הצילו חייבת עזרה

הצילו חייבת עזרה

קיבלנו היום בדיקות שעשינו בדצמבר שנה שעברה יש כל מיני ערכים אבל בסוף כתוב את שני המשפטים הבאים: הריכוז המוגבר של חומצות האמינו המסועפות מתאים למצב קטבולי העליה בריכוז מתיונין וטירוזין יכולה להיות תוצאה של נזק הפטי. מה זה אומר? יש למישהו מושג?

neomyz

New member
מצב קטבולי זהו מצב שהגוף נמצא

ב"פירוק" (אנבוליזם - בניה, קטבוליזם - פירוק). נמצאים בקטבוליזם למשל במצבים של תזונה לקויה, בה הגוף מפרק מעצמו כדי לקבל אנרגיה ומזון שאינם מתקבלים באופן חיצוני, וגם במצבים של מחלה. נזק הפטי - נזק לכבד.

razgalili

New member
לנשום עמוק

להרגע ולא להיות בלחץ. אין סכנה מיידית לחיי הילד. לפחות תוצאות הבדיקות לא מראות על כאלה מכל מה שדיברת. אצל הרבה ילדים בספקטרום יש תוצאות כאלה. כמו שציינתי כמה פעמים, אני לצערי לא באמת יכול "לקרוא" בדיקות. ידוע לי שלהרבה ילדים בספקטרום יש רמות בלתי נורמליות של חומצות אמינו בשתן ובדם וכל מיני ראיות לנזק לכבד. אצל הרוב המוחלט של הילדים אפשר לחיות עם זה הרבה זמן. 60 שנה בקלות. עד כמה שאני מבין התוצאות האלה יכולות להגרם מפטריות במעיים, מעודף טוקסינים על הילד, מעומס חימצוני (רדיקלים חופשיים) ממצב של דלקת היכן שהוא בגוף. אם לא עשית זאת עדין, אני ממליץ לקרוא את המאמרים שבקישורים בראש הפורום.

למעלה