הצילו! חבילות שי

קלריסה

New member
הצילו! חבילות שי ../images/Emo77.gif

בשנה שעברה נתנו אותה למטפלת. השנה - לזוג שמנקה לנו את הבית. לא הבינו מה נופל עליהם (עובדים ברישיון, אבל בכולזות לא מכירים רוששנה) חשבתי שהכול נעלם מהבית הגיעה איזו בלונדה למשרד של החתיך שלי, הביאה ואזה ענקית (פחיי, הייתי מתה לקנות כזאת, פתאום נפלה עליי בלי שהתכוונתי) מלאה בשוקולדים איטלקיים שלא ברא ה... נכון, זללתי היום הרבה, אבל מהשוקולדים האלה נשבעתי לעצמי שאני לא נוגעת, לא מתקרבת, לא מתחילה אפילו נראה כמה בכלל אוכל להחזיק מעמד. דווקא הצעתי לחתיך שלי שנביא אותה כמות שהיא לאמו אבל הוא ראה שהתלהבתי מהוואזה. נורא כמה שמדי שנה משדרגים עוד ועוד את רמת השי-אים האלה, כך שאי אפשר לעמוד בפניהם. גם לא מוצא חן בעיניי שהילדים יבלסו יותר מדי שוקולדים. בהתחלה עוד ניסיתי להגביל אותם, אמרתי אחד ליום, אבל החתיך שלי כל פעם 'טעם' עוד אחד, וגם הם רצו לטעום מהכול

קלריסה

New member
מאוחר מדי.... ../images/Emo10.gif

כמה שהבטחתי לעצמי לא לגעת אתמול יום שלם החזקתי מעמד היום כבר נכנעתי ואכלתי 4 טוב, יש כל כך הרבה טעמים...

orly p

New member
זה בסדר גם אני...

חיסלתי דיי הרבה שוקולדים של מקס ברנר אני רק טובה בלתת עיצות

אתי אתי

New member
תמיד אפשר להתחיל מחדש ../images/Emo13.gif

אחרי 4 זה פשוט יותר קשה. נסי לא להכנס ל'אם כבר אז כבר'

קלריסה

New member
אתוש, כמה שאת צודקת

ובעוד אנו מדברות תופחת אצלי בתנור עוגת שוקולד חבל על הזמן, כך לפי הריח, בכל מקרה. פעם ראשונה שאני מכינה אותה אספר לכן איך היא יצאה (מעדות שמיעה של החתיך שלי כמובן)

חן123

New member
תכנון תכנון תכנון

אז אכלי בחג קצת שוקולד. העיקר לא לאבד שליטה. בחג לא מנסים להרזות המטרה(שלי לפחות) היא לא להשמין. מישהיא פעם אמרה לי שכל עוד אני יודעת לספור כמה אכלתי זה לא אסון, זו לא אמת אבסולוטית אבל יש הגיון מאחוריה. ועצה פרקטית - אם באים אורחים שימי על השולחן את הסלסלה

קלריסה

New member
טוב, נאכל אצל חמותי

ואני אזכור טוב טוב את העצה שלך: שאוכל כל עוד אני מסוגלת אחר כך לספר מה אכלתי. אחלה פטנט מקווה שאעמוד בו. אצל מי אתם בחג?

למעלה