הצילו!!! דחוף -איך משחזרים מגיבוי?

cal9

New member
הצילו!!! דחוף -איך משחזרים מגיבוי?

היי היה לנו פאלם tungsten E ורכשנו בנוסף E2 ,בהמלצת התמיכה העתקנו פרופיל ונתנו לו שם אחר וכך היינו אמורים לגבות כל מכשיר לשם שלו, משום מה נהיה בלגן נמחקו ארועים מהיומן נוצרה כפילות של חלק מאנשי קשר - בלגן ענק!!!! כמובן שלפני הכל ביצענו גיבוי על CD אבל: איך לעזאזל משחזרים מגיבוי, שוב כל הנתונים גם בפאלם וגם במחשב התחרבשו! רוצים לחזור אחורה......... תודה ראש המתוסכלים

gadi7

New member
ספרו לנו איזה נתונים או תיקיות

יש לכם על ה-CD. יש צורך ביותר פירוט. לפי זה נוכל לענות לכם.

cal9

New member
מסתבר שגם הCD לא טוב שאלוהים יעזור...

לפניי שעשינו שינויים נעזרנו בתמיכה של פאלם על מנת לעשות גיבוי על CD ולמרות שהסברנו כי אנו מסנכרנים את הפאלם לאווטלוק בכל זאת הדריכו אותנו לעשות גיבוי לפאלם דסקטופ מה שאומר שיש לנו CD רייק! (בעצם הרבה כאלה מהשנים האחרונות) אז המחשב התחרבש הפאלם החדש התחרבש והפאלם הישן עדכני והוא המפלט האחרון! אז איך קודם כל שומרים על הנתונים: אנשי קשר ויומן לפניי שממשיכים בנסיונות מישהו מכיר אולי מישהו שמתמחה בפאלם ואווטלוק? אפילו בתשלום האם אווטלוק שומר באיזה ארכיון שינויים אחורנים שנעשו ואפשר לשחזרם? שוב תודה לכל מי שיעזור

amitp

New member
--->

אם הפאלם הישן לא נפגע מצבכם טוב. דבר ראשון הייתי מוריד גרסת התנסות (אם אין לכם) או קונה תוכנת גיבוי לפאלם ומגבה אותו לכרטיס הזכרון - בשביל הזהירות. לאחר מכן מסנכרן אותו מול הPALM DESKTOP בשיטת HANDHELD OVERRIDES DESKTOP, שוב, כדי ליצור גיבוי. מכאן והלאה - ממשיך על פי הוראות התמיכה (יצירת שני פרופילים בOUTLOOK וכו').

udifpalm

New member
אם הפאלם הישן מעודכן...

תורידיו resco backup או resco backup+ מאתר www.resco.net ותגבו איתו את הפאלם הישן, או לפחות רק קבצי PIM (כתובות, יומן פגישות וכו'). לאחר לכן העבירו את כרטיס הזכרון לפאלם החדש ושחזרו את קבצי ה-PIM ממנו. התוכנות הנ"ל עובדות ל-14 ימי נסיון גם ללא רכישה (לא שאני לא ממליץ עליהן - אני לקוח מרוצה מאד).

cal9

New member
תודה אבל כשאוריד את התוכנה...

לאחר שארכוש תוכנה, כי גם ככה התכוונתי, דרך האיטנרנט, (דרך אגב עוד לא הבנתי איזו תוכנת גיבוי תעבוד על שני הדגמים) איך אוריד אותה לפאלם דרך הפאלם דסקטופ quick install אבל ככה הוא גם יסנכרן את הנתונים לא? האם אפשר להוריד אותה לפאלם החדש ולשגר אותה לישן? מפחיד אותי לטעות... תודה שוב

aharonof

New member
אפשר להגדיר מה עובד בסינכרון ומה לא

באופציה CUSTOM תבטל את כל הפעולות חוץ מה INSTALL (שים לב שכל שינוי הוא רק לסנכרון הבא אלא אם כן תגדיר עבורו set as default - שלא תשנה באופן חד פעמי ותסנכרן בטעות פעמיים!!) כמו כן אם אין לזה התקנה מיוחדת אז תוכל להעביר את תכנת הגיבוי אל הכרטיס ע"י קורא כרטיסים ולא דרך הפאלם ואז תחזיר את הכרטיס לפאלם ותפעיל את זה ישר מהכרטיס בהצלחה

udifpalm

New member
2 תשובות

דרך ראשונה: להוריד את קובץ ה- PRC מהחברה ישר לכרטיס SD דרך קורא כרטיסים על ה- PC ולאחסן ב-\Palm\Launcher\ דרך שניה: להוריד תוכנת PINSTALL התוכנה הנ"ל מתקינה אפליקציות ורק אפליקציות והיא מאד מהירה ולא תעשה שום סינכרון

למעלה