הצילו... בבקשה הצילו

פושפושה

New member
הצילו... בבקשה הצילו

היי כולם, אנשים אני מפחדת!!! אני לא יכולה יותר! אנחנו ביחד 5 חודשים... ואין בן אדם פחות מרוצה ממני בעולם מקשר!!! אבל אני לא יכולה להפרד ממנו, אני פשוט מפחדת לעשות אז זה, או מאיים להתאבד, הוא מסוגר להביא לי מכות רצח!!! אין לי לאן לפנות, אין לי מה לעשות עם עצמי, אני פשוט לא יודעת מה לעשות אני אבודה!!!! אני אוהבת אותו מכל הלב, אבל אני יודעת שאם אני נשארת איתו זה אותו דבר כמו לקחת סכין, לחתוך את עצמי לאט לאט ולהפצע... ואז למות, זה לא הגיוני, הבן אדם בן 24 אני 17 הוא חיי בסרט של חתונה ואני יודעת שזה לא יהייה, אתמול נפרדנו... שרדנו כמה שעות לחוד... פתאום הוא נופל על הברכיים שלו ומתחיל להתחנן שאני יחזור אליו, ובוכה... הסיבה היחידה שחזרתי זה כי אני אוהבת אותו ולא יעזור כלום, שנינו בכינו כמו תינוקות ואני עכשיו כל כך מצטערת על זה שחזרתי אליו... תייעצו לי בבקשה... תסבירו לי איך אני עושה את זה, איך אני נפרדת ממנו, ואיך אני מחזיקה מעמד .... הקשר הזה הורג אותו, אני לא חושבת שאני יכולה להמשיך לחיות חיים רגילים עכשיו אחרי כל מה שהייה בקשר שלנו... הצילו... בבקשה הצילו

ד ל י ת

New member
צאי מזה ! ומהר !!!

" היי כולם, אנשים אני מפחדת!!! אני לא יכולה יותר! אנחנו ביחד 5 חודשים... ואין בן אדם פחות מרוצה ממני בעולם מקשר!!! אבל אני לא יכולה להפרד ממנו, אני פשוט מפחדת לעשות אז זה, או מאיים להתאבד, הוא מסוגר להביא לי מכות רצח!!! אין לי לאן לפנות, אין לי מה לעשות עם עצמי, אני פשוט לא יודעת מה לעשות אני אבודה!!!! " קשר כזה הכולל בתוכו "אהבה" , צבירת כעס , אלימות מילולית או פיזית ולאחר מכן, חרטה ובקשת סליחה וחוזר חלילה, נקרא - " מעגל האלימות" " מהו מעגל האלימות? במערכת יחסים אלימה, מעגל האלימות כולל שלושה שלבים ברורים: בנית מתח. מתרחשים מקרי התעללות קטנים והמתח הולך וגובר. הקורבן בדרך-כלל מנסה לשלוט בהתחלה של כל מקרה התעללות על-ידי התנצלות, קבלת אשמה, הבטחת הבטחות שונות וניסיון לרכך את המצב. תקיפה. המתח גובר והולך עד למקרה נוסף של התעללות ובסופו של דבר אלימות. הקורבן שמנסה להימנע מהתעללות ואלימות יכול בדרך כלל לספר על מה שקרה אך התוקף לא מסוגל לכך. הנפגע ימעיט בחשיבות או יכחיש את חומרת הפגיעה כדי לרכך את התוקף ולהמעיט את הסיכוי לעוד אלימות. התנצלות וסליחה. התוקף נראה מתחרט ומבולבל מההתנהגות שלו. הוא ינסה בכנות להשלים ולהבטיח שלא להתעלל או להתנהג שוב באלימות. הקורבן רוצה להאמין שזה נגמר ומתרכז בכמה נחמד ואוהב התוקף יכול להיות. כאשר המעגל הזה בתחילתו התוקף לא בהכרח רוצה להכאיב לאישה. הוא מאמין שהוא רק רוצה לסיים מצב בלתי נסבל עבורו. לפעמים המעגל יתקשר לשני שלבים בלבד: בנית המתח ואחר-כך התקיפה. במצבים כאלה הקורבן ירגיש מהר מאוד כלוא ולכוד. אך אם האישה הרגישה כלואה או במלכודת והצליחה לברוח, סביר להניח שהיא לא תחזור יותר לחיות עם התוקף. אחרי שלב אלים במיוחד קורה בדרך-כלל מה שמכונה "שלב ירח הדבש". התוקף יכול בכנות להתנצל על הכאב שגרם. הוא יתנצל ויבקש סליחה. הוא ינסה לפצות על ההתנהגות שלו והקורבן ינסה בכנות להאמין שהמצב אכן ישתנה. גם אם זה יהיה לגמרי לא נכון, הקורבן ירגיש בדרך-כלל אחראי באופן חלקי להתעללות וגם אחראי במידה מסוימת לשלומו של הפרטנר התוקף." עוד בנושא, אפשר לקרוא באתר http://www.sahar.org.il/domestic_violence.asp אם את מרגישה שלא תוכלי לצאת מזה בעצמך או בעזרת משפחה וחברים, כדאי לך לפנות לאחד ממרכזי הסיוע המופיעים באתר הנ"ל.

פושפושה

New member
היי

אני דיברתי כרגע עם ער"ן... וגם שם אמרו לי לטוס כמה שיותר מהר מהקשר הזה... אבל דבר אחד לא מבינים!!!!!!! אני מפחדת!!!!!!!!!!

ד ל י ת

New member
ומה עם קרובי משפחתך וחברייך ?

האם אינם יכולים לדבר עם הבחור ולעמוד לצידך ? אם לא, בארגוני הסיוע למיניהם (בכל עיר גדולה יש אירגון שכזה), יסבירו לך איך לעשות זאת צעד אחרי צעד....... ודעי לך, רוב הגברים, ברגע שיחשבו ששמם יגיע למשטרה בהקשר זה, יתקפלו ולא ימשיכו להציק !

פחד הוא לא בסיס להשאר בקשר

פחד הוא לא בסיס להשאר בקשר פחד הוא בסיס לברוח מקשר... כל הנורות האדומות הנכונות נדלקו לך עכשו את צריכה להתחבר לתחושות הנכונות שלך ולסיים...לא מחר, אתמול.. ידעת שגברים מכים בוכים אחרי שהם מכים את הנשים שלהם יורדים על ברכיהם, מחבקים אותן ומבטיחים שיותר לא? הם כל כך "אוהבים" אחרי שהם מכים, עד לפעם הבאה שהם מכים... תאמיני לי, אני רואה בסטאז' שלי (באחד מבתי החולים) יום יום נשים מוכות ואני גם שומעת אותן, הכל התחיל כך כמו שאת מתארת, בקשות סליחה לוהטות והבטחות שהכל יהיה אחרת והרגשה שהוא כל כך "אוהב"... ומה שנשאר מכל זה הוא רק הפ-ח-ד, הפחד מתי הוא יתפרץ שוב, הידיעה שהוא יתפרץ שוב, והידיעה שכל ההבטחות שלו לא שוות דבר, והידיעה שהוא לא יודע מה זאת אהבה... אל תעשי זאת לעצמך...תברחי!

פושפושה

New member
וואי

זעזעת אותי בתגובה שלך... גורם לחשוב הרבה... אני צריכב לקחת את עצמי בידיים ולברוח!!!!!!11 זה נגמר

noa128

New member
כמה מהר כה קל.. להבין ../images/Emo11.gif

ובהצלחה לך

יופי ילדונת...

ועכשו תקחי את העצה של דלית ותפני לעזרה, כתובת שיהיה מי שייעץ ויקשיב ויתן לך הרגשה שאת לא מתמודדת לבד. ער"ן זו כתובת טובה יש להם המון נסיון, במקרה שהוא מאיים עליך תצייני זאת בפניהם ולשם כך יופעלו ע"י ער"ן הגורמים המתאימים. וכמו שכבר נאמר בשירשור, הבחור יוזהר ואני בטוחה שהוא יחדל ללחוץ עליך... איום, ובמיוחד איום של מבוגר על קטין (כמו במקרה שלך) הם עבירה חמורה על החוק, והוא לא ירצה להסתבך, הוא מרגיש חזק רק מול החולשה שלך, תוכיחי לעצמך שהוא טועה... את חזקה, כי את יודעת מה את לא רוצה, ואת עושה הכל כדי לא לשקוע במצב הזה...

גריפון

New member
נכון. לברוח ולבקש הגנה ממי שרק אפשר

גם האיומים שלו לפגוע בעצמו באים מאותו מקום של תוקפנות. מוטב שיפנה אותם כלפי עצמו - ואני בספק גדול אם יממש את איומיו לפגוע בעצמו - מאשר שתיפול שערה משערות ראשך.

למעלה