הצילו !!! גברים ערומים בטלויזיה!!

voodoo

New member
הצילו !!! גברים ערומים בטלויזיה!!

למרות הכותרת ( שאליה אני מתכוון להתיחס ) יש לי כמה דברים לומר ( די הרבה ) וגם שהערות בתוך סוגרים ( ככה ) זה נורא נוח .... הנושא הראשון - בלינק איך להקה כזאת מגעילה של הומואים מסריחים ( אני לא הומופוב, ובלינק באמת לא מתקלחים...) מקבלת סוף שבוע בMTV???? ועוד לסיום חודש רוק !!! בושה !! לא רק שבלינק ( לא רוק ) היא גם נחשבת לפופ פאנק!!! ( לא פאנק אמיתי ) ועוד רואים 3 הומואים אחרים שרוצים להיות כמוהם ... והכי מצחיק ( אולי עצוב ) שהם לא ידעו לנגן !!! ותוך חצי שעה לימדו אותם את כל השרים של בלינק!!! פשוט הכל !!! עוד קטע שראו איזה ראיון עם הלהקה ... וכל פעם שהם אמרו משהו כמו school suck כל הקהל התלהב ...אז מה שהם מפגרים שלא סיימו תיכון ? זה לא אומר שכל העולם טיפש כמוכם ( אני מצטער בשלב הזה אם פגעתי במישהו ... ראוי לציין שזה דעתי האישית ) גם הקליפים של בלינק הדהימו אותי בטמטום שלהם !!! אוקיי ...אתם הומואים, אבל לרוץ ערומים וללקק פרחים ?? למה להשאיר לנו את הטראומה לכל החיים?? לנקודה נוספת שלא קשורה לעניין בלינק - ליריקס ראיתי שהרבה כאן מדברים על ציטוטים משירים,ואני כבר רוצה לנצל את זכותי כמנהל ולהתחיל לכתוב מאמרים ( יהה איזה כיף * מצורף פרצוף לבטא את ההתרגשות שלי*
יהה ....אממ לא ) אז מי שרוצה לעזור ... ואני יודע כבר שאתם להוטים לעזור ... מי שיכול לכתוב את כל סוגי הפאנק שהוא מכיר? או אולי להקות מומלצות ? או ליריקסים לשירי פאנק ? או אלבומים מומלצים ? ויכו"ב ( מצורף רשימה בצורה מסודרת יותר 1.כל סוגי הפאנק שקיימים ( לא חייב הכל, עדיף מה שמכירים ) 2.להקות מומלצות 3.ליריקסים לשירי פאנק 4.אלבומים מומלצים ועוד ...ובבקשה, מי שיכול זה מאוד יעזור ואני מעריך את זה מאוד.

shuky1

New member
אני לא מכיר אותך אבל אתה יכול

להגיד לי איזה להקות אתה שומע שאני יבין למה אתה יורד על בלינק כל כך

Sham 69

New member
אממ ..

street hardcore folk acid punk rock emo punk classic punk slc punk hardline oi! old school punk metal indie surf punk skate punk ויש עוד מלא סגנונות .. אבל זה מה שעולה לי עכשיו בראש .. וכמובן שיש לפעמים שילובים .. כמו skatecore punk, surfcore punk, oi-core punk וכו´ .. ואין לי כוח לכתוב להקות .. תן סגנון .. אני אכתוב לך להקות רוצה ליריקסים טובים? התשובה .. Sham 69 Subhumans (!!!) אממ .. אלבומים .. שאני אישית אוהב .. the oi! scouts - boots for the beatdown subhumans - the day the country died וכל אלבום אחר שלהם .. 4skins - the wonterfull world of the 4skins the vandals - hitler bad vandals good

Chot

New member
לה לה

אני בעד ליריקס-פאנק, כי עם כל הרצון הטוב, גם עם מבטא בריטי וגם עם מבטא פאנקיסטי מצונן אין לי סיכוי להבין מה הם אומרים לבד. זה נוראא קשה. (האח, הידד, האודיוגלקסי שלי בחיים שוב) וואלה- איכשהו ראיתי דיסק של רנסיד בטאוור רקורדס, והאמת שהוא גם לא היה כזה יקר. מוזרר?

Sham 69

New member
מה הבעיה ..

להבין פאנק רוק .. ולהקות עם מבטא אמריקאי ..

Chot

New member
פול

לא יודעת, כנראה שהשבלול שלי קצת דפוק, מה שאני מצליחה להבין זה- "בהפנהיהיהי ניו ארמי"

Sham 69

New member
חח .. טוב .. אצל אנטי פלאג ..

זה דיי שונה .. גם אני לא ממש מבין את המבטא הקנדי הזה של הסולן ..

Chot

New member
לא לא קנדי

זה פשוט כל הפאנקיסטים הם הולכים לישון ברכבת התחתית כל הזמן ככה שהם חוטפים קררת, והמלל שלהם נשאר באפלה. בידיוק.

~*~gaL

New member
אגב - למי ששכח

זה גם פורום למוסיקה "אלטרנטיבית". חשוב שתזכרו.

voodoo

New member
זמן תגובות

א. אני לא חושב שלתת דיעה על בלינק צחייבת אותי גם ברשימת הלהקות שאני שומע ( אולי שאני יהיה פחות עייף אני יתפנה לרשום ) ב. כן יש כאן אלטרנטיבי, אבל זה לא רוק אלטרנטיבי אלא זרם בפאנק שהוא אלטרנטיב ( לדוג´ וויזר ) תודה ולילה טוב

voodoo

New member
אני קצת טיפש...

sham 69 תודה על הרשימה המפורטת ... אם תמשיך ככה יש 100 גרם גרעינים עם השם שלך עליהם

shuky1

New member
בסדר אתה יכול להגיד לי למה התכוונת

שאמרת שהם לא "פאנק אמיתי"...? פופ-פאנק זה לא פאנק? אני גם לא בעד אמטיוי ומסחור להקות אבל בלינק התחילו מכלום וניהו למה שהם עכשיו, חוץ מזה שיש להם כמה שירים גם חדשים וגם ישנים ממש טובים

voodoo

New member
אני יגיד ... ואתה לא חייב לקבל

לדעתי בלינק לא טובים . ( נקודה ) זה לא שאני לא מכבד אותם כאנשים (" התחילו מכלום וניהו למה שהם עכשיו" ) בוא נשאל אותך ... ומה הם עכשיו ? יותר טובים ? לדעתי לא ... אבל סה עניין סובייקטיבי לחלוטין ככה שהוויכוח עליו יהיה מיותר, במאמר מוסגר זה אני גם יכול להגיד שההודעות שאני כותב בד"כ נוטות לצדדים קיצוניים ככה שלא חייבים ליחס משמעות לכל דבר שאני אומר ... לסיכום, בלינק כאמנים כן החלו את דרכם לבד אבל, ואני מצטט מהם!!! " we only wanted to get a lable for our music" או משהו מאוד דומה ... כי הפואנטה בקטע שהם עשו את זה בשביל הכסף !!! אוקיי עכשיו יבואו הצדיקים ויגידו..אבל זה פרנסה זה אוכל , זה לשלם על האלפקות ... אוקיי, אבל זה לא מקובל עלי שלהקה תרצה רק כסף !! וזה עובדה על בלינק ( בנוסף לעוד כמה שגובלות בזהות המינית שלהם ... )

למעלה