הצילו דפקתי את הרזולוציה

arye9

New member
הצילו דפקתי את הרזולוציה

שיניתי את הREFRESH והמסך קיבל רזולוציה גרועה ואיני יכול לשנות את זה חזרה הצילו תודה

eYaL

New member
עזרה ראשונה

קודם כל ,משמ לא מומלץ לשחק עם ה REFRESH RATE של המסך. לכל מסך יש את ההגדרה שמתאימה לו,ומשחק עם ההגדרות הנ``ל יכול לגרום נזק למסך. תנסה להחזיר את ההגדרות של ה REFRASH RATE למה שהיו קודם. (נסה על 75) לאחר מכן נסה לשנות רזולוציה. eYaL

arye9

New member
אייל, בונד וכל המצילים

תודה על התגובות, כאשר אני מנסה להגיע לRefreshRate יש לי שם רק Default ו Optimal כל הרשימה נעלמה. הסיפור התחיל כך: יש לי מסך 15 ו רזולוציה 480X640 ניסיתי להגדיל אותה - והכתובות היו מטושטשות ניסיתי לשים את הרפרש ב 75 מגה הרץ (היתי על 480X640 ) - ואז הכל השתגע יש לי אפשרות רק ל 16 או 2 צבעים . אין אפשרות לשנות את הרזולוציה באדוונס >אדפטר>CANGE הוא משאיר אותי ככה תודה

arye9

New member
דגם

Relisys יצרן RE551A מודל 15 אינצ` הערה שאולי תעזור עשיתי אינסטול מחדש לווינדוס 98 עם המסך הזה ברזולוציה הנמוכה וזה נשאר אותו דבר אולי אם אני אעשה לו אינסטול עם מסך 17 (לא שלי) הוא יחפש את הרכיבים הנכונים? (כמובן שזאת שאלה של מי שלא מבין ) תודה אריה

alexsam

New member
תבחר ב:

רזולוציה של 640X480 עכשיו תבחר ברגיל בלי שום תדר...זה לא צריך כרגע... אחרי זה תבחר ברזולוציה יותר גבוה ... ושוב אל תבחר במשהו שיש לידו תדר תבחר במסך SVGA רגיל בלי תדירויות. תעדכן אותנו בתוצאות... אלכס (מנהל פורום, ``תוכנות``).

arye9

New member
מצטער לא עזר+שאלה

בעבר היה במחשב הזה מסך 17, והוא עכשיו אצל חבר. כאשר שמתי את המסך הזה (15) הוא עבד בסדר. מה יקרה לדעתך אם אחזיר את המסך 17 ואעדכן את ה REFRESH ואחר כך אחליף את המסכים? תודה אריה

arye9

New member
תודה אנסה

ואתן תשוב לטוב או לרע שבת שלום אריה

arye9

New member
תודה לעוזרים - הבטחתי להודיע

תודה לכל מי שניסה לעזור לי עם הרזולוציה, אולי זה לא יענין אותכם לשמוע מה הסיפור אבל לדעתי זה יכול לעזור לכל אחד. קודם כל החלפתי מסך (בכל מקרה כל הסיפור התחיל כי חשבתי איך שהו לחסוך את הקניה). כזכור שיחקתי בRefresh ואיבדתי את כל הצבעים נשארו רק ה 16 ושחור לבן. וכן איבדתי את כל הרכיבים לשינוי הרזולוציה. במסך החדש התופעה המשיכה ואז פשוט מאד (בעזרת הטכנאי) הכנסתי את הדיסקט של כרטיס המסך ומשם העלתי את מה שאני צריך. סליחה שהשתמשתי בשפה לא מקצועית אבל אם הייתי יותר בענינים היתי מסדר את הכל בעצמי. תודה שנית אריה

למעלה