הצילו!!! ה E -200 שלי לא מסנכרן!!!

ofirshuves

New member
הצילו!!! ה E -200 שלי לא מסנכרן!!!

יש לי בעיה. כאשר אני מנסה לסנכרן את המכשיר עם המחשב, הוא מתחבר, מתחיל לבדוק שינויים ואז כותב SYNCRONISIATION ERROR ומתנתק. אני יכול להתחבר למחשב רק אם אני עושה DELEATE PARTNERSHIPS ומתחבר בתור GUEST. מה עושים? ניסיתי להתקין מחדש את תוכנת ה- ACTIVE SYNC אבל זה לא עוזר. מישהו נתקל בתופעה? פתר אותה?! ממתין לישועה מהפורום... תודה,

ron20

New member
לא מכיר את ה E-200...

אבל זה נראה כמו בעיה בקובץ או בנתונים במכשיר, כי הודעת השגיאה באה בשלב בדיקת הנתונים. זה יכול להיות בגלל קובץ סורר, (פעם קרה לי בגלל קובץ וורד בעל שם בעברית) - לבטל את כל רכיבי הסנכרון למעט יומן (או כתובות) ולהוסיף בהדרגה. - לחפש קבצים גדולים מאד, ולהעביר אותם מתקית הסכרון למקום אחר. - לשנות שם לקבצים עם שם עברי. אני הייתי מעביר את כל תכולת המכשיר (קבצים) למחשב , באמצעות Explore ב guest ומשאיר אותו רק עם מידע בסיסי. אח"כ תתחיל לסנכרן כל רכיב בנפרד עד שתעלה על הבעיה. אם אני ממש לא בכיוון יכול להיות שלא הבנתי - אז אל תתבייש לכתוב שוב...

ofirshuves

New member
לא עוזר...

רון, ראשית- תודה על הניסיון... ניסיתי להעביר את כל התכולה למחשב (לא שיש לי הרבה, כן...) ניסיתי לבטל את כל אופציות הסינכרון- עדיין לא מופיעה הודעת השגיאה והמכשיר מתנתק. עוד רעיונות אולי? אני אשמח. אופיר

Raa

New member
איזה גירסה של ActivSync?

תבדוק תחת HELP - ABOUT איזה BUILD יש לך

ofirshuves

New member
גרסת ACTIVESYNC...

גרסת ה ACTIVE SYNC היא 3.5 (לדעתי המעודכנת ביותר, לא?) BUILT- 12007

Raa

New member
סליחה על עודף השאלות אבל

איזו מערכת הפעלה יש לך? וכשהסרת את ה ACTIVE SYNC ניקית את השאריות שהוא משאיר?

ofirshuves

New member
אין על מה!! ../images/Emo13.gif

תודה על הניסיון לעזור... יש לי XP לגבי ה- ActiveSync, ביצעתי התקנה על התקנה. חשוב לציין כי בשבועים הראשוניים המכשיר כן סינכרן. הבעייה התחילה באופן פתאומי.

Raa

New member
גם לי זה קרה - נסיון שני

ומה שפתר את זה בשבילי היה פשוט מחיקה טוטאלית של ה ACTIVE SYNC מהמחשב והתקנה נקייה. שים לב שהסרה של ה ACTIVE SYNC עדיין משאירה את הקבצים של הפרטנרים על המחשב. הרעיון הוא למצוא את הממזרים ולמחוק גם אותם. לדוגמא אם השם של ה פרטנרשיפ הוא POCKET_PC גם אחרי שאתה תסיר את התוכנה מהמחשב תישאר לפחות ספריה אחת בשם pockt_pc תחת ספריות הUSERS שלך. ואותה אתה צריך למחוק. אבל שים לב לדבר חשוב אחד: אם אתה מסיר לחלוטין את התוכנה ומוחק גם את ספרית הpartnetship כול קבצי ההתקנה ששמרת על המחשב ימחקו כלומר אם התקנת תוכנה - הורדת אותה מהPOCKTPC אבל השארת את קבצי ההתקנה תחת ה ACTIVESYNC להתקנה מאוחרת (אתה יכול לראות אותם תחת tools-add/remove programs אלו הקבצים ללא ה V עליהם) בעתיד כדי להתקין את התוכנות מחדש תידרש להביא את קבצי ההתקנה המקוריים. וזהו...אני מקווה שזה יעזור בהצלחה.

ofirshuves

New member
לא עוזר!!!!!

המונמון תודה רוויטל, אבל זה לא פתר את הבעייה. א ו ב ד ע צ ו ת !!! מה עוד יכול להיות?! i´m close to giving up...

ron20

New member
תשמע ....

תנסה (אני סתם זורק רעיונות... לפני שאתה מתייאש) - אם אתה עובד עם XP שחזר מערכת אל נקודה שלפני היוצרות הבעיה באמצעות ה System Restore. - נסה reg-clean אחרי ההסרה של ה ActiveSync. - להעביר את מחבר ה USB לפורט אחר - לנסות לסנכרן עם IR - Hard Restet למכשיר,אולי בכלל הבעייה לא במחשב המסכן (לא מכיר את ה E200 תבדוק הגדרות סנכרון במכשיר) - אל תתייאש ... תגיד אם נפתרה הבעיה כדי שהפורום יחזור לשגרה ...

Raa

New member
../images/Emo35.gifתגיד...

איזה מספר הודעת שגיאה הוא נותן לך?

ofirshuves

New member
פורום יקר

קודם כל- אני נפעם מהנכונות לסייע ולעזור. אתם נותנים חשק להמשיך ולנסות (ותאמינו לי- הסבלנות נגמרת אט אט...
) אז ככה: רון- 1. איך עושים REG CLEAN? 2. מה המשמעויות של ביצוע HARD RESET למכשיר? רוויטל- אני לא מקבל מספר הודעת שגיאה מהמחשב. בתחילת הסינכרון, כאשר ActiveSyncמתחבר ובודק שינויים באופן פתאומי נכתב Syncronisation Error, הבדיקה מפסיקה והמכשיר מתנתק. משהו לא ברור לחלוטין. יש הגדרות מכשיר שאפשר לשנות בהקשר לסינכרון? חיפשתי ולא מצאתי משהו יותר מידי רלוונטי לבעייה. אני אנסה לשחזר את המחשב- נראה אם זה יועיל. תודה אופיר

Raa

New member
להגיד תאמת זה די משגע אותי

פשוט מעצבן אותי שזה לא עובד! טוב בקשר לREG CLEAN מכיוון שאתה משתמש ב XP זה אמור לעבוד באופן אוטומטי. אני לא בטוחה במאה אחוז אבל תמיד אתה יכול להוריד את התוכנה ולהריץ אותה (לא לפני שעשית גיבוי כמובן) משמעות של HARD RESET היא שהמכשיר חוזר למצב מקורי כל מה שהיה נמחק ומה שיש זה מה שהמכשיר הגיע איתו בהתחלה. אם שום דבר לא יעזור זה הפתרון האחרון. מכיוון שיש לך XP יש אפשרות נוספת לעזרה עם remote assistance אם אתה מעוניין שלח לי אימייל נחבר מחשבים ונראה את הבעיה. בקשר להודעת השגיאה צריכים לחזור אלי ברגע שאני אדע משהו אני אחזור אליך

mikeoreli

New member
גם לי זה קרה,

יש לי גם E200, ולפני כמה זמן גם לי זה קרה. בהתחלה הוא לא הצליח לסנכן כמה פריטים כמו CONTACTS וקבצים וכל פעם היו לו עוד ועוד בעיות סינכרון, עד שפעם אחת הוא גם לי עשה בעיה כזו, הוא היה מתחיל להסתנכרן, וברגע של העברת המידע, היה מתנתק. אני הורדתי את כל אופציות הסינכרון, כלומר קיוויתי רק שיצליח להתחבר בלי לסנכרן כלום, ואכן הצלחתי להתחבר. אח"כ התחלתי לאט לאט להוסיף עוד ועוד פרטים לסינכון והבעיה נפתרה. אם זה ממשיך תפנה לתמיכה בקסיו. מקסימום תפרמט את המחשב ותאתחל את הקסיו (תוציא את 2 הסוללות ל5 דק´)

ofirshuves

New member
אין על מה!! ../images/Emo13.gif

תודה על הניסיון לעזור... יש לי XP לגבי ה- ActiveSync, ביצעתי התקנה על התקנה. חשוב לציין כי בשבועים הראשוניים המכשיר כן סינכרן. הבעייה התחילה באופן פתאומי.

למעלה