הצילו אתן חושבות שאני בהריון?

משוש30

New member
הצילו אתן חושבות שאני בהריון? ../images/Emo5.gif

מה הסיכויים? עברתי על ההודעות שלי פה וגיליתי שהמחזור שלי התחיל ב-03 לחודש. לפני 3 ימים (יעני ב-19 או ב-20) חזרנו לעניינים ויום אחרי זה כאבה לי הבטן בצד ימין וששאלתי אתכן על הביוץ. בקיצור משהו כמו 16-17 יום מתחילת המחזור (לפני ההריון כשעשיתי בדיקה עם ערכת ביוץ הביוץ שלי היה ביום ה-15). בקיצור מה הסיכויים שאני שוב אפסיד את חופשת הסקי שלי השנה??????

עמית@

New member
את רוצה להיות בהריון, לא?

אם עשיתם סקס סביב הביוץ (אם כי קשה לדעת אם אכן היה ביוץ, תחושות הן מטעות ומחזור אחרי הפסקת הנקה ולידה עשוי לתעתע) אבל את יודעת מה? בהחלט ייתכן.. חכי את מלוא הזמן ועשי בדיקה.

משוש30

New member
אני רוצה אבל התכנון היה להיכנס

להריון בפברואר כדי לא להפסיד את הסקי פעם שניה ברציפות. (אני מכורה למי שלא הבין...). כמה זמן לחכות לפני הבדיקה? (המחזור שלי בלי גלולות מאד לא סדיר) שבועיים? שלושה?

עמית@

New member
אם הוא מאוד לא סדיר אז זה בעייה.

חכי לפחות 14 יום ממועד הביוץ המשוער (הכאבים בצד) וקחי בחשבון שאי קבלת מחזור כמובן אין פירושה הריון..

בלינקה

New member
לקחת לי את הכותרת!

ואני מסכימה עם עמית, רק בדיקת הריון תוכל לתת לך תשובה. אבל סיכוי שאת בהריון ברור שיש. מקסימום תהיה לך גמילה כפויה

משוש30

New member
רגע רגע רגע...

למה לקחתי לך את הכותרת? את גם חושבת שאת בהריון? אני בגמילה כפויה כבר השנה וזה ממש אבל ממש לא מוצא חן בעיני. אפילו חלמתי הלילה שלוקחים אותי לחופשת סקי ולא נותנים לי לגלוש בגלל כל מיני הגבלות ובמשך יומיים אני מסתכלת על אנשים אחרים גולשים...האם חלום נבואי?

בלינקה

New member
סבתא שלי, לפני עשרים שנה

וקצת לפני פסח, סיפרה לנו שהיא חלמה ששני שומרים בשריון וחניתות עומדים בפתח חדר השינה שלה ואוסרים עליה להשתתף בסדר פסח. כמה ימים אחר כך, בסדר פסח, היא היתה מאושפזת בבי"ח, לאחר שהשתילו לה קוצב לב. אולי גם לך יש כשרון נבואי כזה... אני בספק אם אני בהריון (אלא אם זה נקלט דרך הידיים
), אבל יש לי הרגשה כזו בבטן כבר שבוע, ואתמול בכיתי פעמיים בזמן הענקת מדליות והבוקר באוטו עם שיר של רוי אוביסון. סימפטום מובהק של הריון

new mermaid

New member
יש לי רק../images/Emo24.gifשל הזדהות בשבילך

כמכורה
למכורה |אייקון של אישלג|, מכירה היטב את הסיטואציה: כשהמחשבה הראשונה בנוגע להריון (הללו, "די" גדול, לא?) היא תכנון הגלישה/צלילה האחרונה לפני... מצבנו קשה

אמברון

New member
גם אני מהמכורות ללבן המטריף הזה

יוווו, בואו נארגן קבוצה עם הילדים. יכול להיות נחמד לגלוש ולבלות יחד.

משוש30

New member
ואי ממש מתאים! ../images/Emo127.gif

עכשיו אני עוד יותר מקווה שאני לא בהריון... יכול להיות ממש מגניב לנסוע ביחד!

למעלה