אמא של טל2
New member
הצילו!!!!! (זהירות ארוך....)
שלום לכולם!! אחרי זמן ארוך של קריאה והתבוננות מופלאה בעוגות שיוצרים כאן, החלטתי לקפוץ למים, והם היו עמוקים..... לכבוד "אמא מארחת" של בני בן ה-5 החלטתי להפתיעו בעוגת פיל. ההתחלה הייתה מבטיחה, הכנתי את "עוגת מקופלת" של נטע, שיצאה טעימה להפליא, אפילו הצלחתי להפריד אותה נהדר מתבנית החצי כדור שלי... כשהגעתי לבצק סוכר, נתקלתי במס' מכשולים לא צפויים...: 1. כמה בצק לקחת על מנת לצפות עוגה (חצי כדור קוטר 20), איך מעריכים כמות? 2. לאיזה עובי יש לרדד את הבצק סוכר שאיתו אני מצפה את העוגה? 3. איך הבצק סוכר לא ישבר לי במעבר מהשיש לעוגה? 4. איך אני מגיעה לצבע אחיד של כל כמות הבצק הגדולה הזו? 5. איך אני חותכת את הקצוות (כלומר מתחת לעוגה)? 6. איך הבצק ישאר נקי ולא יתלכלך משאריות השוקולד שמרחתי על העוגה? 7. איך אני מעבירה את העוגה אל המשטח היפה שהכנתי?? 8. איך מציירים עם טוש צבע- קו אחיד או בנקודות? 9. עם מה מורידים את שיירי הצבע מהאצבעות?? הצילו.....
שלום לכולם!! אחרי זמן ארוך של קריאה והתבוננות מופלאה בעוגות שיוצרים כאן, החלטתי לקפוץ למים, והם היו עמוקים..... לכבוד "אמא מארחת" של בני בן ה-5 החלטתי להפתיעו בעוגת פיל. ההתחלה הייתה מבטיחה, הכנתי את "עוגת מקופלת" של נטע, שיצאה טעימה להפליא, אפילו הצלחתי להפריד אותה נהדר מתבנית החצי כדור שלי... כשהגעתי לבצק סוכר, נתקלתי במס' מכשולים לא צפויים...: 1. כמה בצק לקחת על מנת לצפות עוגה (חצי כדור קוטר 20), איך מעריכים כמות? 2. לאיזה עובי יש לרדד את הבצק סוכר שאיתו אני מצפה את העוגה? 3. איך הבצק סוכר לא ישבר לי במעבר מהשיש לעוגה? 4. איך אני מגיעה לצבע אחיד של כל כמות הבצק הגדולה הזו? 5. איך אני חותכת את הקצוות (כלומר מתחת לעוגה)? 6. איך הבצק ישאר נקי ולא יתלכלך משאריות השוקולד שמרחתי על העוגה? 7. איך אני מעבירה את העוגה אל המשטח היפה שהכנתי?? 8. איך מציירים עם טוש צבע- קו אחיד או בנקודות? 9. עם מה מורידים את שיירי הצבע מהאצבעות?? הצילו.....