p i n o k y o
New member
הצילו, העוגה לא נאפית לי מבפנים....
אני מנסה לאפות עוגת שוקולד לפי המתכון של עוגה בחושה שוקולדית של קרין גורן ששלפתי מאיפשהוא כאן בפורום כתוב לאפות 40 דקות, הזמן עבר, העוגה גבהה, נראית אפויה מבחוץ אבל בפנים היא רוטטת לגמרי ונוזלית מה עושים? להמשיך באפייה עוד ועוד עד שגם הבפנים ייאפה? מבחוץ היא לא תתייבש לגמרי? יש לציין שאני אופה על 160 מעלות.
אני מנסה לאפות עוגת שוקולד לפי המתכון של עוגה בחושה שוקולדית של קרין גורן ששלפתי מאיפשהוא כאן בפורום כתוב לאפות 40 דקות, הזמן עבר, העוגה גבהה, נראית אפויה מבחוץ אבל בפנים היא רוטטת לגמרי ונוזלית מה עושים? להמשיך באפייה עוד ועוד עד שגם הבפנים ייאפה? מבחוץ היא לא תתייבש לגמרי? יש לציין שאני אופה על 160 מעלות.