הצילו!!!!!!! טחורים......

tonti

New member
הצילו!!!!!!! טחורים......

מה לעשות? וזה עוד לפני הלידה...... למישהי היה? אל תשלחו אותי לבית מרקחת. אני לא לוקחת שום תרופה. אני רוצה רק משהו טבעי.

צופיה**

New member
tonti

היי, מה המצב חוץ מהטחורים? ובקשר לטחורים...... לי יש טחורים עוד מלפני החתונה..... פעם לא הייתי אוכלת מסודר ( רק בערב !!!!) ובקושי שותה וכל היום בריצות ומה שקרה זה שהיו לי עצירויות והטחורים לא היו מפסיקים לדמם. היה מצב שלא ידעתי כבר אם זה מחזור או מהטחורים....... עד שחצי שנה לפני החתונה הורדתי מעצמי לחץ מהעבודה - פחות שעות והתחלתי לאכול כמו שצריך ולשתות ה מ ו ן וב"ה מאז אני לא סובלת מהם. הם לא נעלמו אבל הם לא מדממים
אין לי תרופה לייעץ לך או ניתוח אבל עד שבנות אחרות ייעצו לך אני מציעה לך לשתות המון ולהימנע מיצירת מצב של עצירות ובכך לא תרגישי אותם מבחינת כאב או דימום. בהצלחה.

tonti

New member
צופיה!

חוץ מהטחורים הכל מושלם!!! (ב"ה כמו שאת אומרת ולי יש סיוטים מזה כי אמא שלי אומרת את זה כל משפט שני...) גם לי היו לפני שנים ועשיתי פעם ניתוח אחד. ולפני השני החלטתי לנסות הכל כדי למנוע אותו. הלכתי לרפלקסולוגית מהממת ואחרי טיפול ארוך (20 טיפולים) הכל עבר!!! ברור שזה מאוד קשוא ללחץ ותזונה. אבל עכשיו אין לי עצירות ואין דימום, הם סתם יוצאים. אני משתגעת...... ואני צריכה למצוא רפלקסולוגית שתסכים לטפל בי בהריון. ותודה על ההתעניינות!

אני יודעת שלגיסתי מאוד עזר מיץ טבעי

של שזיפים, ואם יש רק שזיפים אז אפשר להשרות אותם במים כל הלילה ובבוקר לשתות את המים. חוץ מזה, מאוד כדאי ללכת להתייעץ עם רופא.

הטבע לטחורים

מניסיוני וזה עובד פלאים,קני לך עוד היום תמרים מיובשים וכן תאנים מיובשות ולאכול על הבוקר על בטן ריקה ולא לערבב זאת עם שום מזון אחר או שתיה מלבד מים. ספרי לי על השינוי.

etilly

New member
תזהרי!!

אל תנסי הכל! בסוף תבכי לנו כאן על שלשולים איומים...וזה לא נעים. תלכי לאט עם הפירות היבשים, העיקר זה הרבה מאוד מים. מים הנה התרופה הטובה ביותר לכמעט כל הבעיות!! בהצלחה!

etilly

New member
זהירות!

טונטי יקירתי, אל תנסי הכל ביחד... בסוף עוד תבכי לנו, כאן בפורום, על התקפי שלשול, וזה ממש לא נעים!! תלכי לאט לאט עם הפירות היבשים העיקר זה לשתות המון מים, הרי אנחנו יודעות שמים הנה התרופה לכל הבעיות שלנו!!

למעלה