הצילו! הלך לי נגן

הצילו! הלך לי נגן

קניתי נגן של חברת HY TECHNOLNOGY וניסיתי להתקין עליו תוכנה של נגן אחר כדי שיהיה לו עברית אבל הוא נדלק ומהבהב ואני לא יכול לעשות כלום וכשאני מנסה להתקין את התוכנה שהגיעה עם הנגן שלי הוא לא נדלק והתוכנה אומרת שאין עליו תוכנה מה עושים? יש מצב שמישהו שולח לי תוכנה שעובדת?

gt-master

New member
אתה בבעיה רצינית

להתקין מערכת הפעלה לנגן או מכשיר זו פעולה רצינית עם סיכון כי נגן ללא מערכת הופך להיות קישוט. לא מתקינים תוכנה שלא מתאימה ונכתבה לאותו מכשיר ובדיוק לדגם. תנסה להחזיר לחנות ואל תספר מה עשית.

shay0600

New member
ת.

אפשרות ראשונה היא למצוא נגן זהה אצל חבר קרוב ולהוציא מימנו את הקושחה דרך התוכנה s1fwx אפשרות שנייה(כרוכה סכנה!!) היא לעבור ולנסות את כל העדכונים בקישור הסכנה היא שתיפול על קושחה שלא תצליח לעבוד עם הנגן שלך במצב של dok וככה לא תוכל לבצע יותר עדכונים

דוקא חבר קרוב?

אין למישהו איזה תוכנה שהוא יכול לשלוח לי? אין לי אפילו אתר להוריד ממנו תוכנה! אין להם כזה דבר...

gt-master

New member
אם לא הבנת.הוא כבר גמר עליו

הוא צרב תוכנה לא מתאימה ולא נראה לי שיש אפשרות בצורה קונבנציונלית לעדכן לו תוכנה יותר.לכן הוא לא מצליח מהדיסק שקיבל.

יאיר B

New member
אתה בטוח? כי מה שצריך לזהות את

הנגן זה לא המחשב, אלא התוכה שבה משתמשים להתקנת הקושחה. מינסיוני עם נגנים כאלו - ברגע שהתקנת קושחה לא מתאימה התוכנה לא תזהה אותו יותר (הרסתי שניים כאלה כך). דבר נוסף: אף אחד לא יכול לתת לך גירסא כי אף אחד לא יודע איזה גירסא אתה צריך. יש כל מני גירסאות של קושחות ואפילו לחפש אי אפשר כי לא ידוע מי ייצר את הנגן. אםה יבואן יסכים לתקן לך אותו - זכית. אם לא - קנה חדש. אני לא מכיר פתרון אחר. וכלל לכל חברי הפורום: לא מתקינים קושחות של נגנים (במיוחד לא ג'נריים) בלי לבדוק תאימות לנגן!

יאיר B

New member
אבל אמרת שאת התוכנה שבאה עם

הנגן אתה לא יכול להתקין.... אז תחליט: מזהה או לא מזהה? אני לא יודע איפה אפשר להוריד דבר כזה (אין להם אתר, זה נגן מדבקה).

למעלה