הצילו הילדה לא ישנה בגן

Arirel18

New member
הצילו הילדה לא ישנה בגן

שלום לכולם אני זקוקה לעזרה, בת שנה וחצי נכנסה לראשונה לגן השנה, עד היום יונקת ,לא לוקחת מוצץ. בגן נרדמת לבד או שיושבים איתה , והיא מתעוררת אחרי עשר דקות - 40 דקות, מיותר לציין שהיא גמורה מעייפות והיא לא מצליחה להמשיך לישון, אני לא יודעת מה לעשות,ממש כואב לי הלב עליה , אני עוד לא חזרתי לעבוד אז הם מעדכנים אותי כשהיא לא ישנה,ואני באה מוקדם להוציא אותה,אבל מה יהיה כשאחזור לעבוד?? וגם אני מרחמת על הצוות שאין להם הפסקה , ואני לא רוצה שהילדה שלי תהיה המעצבנת הזאת שהורסת להם הפסקה. הגן מצוין והצוות מעולה , כשהיא פוגשת את הצוות מחוץ לגן היא ממש מתרגשת ושמחה אך בבוקר כשאני משאירה אותה היא צורחת את נשמתה. בבקשה עזרו לי.

אני מבינה את הצורך לבוא ולאסוף אותה ושתישן בבית

אבל אני חושבת שזה הרגל בעייתי כי האפשרות הזו מן הסתם לא תהיה כשתחזרי לעבוד.
&nbsp
האם הצוות בגן ניסה להרדים אותה שנית אחרי ההתעוררות? הייתי נותנת להם צ'אנס לנסות להרדים אותה שוב במשך כמה ימים ואולי לנסות למצוא ביחד פתרון אחר שהוא לאו דווקא הגעה שלך לגן.

להיות גלויה עם הצוות ולספר להם את חששותייך

בדיוק כפי שכתבת כאן שאת מפחדת שהיא תהרוס להם את ההפסקה ,
ואת מחשבותייך עליהם - שאת מרוצה מהם ושהם מצויינים.
אני מניחה ששיחה גלויה כזאת איתם תוכל לתת לך בטחון שהם מסתדרים ויסתדרו בהמשך ושאין לך מה לדאוג לגבי נושא ההפסקה שלהם.
&nbsp
לגבי השינה, אני חושבת שאין ממש מה לעשות.... ככל הנראה כשיעבור הזמן זה ישתנה ויהיה לה קל יותר להרדם ולישון היטב. אני חושבת שזה בסדר גמור להגיע לגן ולהוציא אותה, אני מתארת לעצמי עד כמה זה קורע לב להרגיש אותה כך ואם זה מה שאת מרגישה שאת רוצה לעשות באותו הרגע וכרגע מתאפשר לך אז בוודאי.
כשתחזרי לעבודה בכל מקרה לא תוכלי להגיע .... ואז הצוות יהיה שם בשבילה וגם אם בהתחלה היא לא תישן הרבה זה לא נורא כי זמני , לאט לאט זה בוודאי ישתפר.
&nbsp
לגבי הבוקר - תקפידי שכשאת הולכת את מעבירה אותה לידיים של אשת צוות מסורה שהיא אוהבת ושאת יודעת שגם אם היא בוכה יש מי שמחבק אותה ונותן לה הרגשת בטחון. תסבירי לה מראש וגם לפני (גם אם היא לא מדברת) שאת הולכת ומעבירה אותה ל... שתשמור עליה היטב עד שתחזרי שוב לקחת אותה.
אם אפשרי, ממליצה אפילו להשאר איתה בגן בבקרים כמה שאפשר ואולי זה גם יעזור.
&nbsp
בהצלחה ותעדכני!

מוסיפה עוד רעיון...

אולי תנסי להשאיר לה איזשהו צעיף או חולצה עם הריח שלך וכשהולכת לישון שישימו לה את הפריט הזה לידה. זה שומר על החיבור הפיסי עם אמא בזמן של פרידה .
בגיל הזה ובזמן פרידה הילדים שומרים על חיבור איתנו באמצעות החושים, וזה לעיתים קרובות מקל עליהם את השהייה הזמנית בלעדינו.

למעלה