הצילו זקוק לעצה
|

fayd

New member
הצילו זקוק לעצה ../images/Emo101.gif|

היי אני פייד ואני קצת חדש פו ויש לי בעיה מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי ילד אחד בכיתה שהו גם הומו והו נורא מוצה חן בעניי וליפניי כמה ימים החברים הסטרייטים שלי תפסו אותו ופיצצו אותו מכות ואני לא יכולתי לעשות כלום כי עם היתי עוזר לו הם היו מגלים שגם אני הומו והיום הם סיפרו לי שהם הולכים לעשות לו את זה עוד פעם ואני לא יודע מה לעשות עם אני יעזור לו הם יגלו שאני הומו אבל גם הו יגלה ואוליי עלול לצאת מיזה משהו ועם אני לא יעזור לו אז אני ירגיש ממש חרא אנה עזרו לי

זה שאתה תתנהג כמו בן אדם

לא יגיד שאתה הומו. תעזור לבן אדם להגן על עצמו מהחבורת נמושות הומופוביות. זה לא נקרא להיות הומו, אלא בן אדם. מר מומין

fayd

New member
זה לא כזה פשוט

עם אני יעזור לו אז אנחנו נתחיל להיפגש כי אני והו כבר גם ככה מועונינים אחד בשני ואז באמת כולם ידעו

fayd

New member
קודם כל אני כן הומו../images/Emo89.gif

עם אני אסתובב איתו הרבה אז אני קצת חושב שהם ינחשו ואז .................................................

זורבבל

New member
אולי תגיד שאני תמים (ואני באמת כזה)

אבל איפה ה"רשויות" בכל העסק הזה. מורים/הורים/משטרה ? אם באמת "פוצצו אותו במכות" הרי שרדים של ה"פיצוצים" אמורים להיות גלויים לכל לא ? אם יודעים שהוא הומו ואתם תתחילו להיפגש אז ידעו גם עליך בין אם תעזור לו ובין אם לא (כמובן שזה תלוי ברמת החשאיות שתנקטו אבל בכל זאת). אני חושב שהעזרה הכי טובה שאתה יכול להעניק לו היא: א. תמיכה מוראלית. ב. לערב את ה"רשויות" (ע"ע לעיל) - הרי אתה לא באמת חושב שזה שתצטרף לקטטה וכולכם תצאו "מפוצצים" באמת יפתור את הבעיה - נכון ?

דרור22

New member
אני מסכים לגמרי עם מומין ומוסיף....

תראה, אם ה"חברים" שלך רוצים לפוצץ מכות ילד תמים רק בגלל שהוא הומו, אז מצתער לבשר לך הם לא חברים שלך.... ולדעתי זה מאוד עצוב שאתה בכלל מתלבט לגבי אופן התנהגותך... אין פה בכלל שאלה- אוקי אומנם אתה מקריב את החיים החברתיים שלך אבל אתה עושה את זה בשביל העיקרון, חברים באים והולכים, ואני מדבר בשם עצמי, לא הייתי מוותר על העקרונות שלי בשום מחיר.... ואני עדיין פועל על פיהם, ולא מתכוון להפסיק.... שלך ,בתקווה שתפעל על פי המצפון שלך, דרור

InnerKid

New member
היי פייד ../images/Emo24.gif

אני אתחיל מחדש, כי התשובה שכתבתי קודם פתאום נעלמה במרחב הוירטואלי ועקבותיה נעלמו. ביקשת עזרה ואני אתן את עזרתי הצנועה, אני מקווה שזה יעזור לך. בקשר לעזרה על הילד שמכים אותו - אתה יכול לפנות ליועצת וככה גם לעזור לו וגם להשאר "אלמוני" - ככה לא ידעו שאתה עוזר לו ולא יטפלו אליך בגלל שאתה עוזר ל"זה שחלש". חוצמזה, אתה יכול ליצור איתו קשר שלא בזמן הלימודים (אחה"צ למשל) ולהפגש איתו, אתה אפילו לא חייב לספר לו שעשית משהו בעניינו, אלא להתעניין בו. אני בטוח שהוא נמצא במקום מאוד בודד כרגע ובטוח ישמח לדעת שלא כולם נגדו. לא קל להיות זה שמרביצים לו בביצפר, אני יכול לומר זאת מנסיון אישי שלי מבי"ס יסודי לפני אי אילו שנים. לי זה פצע את הנפש וגרם לי שנים אחר כך לחשוב שאני לא שווה ושלא מגיע לי (לא זה בלבד, אבל זה בטח לא תרם לעידוד המורל שלי אז). אתה יכול להיות לו אוזן קשבת, לתת לו תשומת לב חיובית. בלי כל קשר, אם החברים שלך הם אלימים כל כך וזה מפריע לך מאוד, למה אתה רוצה אותם בתור חברים שלך?
מקווה שעזרתי במשהו...
מאור.

לירוי25

New member
סחטיין אחי!

יפה דברת אחי!! עם כל הכבוד אליך פייד היקר, על מה לעזאזל אתה מתלבט??? הלכאורה חברים שלך הולכים להרביץ לבן אדם ואתה שותק?? מה קשור מה הוא אוהב במיטה? ואם זאת היתה בחורה? גם היית שותק או שמא היית חושש שיחשבו שאתה מתחבר עם החנונית של הכיתה? במקום להתלבט כאן בשאלות קיומיות, לך תעשה משהו! תפסיק לחשוב יותר מידי ותתחיל כבר לפעול!!

MARMELAD

New member
פייד

תן לי להזכיר לך פתגם מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך. מוכר? תחשוב על עצמך במצב הפוך. אם היו מרביצים לך.. היית רוצה שמישהו יעזור לך? זה הכל. גיא

למעלה