הצילו הצילו...שליחת בושם מלונדון לישראל

Mike Hanna

New member
הצילו הצילו...שליחת בושם מלונדון לישראל

אהלן
בקצרה, זכיתי במכרז של בושם מאיביי ( המוצר היה בלונדון ) המוכר אמר לי שאסור לו לשלוח בושם מלונדון לישראל...
נתתי לו את הכתובת של בת דודה שלי בלונדון שישלח את הבושם אליה והיא כבר תשלח לי לארץ, הבושם הגיע לבת דודה שלי ביום שישי
היא מנסה להזמין משלוח מהאינטרנט שיבואו לאסוף את הבושם מאצלה וישלחו לישראל....והיא מקבלת הודעה באתר שבשמים הם תחת איסור לשליחה מחוץ לUK

איך אפשר לעקוף את זה וכן לשלוח את הבושם לישראל משם? יש דרך?

Amiram_e

New member
יש מגבלות של שליחת נוזלים בדואר

הייתי מציע לבצע החזרה ולקנות בארץ.

אורית810

New member
אי אפשר לשלוח מאנגליה בשמים לארץ

תנסה להגיד לבת דודה שתכתוב שזה משהו אחר, אבל ניסו לשלוח לי המון פעמים, מעולם לא הצליחו....בושם מוגדר כחומר מסוכן בגלל האלכוהול, זאת הסיבה שאי אפשר לשלוח.

Mike Hanna

New member
מזל שלי ( או שלא, נראה אם יצליח )

שקרובי משפחה מבקרים את הבת דודה שלי בלונדון, ויש מצב שהיא תשלח איתם את הבושם ברגע שיחזרו עוד איזה שבוע וקצת, מקווה שלא תהיה בעיה אם הם ישימו את הבושם בתיק שלהם ויביאו אותו לארץ

trilliane

Well-known member
מנהל
חידוד: לא בתיק (שעולים איתו למטוס) רק במזוודה!

(מנוילן ומרופד היטב, עטוף בחומר סופג לכל מקרה, כדי שלא יציף את המזוודה). יש מגבלות נוקשות על העלאת נוזלים לטיסה; אני לא זוכרת בע"פ אבל די בטוחה שבקבוק בושם מלא לא עומד בהן.

אורית810

New member
מוצר להעלות לטיסה בושם עד 100 מל. אם זה מעל, צריך

לשים בבטן המטוס

Amiram_e

New member
החוקים משתנים בין חברות תעופה. זה לא גורף

הייתי בסין לאחרונה ולא הסכימו שנעלה שום נוזל משום סוג בטיסות הפנימיות שלהם.
אינני יודע מה קורה בטיסות אחרות, אבל ניראה שזה משתנה על פי חברות התעופה והרגולציות של המדינות

francolana

New member
נראה לי שגחמות זה שם המשחק

בטיסה של אל-על לרומא יכולנו להעלות כל נוזל ואף אחד לא בדק ולא שאל. בטיסה חזרה מרומא, שוב עם אל-על נאלצנו לרוקן בקבוק מים קטן ונשאלנו על בשמים (ומזל שאת המוצרלה שקנינו ארזנו [לבד] במזוודה)

dudi4321

Active member
אולי משלוח ימי!

כנראה מפחדים שהבושם יתפזר במטוס והטייסים "יצאו מדעתם" בגלל הריח, לך תדע.

למעלה