הצילו בנות איך מטפלים באקס מטרידן?

M o k a 3 2

New member
הצילו בנות איך מטפלים באקס מטרידן?

חשבון הנפש שלי מתחיל היום אחורה כחמש שנים.כנראה שאני לא ממש מעוניינת להיפטר ממנו. הוא משחק לי ברגשות וסוחט אותי נפשית.אך בעצם מזבל לי במוח. לא רוצה כלום, רק להטיש אותי. ואני בכוחותיי שורדת בקושי.

mika tal

New member
מתוקה שלי- אין כזה דבר !! תיקחי

אחריות אישית.בתוכך הרי את יודעת מה עושה לך טוב ומה לא. במקום לשפוט את עצמך על העבר, הסתכלי על העתיד. מה שלא עושה לך טוב מתיש, משפיל, מזבל לך במוח, את פשוט מעיפה, זה פשוט. במקום להלקות את עצמך, תאהבי את עצמך... אולי בכך תמצאי את התשובה גמר חתימה טובה מירה

M o k a 3 2

New member
../images/Emo201.gifמירה כל מילה שלך בסלע

דיבורים לחוד ומעשים לחוד. צר לי שהרגש משתלט על השכל, זה הרי ברור שלא כדאי להתעסק עם אדם שמלקה אותך בשפתו,וקשה במיוחד שהוא מכרכר סביבך. מקווה לסלוח לעצמי ולהרפות ידיי ממנו. תודה ובחום רב גמר חתימה טובה.

סימפתי

New member
לגשת למשטרה ולרשום תלונה על הטרדה

אם באמת רוצים לשים קץ לכל סוג של הטרדה. רצוי לפנות לרשויות החוק ולרשום תלונה. בזמן האחרון, המשטרה מאוד רגישה לנושא של אלימות משפחתית. בין שהיא פיזית, ריגשית או מילולית. טוב גם להקליט באודיו-וידיו. עילה לבקשת פיצויים על עגמת נפש... בהצלחה. גמר חתימה טובה.

M o k a 3 2

New member
לא רוצה להרוס לו את החיים

כמתמחה במשרד לעורכי דין אני מעדיפה לא להתלונן ולחכות שהוא יתייאש.

ebony

New member
לומר לו

תפסיק להציק לי אם תמשיך להציק לי אני התלונן ואם הוא ממשיך להתלונן עליו כי רק ככה הוא יפסיק בלי סימפטיה מי שרוצה להרע לך לא צריך סימפטיה

gikkon

New member
הבעיה פה..

היא בכך שאת פשוט לא בטוחה שיהיה לך יותר טוב בלעדיו- את עדיין מרגישה כלפיו משהו - כלומר למרות שהוא כנראה פגע בך - את עדיין מרגישה שיכול להיות טוב איתו - סביר שזה גם בגלל אריכות הקשר וגם בגלל שהשקעת בו - תקני אותי אם אני טועה - והרי דווקה מהאנשים שאנחנו משקיעים בהם- ולא משנה כמה קשה היתה הפגיע מצידם - זה יכול אפילו להעצים את הקשר - קשה לנו להפרד. יש לך מישהו אחר? אם לא אז תשיגי לך - חשוב לך עכשיו למצוא מקום אחר - מישהו אחר לאהוב, להשקיע בו- והפעם שגם הוא ישקיע בך - כי מגיע לך! אני לא מתכוונת למסע חיפושים - אבל תיפתחי יותר לאפשרות הזאת - תביני שיש הנאה ענקית גם באנשים אחרים -לא רק באקס שלך - אז שיקרקר, וגם מעידות לתוך זרועותיו זה בסדר - כל עוד את יודעת - שזה לא סופי- שיש עוד לאן לפנות ושהחיים ממשיכים... באהבה- בהצלחה! נ.ב אני לצערי מבינה טוב מידי את המצב שבו את נמצאת... כמובן מנקודת המבט הסובייקטיבית של מה שקרה ספציפית לי... ובכל זאת באהבה ובהצלחה!

misty10

New member
אם את באמת רוצה

את צריכה לקחת החלטה שאת מפסיקה את הקשר הזה, אם את באמת רוצה להפסיק את הקשר. ואת זה את צריכה לשאול את עצמך: לא הפסקת את הקשר כי...? ורק אחרי שתחליטי להפסיק את הקשר יהיה לך סיכוי אמיתי להפסיק את הקשר. כי כל עוד את לא עושה זאת בעצמך, את למעשה מעודדת את הבחור להמשיך. ואני מדברת מנסיון, היה לי חבר כזה שלא ידעתי אם אני רוצה או לא רוצה, אולם ברגע שידעתי שלא רציתי, תוך שבוע כל ההטרדות נפסקו, הבחור הבין שאין לו סיכוי והלך לדרכו. אם למשל החלטת להפסיק את הקשר ויש לו את מספר הנייד שלך, תחליפי אותו, אפשר גם להחליף מספר קבוע. וכן לעשות אותו חסוי. יש אינספור דרכים, אולם הצעד הראשון, הוא, כמובן, החלטה שלך להפסיק את הקשר.

למעלה