהים ../images/Emo13.gif

לפני שבועיים אישתי ישבה בגינה עם התנוקת, וממש לידה צץ לו חולד, העיף מבט בעננים וחזר פנימה :) כל הכבוד לך - אני בטוח שהייתה זו חוויה לילדים! בברכה, זיו.

GrimBoy

New member
איזה יצור מוזר וחמוד....

אני לא מצליח לראות את העיניים שלו... חחחח
פעם ראשונה שאני נתקל בחייה הזאת...

בוזיאלה

New member
החולד חזר ../images/Emo12.gif

נשמעו רעשים מכיוון הגבול של החצר. הכלבה זינקה בהתלהבות, כאילו ידיד ותיק בה לבקר. פתאום ממחילה קטנה, מגיח ראש שעיר עם אף!!! החולד... אותו גור חולד סקרן. הנחתי אותו די רחוק מהבית והוא מצא את דרכו אלינו בחזרה. בכל אופן, הפעם הוא היה זהיר יותר ושהכלבה זינקה אליו, הוא מיהר להתחבר במחילה שלו. אז אימץ אותנו חולד...
אני מקווה מאוד שהוא יהיה מספיק זהיר.

Sweet Fantasy

New member
איזה כיף, הלוואי עליי |מואהב|

צלמו כמה תמונות שאפשר, אני מאוהבת.

Bakura

New member
איזה יופי! ^_^

תעדכנו (ותצלמו עוד קצת, הוא ממש מתוק!)

למעלה