הצילו היא בטלפון ואין לי כוחחחחחחח

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
הצילו היא בטלפון ואין לי כוחחחחחחח

ואני אומרת לה הכל , אני אומרת לה שאני מבקשת ממנה להיות חברת פורום רגילה , שאני לא יכולה להיות חברה שלה כי היא אסרטיבית , אני כל-כך ישרה וכנה איתה , אפילו אמרתי לה שלא נעים לי להשתמש במילה "שתלטנית" והיא ממשיכה................ אלוהים אדירים איפה זה יגמר? צריכה עזרה של איש מקצוע ושל מי שיכול......... פורום 975 , כל מה שאני רוצה זה שקט ושלווה. יש לי שתלטנית שמשגעת אותי תודה לכם

מוּסקט

New member
הפסיקי לענות לה

ולהתענות בעצמך. היא שתלטנית, אבל את המנהלת. אם לא תתני לך פתח, היא לא תיכנס בו.

qt1

New member
יו עניתי לך תשובה ארוכה שלא עלתה

היתה שיחה ארוכה, אמרתי לה שהיא שתלטנית שלא נהיה חברות שלא נעשה ביחד דברים , לא הדרכות בביה"ס , לא כלום... היה לי רע , אבל לא היתה לי דרך אחרת לגרום לה להבין מפני שהיא כל הזמן נתנה לי להרגיש רעה , הסברתי לה שביקורת מעבירים דרך מסרים או במייל, לא מעל גבי דפי הפורום... הלילה היא חזרה לכתוב, מתחת להודעות שלי הודעות עם ד"ש למשפחה, אני מאבדת את הרצון לנהל את הדבר שאזרתי אומץ להגיד שיש לי "אפילפסיה" מתחיל להיות לי נחמד בפורומים אחרים , מתחיל להיות לי עצוב בפורום , יש לי בעיה וקשה להתמודד בגלל שלאי"ל אין משאבים הם יתנו לה להכנס ביום חמישי לסניף בחיפה , היא כבר החליטה שהיא תעביר פקס אחד אלי כי אין לי, מפריע לה שאני מטלפנת למקומות על חשבוני , היא ראתה שאני לא עשירה וקשה לי כלכלית , לדעתה אני צריכה כסף מאי"ל, אמרתי לה שהדבר שחשוב לי הוא שלאי"ל יהיו הרבה חברים ושבישראל תהיה מודעות רבה לאפילפסיה , אני לא עונה לה , יש לי חלומות עצובים ואני חוששת מהנורא מכל , אולי אני דומה לה , יעל דורון כותבת שאנחנו לא אוהבים אנשים שדומים לנו , והיא מה זה מגעילה? איכסה תודה מוסקט יקרה

QT

קודם כל תפסיקי לענות לה ! תפסיקי להתעצבן ממנה ! תנקטי את שיטת ההתעלמות הטוטאלית מההודעות שלה , אל תקראי מה שיש לה לומר את מילא יודעת מה זה יהיה ואת יודעת שהיא תגרום לך לעצבים אז לְמָה ? אמרת לה את האמת על הרגשות שלך אליה יופי היא יודעת מה את מרגישה, את לא צריכה להיות חברה שלה זה לא כתוב בשום מקום ! את לא חייבת לה כלום ! אם היא מעבירה ביקורת על גבי הפורום לך כנהלת הפורום יש את כל הזכות המלאה לשלוח לה מסר זועם על כך ,שבו תסבירי לה שזה לא הצורה או המקום להעביר את הביקורת . ובמקביל למחוק את הודעותיה מהפורום ! חבל שתאבדי את הביבי שלך רק בגלל גולשת אחת שמעצבנת אותך ! תנשמי עמוק ותראי לה את הדרך החוצה מהוריד שלך ..

qt1

New member
../images/Emo6.gif מורי אי-אפשר בלעדייך תודה מאמי

כל מילה ........... תודה בובה

למעלה