הצילו.. חתונה..

סביון1

New member
הצילו.. חתונה..

ואני זקוקה למגפיים שחורים, אלגנטים מצד אחד אבל בלי עקב ושיהיו נוחים ואיכותיים, עם עדיפות ללק. מישהו ראה באיזשהוא מקום? אין לי זמן להתחיל לחרוש את החנויות, החתונה מחר.

לי וולף

New member
לא זכור לי שנתקלתי אבל בכל זאת...

באיזה קניון נח לך לחפש?
אני חושבת שיש מצב למצוא משהו דומה למה שתיארת אולי בזארה (לא לק אבל אלגנטי) אולי באן קליין (יש להם חנות בשבעת הכוכבים. לא בטוחה איפה עוד..). נעלי לק יחסית אופנתיות עכשיו אבל בעיקר בנעליים ופחות במגפיים. נראה לי שיש מצב למצוא דווקא בחנויות נוחות (פליי פוט, אוריג'ינלס וכו')
לא חושבת שראיתי משהו דומה בניין ווסט או בסטיב מאדן

סביון1

New member
המגפיים של זארה יפיפיות. השאלה אם הן נוחות.

תודה, כבר עזרת לי, כי אם הייתי משוטטת בחנויות, לא הייתי נכנסת לזארה למצוא מגפיים.
אן קליין זה מותג של נעלי נוחות?

לגבי נוחות את צריכה לנסות ולמדוד

יש לי מגף מרנואר שעלה איזה 150 שח
והוא נוח מאד
ובדרך כלל כלום לא נוח לי
אגב ראיתי מבריקים בנעלי מרקו

סביון1

New member
ברור שצריך למדוד. אני רק תהיתי על הנוחות בגלל שיש לי זכרון

רע מנעליים של זארה, שלמזלי לא קניתי, כי כבר במדידה היו לא נוחות בצורה מזעזעת. אחרי כמה נסיונות כאלה, לאו דוקא עם זארה, אלא עם נעליים מכל מיני חנויות בגדים, הפסקתי להסתכל על נעליים בחנויות שאינן חנויות נעליים. יתכן שסתם הכללתי. אני מקוה שבעלי יחזור הערב בשעה סבירה מהעבודה, ואספיק לנסוע למדוד בחנויות שהמלצתן עליהן.
&nbsp
&nbsp

לי וולף

New member
השטוחות שלהם בסדר לגמרי

האמת שקניתי לא מזמן נעלי עקב של זארה והופתעתי שהן די נוחות (עוד בחנות) בגלל שלא תמיד העקבים שלהם נוחים. עם השטוחות למיטב נסיוני וידיעתי אין בעיית נוחות.
אן קליין-כן, סוג של נעלי נוחות. בהרצליה הם מחזיקים כל מיני מותגים בחנות הזו ובגלל הקרבה ל-H&M אני מציצה לשם לא מעט ומופתעת פעמים רבות מההיצע (המון נעלי נוחות זקנות והבלחות מפתיעות), כולל רכישה של סנדלים בקיץ שלא הפסיקו להחמיא לי עליהן.
&nbsp

גברת ע

New member
במרכז העיר ברחובות יש חנות

אני מצאתי 3 זוגות מגפיים שיכולים לענות על הדרישות שלך, לי זה נוח ואני עובדת ימים ארוכים ולפעמים צריכה ללכת מרחק של מעל 30 דקות.
החנות נקראת נעלי רימונים ונמצאת במרכז רחובות ליד פיצת מתי

iritki

New member
בקניוני עזריאלי יש עכשיו 3 ימי מבצעים

וראיתי בנעלי PAPAYA מגפיים נחמדות מאוד.
אין שם תמיד מידות מתאימות כי זה בעיקרון של ילדות אבל שווה להסתכל.
גם אני הולכת חתונה מחר, ביום הכי קר בשבוע.... לא נורא זו חברה טובה טובה ויהיה כיף לא משנה מה :)

סביון1

New member
כן, בלילה הכי סוער בשנה חתונה, ועוד

בסוף העולם שמאלה. אמרתי לבעלי - או שנשוט לשם בסירה או שנעוף עם הרוח

&nbsp

למעלה