הצילו בבקשה!!

הצילו בבקשה!!

שוב אני מצטערת על ההודעה החדשה,אני חווה הרבה צרות של מתחילים... אז הדג שלי השלייר,התנפחה לו שלפוחית שחיה אחד והוא כל הזמן צף על הצד ושוחה על הצד! מה לעשות??? ממה זה קורה??

הדג שלי כבר יכול לשחות ישר אבל כשהו

רוצה לנוח,הוא צף על הצד,ולא יכול לשקוע,מישהו יודע על הבעיה?תרופה?פיתרון???משהו???אמרו לי אתמול שהוא ימות,אבל אני מעדיפה לשאול פה לפני שאני בונה על זה ב-100% אז...הלפ?!

duel

New member
מצטערים אבל הוא ימות

להבא לפני שאת קונה דגים לכי לחנות מקצועית שמתמחה רק בדגים ואין לה ג'ונגל בחנות. תתבונני בדגים לפני שאת מחליטה איזה דג את רוצה. תראי האם הדגים נראים בסדר, האם אין דגים מתים באקווריום, האם אין דגים חולים באקווריום. שאלי כמה זמן הדגים כבר בחנות (אם הגיעו באותו יום לא לקנות!! לתת לדגים להתאקלם כיומיים). לפעמים כדאי לשלם על אותו דג בחנות אמינה יותר עוד מספר שקלים - זה ההבדל. להבא תהיי חכמה יותר בברכה, דודי

לא היו דגים מתים,ולא היו דגים חולים

אין לזה תרופה?? הוא היה במצב מצוין עד אתמול כשחזרתי! החנות אמינה וטובה,אבל אין אצלינו חנות שהיא רק של דגים,להפך,יש לנו 2 חנויות בלבד,אחת עם טיפול גרוע ועלוב ואחת עם טיפול מעולה ומסור,ואני כמובן קונה מהחנות עם הטיפול המסור...אנימ אולי אלך לחנות בערך ב-13:00 כשההורים שלי יחזרו,ונשאל אם יש תרופה וכו',אבל למה זה קרה?המים בסדר,החלפתי אותם לגמרי(גם את החצץ והכל)יום חמישי,תשאלו את קטיפונת אפילו,היא עזרה לי! אז למה???ושאר הדגים שוחים בהנאה,אף אחד לא תקף אותו...!? מה זה יכול ליהיות?! בבקשה תעזרו לי!אני מתארת לעצמי שיש פה כמה שיודעים את התשובה אבל לא רוצים רוצים לעזור(אולי כי יש לי אקווריום קטן?!)אז בבקשה!!!

עוזאבי

New member
שליירית אני יודע מה הפתרון

אבל אני מאחר לאימון טניס שלי , צרי איתי קשר במסר בהצלחה

Suikun

New member
*שוב* הפראנואידיות?

נמאס כבר להגיש ונמאס לשמוע, אף אחד פה לא שונא אותך כי יש לך אקווריום קטן. הדבר היחידי שכן מציק זה שאת ממשיכה להעיר אותן הערות קטנוניות. כשמישהו יודע מה לענות, הוא יענה. בכל מקרה, אסור להחליף את כל המים והחצץ, כשאת עושה את זה את הורסת את כל המערכת הביולוגית שנבנתה לך באקווריום, במיוחד הבקטריות שהתיישבו בחצץ. כשהחזרת את הדגים לאקווריום (עם מערכת חדשה, למעשה, ככה שזה כמו שעשית אקווריום חדש) נוצרה אמוניה, וכשלא היו בקטריות לפרק אותה, הדגים נפגעו. להבא לא להחליף את כל האקווריום, אלא רק כמויות קטנות של מים פעם בשבוע.

תודה../images/Emo70.gif

אבל זה די מאוחר...הדג שלי מת!!!ואני בכיתי איזה 3 ימים רצופים,גם לפני שמת כי ידעתי שהוא ימות! אוףףףףףףףףףףףף איזה אמא רעה אני!!! לפחות הדגים האחרים עוד חיים...אבל הדג הזה יקר לי!כסף קטן ונשמה גדולה! (שהלכה...) בכל מקרה,החלפתי חצץ,כי בחצץ הקטן הצטברה טינופת,והרבה,אז שמתי חצץ גדול כדי שתצטבר פחות טינופת... תודה רבה על העצות שלכם! להבא אני אקח אותם בחשבון!
לזכרו של הדג שלי!
|כוכב|

מותק...

מצטערת על הדג אמרתי לך שלא צריך להוריק את כל המים אבל לא חשוב... ת'שמעי את צריכה לעשות תרעיון שאמרת לי כי הדגים ממש גדולים

אמא שלי לא מוכנה בשום אופן להכניס

עוד אקווריום..אני כנראה אאלץ להחזיר את הלבן לחנות...ולקבל זיכוי או משהו...

שירלי...

אני אאלץ להחליף את הדג הגדול הלבן...אין לי בררות,הוא משתולל ואני לא אקח ת'סיכון שעוד דגים ימותו,ראית כמה בכיתי היום בב"ס... אבל הם נותנים להחליף??אני אחליף אותו או בזיכוי או בדג חדש במקום נמו שלי...

למעלה