הצילו בעיה עם אנטי וירוס נורטון ...

דניאל66

New member
הצילו בעיה עם אנטי וירוס נורטון ... ../images/Emo53.gif

היי לכולם כשאני ניגש לWINDOWS UPDATS ומוריד עדכונים קריטים או תוכנות מאתר העדכונים של חלונות . אז הנורטון מודיע על וירוסים הנובעים בגלל העדכונים שאני מוריד מאתר windows update מישהו נתקל בבעיה דומה ???? מה אפשר לעשות ????? אני משתמש אנטי וירוס נורטון 2001 חלונות 98 LOC תודה!

גלי®

New member
בטח , בגלל זה כשאתה מוריד עדכון

גרסה לאקספלורר , אתה מתבקש לכבות את האנטי וירוס שלך ... קרה לי הבוקר ! אבל , תחכה ותראי מה אחד המומחים פה יגיד ...

qazqaz

New member
המממ...

האקספלורר נחשב מאושיות מערכת ההפעלה, והוא נפרס לעומק ולרוחב במעמקי וינדוס. ככזה, הוא ניגש וכותב בעת ההתקנה בכל מיני אזורים רגישים מאוד של וינדוס, אשר חסומים בדר"כ לגישה לכל יישום באשר הוא. אי לכך, הנורטון מזהה ניסיון גישה למקום שכזה, ואפילו (אוי יוי יוי...) ניסיון כתיבה למקום כזה - והוא מייד קופץ ומתריע על ניסיון חדירה למקום אסור. הנורטון אינו יכול לנחש שניסיונות אלו הם בסדר, מכיון שאתה בסה"כ מעדכן את מערכת ההפעלה שלך או מתקין אקספלורר - הוא מתוכנת לקפוץ ולחסום, בלי לשאול שאלות. בעיקרון, תוכנות העושות כנ"ל מבקשות מראש לכבות את האנטיוירוס טרם ההתקנה, כדי להימנע מבעיות כאלה. אם נתקלת בתופעה זו, פשוט חזור על ההתקנה (כל מה שהורדת לא הלך לאיבוד, אל תדאג...) אך הפעם כבה את הנורטון אנטיוירוס.

דניאל66

New member
תודה אגב למישהו שמשתמש בנורטון

אנטי וירוס ועדכן את חלונות דרך וינדוס אפדייט נתקל גם בתופעה דומה כזאת ? או שזה רק אצלי ....?

למעלה