הצילו - גרד מטורף בעור...

הצילו - גרד מטורף בעור...

אני אם לבת 4.5 חדשים. במקום להנות מהנס שקרה לי אני על סף התמוטטות עצבים. הכל התחיל לפני כחודש. הופיעה פריחה עדינה באיזור החזה סביב הפטמה. הגרד הפך תוך ימים לבלתי נסבל. התפשט למרפקים, כפות הרגליים, הבטן והידיים. אין רופא עור שלא ראיתי. כבר הוצאתי אלפי שקלים על טובי הרופאים ודבר לא עזר מלבד אולי תרופה נגד אלרגיה. הבעיה היא, שכאשר אני מפסיקה לקחת אותה הכל חוזר. אני מניקה. וזה לא ממש מומלץ להמשיך כך בלי סוף כי התרופה עוברת בחלב אם. אנא. מי ששומע אותי שם מבניכם. עזרו לי. אין לי מושג מה עובר עלי. חשבתי בהתחלה שזה סקביאס שקבלנו דרך מלון שבקרנו אבל הרופאים שללו. אחר כך פרופ' ידועה למחלות עור אמרה לי שכשעוברים תקופה של לחץ העור מגיב באלרגיות והמליצה לי להתקלח בלי סבון ושמפו ולמרוח הרבה לחות ללא בושם (סיוט לא נעים לבעלות שיער שמן כשלי...) בקיצור, אם למשהו יש משהו שיכול לעזור (לא לשכוח שאני מניקה ושלא כל החומרים מתאימים לתינוקות) אני ממש זקוקה לעזרה. המצב כל כך נורא, שאני לא ישנה כבר 4 שבועות. מאם טריה ומאושרת הפכתי לשבר כלי. בבקשה, עזרתכם. תודה.

אני מאד מאד ממליצה לך

לפנות לרפואה הסינית. צמחי מרפא ובעיקר דיקור סיני. אגב, העור הוא שיקוף של אבר אחר בגוף-הריאות.

את יכולה בבקשה לפרט? אני קצת בורה

בכל הקשור ברפואה סינית בכלל ובמעט הפעמים שפניתי (עבור בני בן הארבע הסובל מאלרגיה קשה לחלב) נכוותי מכל מני שרלטנים שפזרו הבטחות ושברו את ליבינו וכיסינו...אז, אם לא אכפת לך קצת לפרט לגבי צמחי המרפא המתאימים וכמו כן, מה בדיוק אני אמורה לעשות בנוגע לריאות (אני לא מעשנת) צילום או משהו? אשמח לכל עזרה שרק אפשר.... תודה

אני לא עוסקת בזה ../images/Emo13.gif אבל

את יכולה לפנות לשירותי רופאה משלימה של "כללית" או קופת החולים שלך. היום יש מרפאות משלימות כאילו לכל קופת חולים ועובדים בהן אך ורק מומחים שאינם שרלטנים ובמחיר שווה לכל כיס(טוב נו,כמעט). לגבי אלרגיה לחלב שממנה סובל בנך-האם פנית לתזונאי ילדים? גם לזה יש פתרון יותר נגיש ופשוט. יש הרבה תחליפים טובים לחלב ומוצריו רק כדאי להוועץ באיש מקצוע מיוחד ומנוסה. ובאמת, לא להגיע לשרלטנים.

מורגי

New member
המלצה שהיא בגדר המלצה בלבד.

לפי כמה חודשים עברתי תקופת לחץ מטורפת, בעיקר מבחינה נפשית, וקרה לי את אותו דבר (לפי מה שהבנתי מהתיאורים שלך). אבא שלי אמר לי לנסות לקחת את הכמוסות שהוא נוטל, שמן דגים (אומגה 2). תוך יומיים הגירוד עבר באופן משמעותי ביותר, נעלם כלא היה. וגם אני ניסיתי לעשות כל מיני דברים מסביב, החל מלהחליף מיטה חדשה (חשבנו שאולי זה משהו שקשור למיטה) וכלה בבדיקת אלרגיה אצל רופאת עור, שאמרה שהדברים האלה קורים והולכים כלעומת שבאו. בקיצור, שמן הדגים הזה נמכר בכל חנויות הטבע ובתי המרקחת ללא מרשם רופא, לפי מה שאני יודעת, והוא מחזק את הגוף באופן כללי. מה שכן, אני לא מומחית ולא יכולה להגיד מה טוב בשבילך, אבל אני חושבת שלא יזיק בכלל להתייעץ עם רופא. מה גם שזה העביר לי את הגירוד והפריחה. בהצלחה

ה מוזה

New member
ניסית למרוח אלוורה ?

לא ג'ל קנוי וכדומה, לחתוך עלה מצמח אלוורה לחצות אותו לשניים ולהניח על המקומות המגרדים אלוורה עוזר ומקל אף מעלים לחלוטין גירויי עור שונים ונקודה למחשבה כתבת " הכל התחיל לפני כחודש" תנסי להזכר,לבדוק מה השתנה ,אירוע מסוים , משהו חדש כל דבר שחרג מהשגרה,גם מתח נפשי עמוק בהחלט עלול לגרום לתופעה שציינת , מגע עם סבון חדש,אבקת כביסה מעבר דירה?, לפעמים הפתרון הוא לטפל בשורש הבעיה ולאוו דווקא בסימפטום ,מקווה שתשובי לישון לך בשקט אשמח אם תעדכני בהמשך לגבי אפשר או אי אפשר אלוורה בהנקה תוכלי לברר בפורומים המתאימים בתפוז

למעלה