הצילו הצילו הצילווווו

fayd

New member
הצילו הצילו הצילווווו ../images/Emo7.gif

אוקיי דבר רישון אני מיתנצל על זה שזנחתי את הפורום כל כך הרבה זמן מקווה שלא היתגעגתם יותר מידיי כן כן איין צורך לבוא בנשיקות וחיבוקים (ומוצצים) אני פו . טוב אז מה קורה חוצמיזה אצלי לא כל כך בסדר קודם כל היפסדדתי את הפרק האחרון של הכי גאים שיש אז אני ממש לא יודע מה קרה אז אוליי אתם יכולים לעזור לי?. אני קיבלתי 100 בארבעה מיבחנים שהיו לי אז אני משער שזה דיי טוב אבל יש בעיה : אתם זוכרים את הילד המעצבן שצועק ליסגור את המים טוב אז פגשתי אותו בעמצה שנקין עם אימא שלו והוא ממש היתחיל להציק לי משהוא עם קניתי חשסחמים או משהו כזה אז נתתי לו סטירה קטנה או משהו ואימא שלו היתחילה ליצעוק אליי ליפניי כל החברים שלי זה היה ממש מביש. טוב אבל זות לא הבעיה האמיתית הבעיה האמיתית היא אתפ זוכרים את טום הכוסון עם הבעיה בבית ספר אז אנחנו יוצאים כבר אייזה שלושה שבועות והוא רוצה שנקדם את היחסים בינינו צעד אחד נוסף (למטומטמים הוא רוצה שנישכב ביחדיעני ניזדייפיפ צנזורה) ואני גם נורא נןרא רוצה אבל יש בעיה אחת כל היחסים שלי ואני מיתכוון כולם ניגמרו ברגע שקימנו סקס אז או שאני זיון גדוע (מה שלא ממש ניראה לי מימה שהבנתי באקט עצמו) או שאני ממש לא יודע מצפה לתשובות ולעזרה פייד

זורבבל

New member
או שאתה סטוץ

זה לפחות מה שאתה מתאר. אם אתה מעוניין לשכב איתו אז סבבה לך על זה (ותיזהרו). אם טום רואה אותך רק בתור סטוץ אני לא חושב שהמנעות תהפוך אותו לחבר אמיתי. בכל מקרה אני חושב שכדאי שתעשה מה שמרגיש לך נכון. אם אתה מעוניין להתקדם אז תתקדם. אם לא אז פשוט תגיד לא. ואם בעקבות זה ינותק הקשר אז הוא כנראה במילא לא היה שווה הרבה מלכתחילה - ויש עוד הרבה דגים בים.

MARMELAD

New member
או שאתה סתם היסטרי

לפעמים בנאדם כל כך בטוח ש"לא ייצא מזה כלום" שבאמת לא יוצא מזה כלום. אם תתייחס לסקס כחלק ממערכת יחסים, ומשהו שצריך להגיע אליו בהדרגה (או לא, זה כבר עניין של השקפה), אבל בכל מקרה תתיחס לסקס כחלק מהזוגיות ולא ה"שיא", ככה זה יהיה. בהצלחה!

למעלה