הצילו. בעלי צילצל שחמותי

5שוש

New member
הצילו. בעלי צילצל שחמותי

קיבלה התקפת לב והולכת למות.

smagi

New member
תלכי לבקר אותה ועכשיו תהיי

הכלה הכי טובה בעולם. כי במקרה ו.... בעלך יהיה אסיר תודה לנצח וגם המצפון שלך יהיה רגוע.

25אירית

New member
אני מקווה שאת לא כותבת את זה מהבית

כי אם בעלך בטעות יעלה על זה שכתבת ככה על אמא שלו, הוא בטח לא יהיה מאושר בלשון המעטה... אני קוראת פה בפורום על עלילות ההחמות והגיסות המפלצות, אבל לשמוח לאידו של מישהו שגוסס למוות...זה דוחה! אני לא מנסה לשפוט אותך, אבל מהקריאה של ההודעה שלך יש לי צמרמורת, כנראה גם את "משהו מיוחד".

אז למה הצילו../images/Emo35.gif

עכשיו היא כבר לא תבוא להתארח אצלך בשישבת. אבל עכשיו ברצינות, כמה רעה שהיא לא תיהיה עכשיו זה הזמן הנכון לתמוך בבעלך וגם להראות רצון טוב כלפיה, שלפחות לפני שהיא הולכת היא תדע שאת בן אדם טוב למרות כל מה שהיא חשבה עליך

5שוש

New member
חמותי

אחרי הכל היא היתה אישה חולה. אני לא יכולה לתמוך בבעלי כי הוא ידע שאני לא סובלת אותה ובצדק.כמה שישמע רע חוץ מההלוייה שלה לא חושבת ללכת לנחם ובעלי יודע שלא מגיע למשפחה שלו. תאמינו או לא איין התחלה ואין סוף לסיפורים.אפילו בעלי אמר לה כמה פעמים שאנחנו ניתגרש ביגללה.אגב היא לא מתה עוד.

../images/Emo12.gifעציון "פור גוד סייק" האישה בלחץ

איזו באסה זאת? איזו תחושה מגעילה ! עכשיו מרגישים במלכוד. שוש´קה תחזיקי מעמד ותשתדלי ככה בדלת האחורית לתת עזרה עד כמה שניתן. רעה או לא אנחנו רק בשר ודם ומידה רעה יש לכולנו צריך רק לדעת איך להרחיקה ולשלוט בה. אתה מזכיר לי עציון שדווקא אני קיבלתי את ה"כבוד" (ואחרי משבר מאוד גדול איתה) שחמותי מתה לי בידיים (וניצלה, ולעולם לא תשכח לי זאת שזה ממש מעצבן) בביה"ח ואני שראיתי שאין עזרה והצעקות שלי לא נשמעו עד סוף המסדרון ולא הפריעו לאחיות שריכלו על הרופא התורן החתיך, והורדתי אותה לריצפה (היה קשה לי לעלות על המיטה שלה, עם כל הכבוד) ועשיתי לה עיסוי יחד עם הנשמה שבחיי לא הייתה מביישת פרק של אי.אר. למזלי הגיעו עם מכונה ועשו כל מה שצריך והובלה אחר כבוד לטיפול נמרץ. כשהתעוררה וראתה את כולנו סביבה הדבר הראשון שסימנה בידה היה סימן ה "בואי אליי" ונישקה את גב ידי לאות תודה.

עציון

New member
סיגל: היא זו שענתה לך: "לשמחתי, לא"

היא לא נשמעה סובלת. ההיפך. היא אצה רצה לביה"ח לודא הריגה...היא כבר מתכננת את ההלויה. גילה. דיצה אהבה וריעות....

עציון

New member
ועוד: "מחר אני יעדכן אתכם"....ומכאן

שהיא בכל זאת אופטימית. אז נחזיק אצבעות לחמות ושלא יפול לה ה- ח´ מהחמות.

ששש עציון לא נעים../images/Emo12.gif

מה אתה רוצה שתגיד אחרי הבוקר המעצבן שהיה לה עם ביקור הפתע של החמות והעקשות שלה לגור להם בתוך הנשמה? חכה, הצער לא מאחר לבוא. גם ללא אהבה ורעות יש עצבות, אני באילת ומעולם לא היו פיגועים (והלוואי שלא) אז הייתי אטומה לנשמע בגלל לא מכירה או לא אוהבת? עציון, מה שלא נעשה ומה שלא נאמר, תמיד חמלה תהיה לנו. מה שעברתי עם חמותי היה בשיא השיאים של המשבר (ואני אפילו קללתי אותה לפני הביקור ההוא) ומה? השארתי אותה מוטלת מתה? לא ! (חוץ מיזה שגם כך אין ירושה אז בשביל מה?
)

עציון

New member
איזה הוא החכם? הרואה את הנולד

אני לימדתי את כלתי (זו הותיקה הנמצאית במזרח הרחוק) החיאה. ואחר היא המשיכה במד"א. השבעתי אותה שהיא זו שתנשים אותי(לא עם אמבו, אלא, מפה אל פה) בבוא העת...זו תהיה הנשיקה הראשונה שלה את חמיה. אבל...לא האחרונה. כי הבטחתי לה שמיד לאחר מכן אני מתאושש על אפה ועל פיה..ומתכוון לארגן עוד התעלפויות מהסוג של הדוקא.. היה לך הכבוד להנשים את חמותך וזו מצווה השווה לתרי"ג אחרות.

בולי27

New member
לפעמים צריך לדעת לא ליחל לדברים....

היא בסך הכל לא רצתה שיבואו אליה, וחמתה קיבלה התקף לב....איזה פחד.... פעם חברה שלי היתה מתפללת שחמה ימות, היא לא סבלה אותו והוא היה מתערב לה בחיים ו"מחמם" את בעלה נגדה. בסוף הם גם התגרשו, ואמא שלה נפטרה באמצע התהליך.... היום אם אני חס וחלילה מקללת לידה את ההורים שלו, היא מיד אומרת לי תיזהרי! אל תשכחי מה קרה לי!!! היא גמלה אותי מ"איחולים" כאלו....

לא, לא . יש קווים אדומים ../images/Emo128.gif

שאני מאוד אשתדל לא לעבור איתם. גם אם יהיו לי צרות עם חמותי (לא שלא היו) או בכל עם כל אדם בעולם ולא חשובה הסיבה, לעולם לא אייחל למותו ! נהפוך הוא שיהיה בריא ושיטוס לי מהחיים. ושושק´ה לא ייחלה חלילה שום רע לאף אחד עם כל שנאתה והבוז לחמותה. העניין הוא שמצפונית היא מרגישה רע עם כל זה כי השכינה לא שררה בניהן. נקווה שהכל יהיה בסדר והחמות תחזור לקפץ ולעצבן.

בולי27

New member
אף אחד לא מתכוון באמת!!!!

לפעמים נפלטים דברים בלי מחשבה תחילה. כמה פעמים אני אמרתי "שימותו...." לא התכוונתי באמת, אבל אם משהו היה קורה הייתי משתגעת....

למעלה