הצילו ! יום הולדת לאשתי !..

הצילו ! יום הולדת לאשתי !..../images/Emo43.gif

אז..אני יודע שרב חברי הפורום צעירות/צעירים אבל בכ"ז... לאשתי יש בסוף החודש הבא יום הולדת (40++++)... מה קונים ? יש לה הכל... בגדים אי אפשר כי צריך למדוד, בשמים אי אפשר כי אם זה לא יהיה לטעמה...חבל"ז, שעון קיבלה לפני שנתיים, פאלם קיבלה שנה שעברה, תיקים יש לה בכמויות ענק... עוצו עצה ותצילו נפש בישראל... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

רותי ע

New member
תשמע סיפור שסיפרה לי מישהי

גם בשנות ה-40 שנשואה כבר הרבה שנים. בעלה סיפר לה שליום ההולדת הוא לוקח אותה לאילת. ומכיון שלא רוצה להתאמץ הם יטוסו לשם. היא מגיעה איתו לשדה התעופה וכשהם ניגשים לדלפק היא אומרת לו שהוא עשה טעות. אז הוא אומר לה-זו לא טעות. אנחנו טסים לנופש בחו"ל.. מסתבר שהוא הכין דרכון, השיג לה חופש מהעבודה, הבת עזרה לו לארוז בגדים מתאימים. האישה כמעט התעלפה מהפתעה והתרגשות..

אופציה נוספת - יום פינוק לה או

לשניכם באיזה ספא נחמד ורומנטי - ארוחות, מסאג´ים, אמבטיות שמנים.

טוב

New member
כמה כייף לעזור למי שתמיד עוזר..

אז מה אמנון, עכשיו תורנו לייעץ לך? טוב, אז כל ההצעות על פינוקים ומסז´ים וחופשות מוצאות חן גם בעיני. אבל אם אתה מחפש ממש מתנה (משהו פיזי), אז יש כמה אפשרויות: חפץ יפה לבית שהיא רצתה הרבה זמן, חפץ שיעזור לה בעבודה (אני אתן דוגמא, כדי לא להיות אבסטרקטית: למשל אם היא עובדת במחשבים- כמוני- אז היא בטח תשמח לקבל איזה משטח לעכבר שעושה מסאז´ים, יש דבר כזה). עוד הצעה זה כרטיסים לאיזה קונצרט או הופעה טובה. מנוי על כתב עת שעשוי לעניין אותה. משהו בסגנון כזה.

אורית ג.

New member
אולי מיכל חמצן חגיגי לתחילת הגיל

הגריאטרי (לפחות ככה זה נשמע מההודעה שלך
) אני קיבלתי ליום הולדת 30 מחשב חדש הכי הכי הכי (היום הוא לא שווה 500 שקל... איך הזמן רץ) והייתי מאושרת ליום הולדת אחר רשמו אותי לחוג לצרפתית + הבטחה לבוא הביתה בזמן ל-3 חודשים ולשמור על הצאצאים. וליום הולדת אחד קיבלתי לפי בקשתי יום-אחד-בלי-אף-אחד בעלי נסע עם הילדה לאנשהו לישון ואני ישנתי לבד בבית כמו רווקה ובלי שאף אחד יעשה שום רעש לא בבוקר ותא בלילה. בקיצור... תלוי מה חסר לה בחיים

אורית ג.

New member
שכחתי עוד מתנה יפה

סכום גדול (אצלינו זה היה 1000 ש"ח - אבל תלוי בתקציב המשפחתי) לקניית ספרים, נהניתי מזה הכי הכי בעולם

אורית ג.

New member
הוא מתוק ../images/Emo23.gif ואני עוד לא קניתי

לו מתנה ליום ההולדת האחרון (לפני חודש) אני לא טובה בזה. אולי אוכל לנצל אחד מהרעיונות שיתנו לאמנון.

נשמע מעליב לא ???...../images/Emo43.gif

קודם כל תודה לכולן על ההצעות...אורית - גיל הוא גריאטרי בראש. יש בני 20 שהם "זקנים" ויש בני 50 שהם צעירים. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

את כל ההצעות "הטובות" כבר לקחו לי..

אבל ברמת העיקרון, אולי משהו שהוא חופש לעצמה? אני מנסה לחשוב מה הייתי רוצה קצת זמן לעצמי? (ובטח לא הייתי נהנית כי הייתי חושבת על בר בר...) אבל פינוקים תמיד הולכים. ארוחת ערב רומנטית במקום כייפי וילדים אצל הסבאים להמשך הערב? סופשבוע רומנטי (יש לי מקום שווה להציע, בלי הילדים סטייל יערות הכרמל אבל יותר קטן וצנוע, אחוזת נפתלי. זה של חברה מהמכרים של בר... והמקום שווה מאוד) ואפרופו מסג´ים יש חבילות לשניים בסגנון גקוזי ומסג´ מאוד מפנקות, עולה כ 500 ש"ח לזוג. למלא את הבית בבלונים ו/או פרחים (כן, גם בגיל 40 זה נשמע לי כיף!)

רותי ע

New member
לפי מה שכתבת צריך לקרוא לו

"גיל 40 הגריאטרי"
היום אישה בת 40 היא צעירה.. אני מתלהבת מבלונים, בובות פרווה וקרמבואים ואני באמצע שנות ה-30. ולא נראה לי שיעבור לי עוד כמה שנים..

אמיר.

New member
מה אני עשיתי לרגל 35...

תכננתי מסיבת הפתעה לנשים בלבד.. אני הייתי אמור לחמוק בהתחלה
אבל בדיוק ברגע הקובע - החליטה רעיתי לא ללכת לשיעור ההתעמלות שלה
אז נאלצתי לדחות את זה לפעם בו חזרה מרופא השיניים
ואז באוגם הילדים וקצת גברים... היה פשוט הפנינג של פיתה פלאפל.. אחת השכנות קראה בקול רם את השיר שכתבתי לה (פדיחות..) ואחרת נתנה לה בשמי מתנה קטנה (עגיל חמוד)... אחר כך חטפתי על הראש שלא אעיז לחזור על זה... אבל אני יודע שבלב פנימה - היא נהנתה...

אולי תקח יום חופש

ותבלו לכם רק שניכם (זמן יקר) באיזה צימר, ארוחת צהריים נהדרת, או יום פינוק בבית מלון כולל תכנית של ארוחת בוקר, ספא, מסאז´ וג´קוזי. נשמע לא רע.. וכמובן, אם יש כסף, אז הרעיון של נסיעה לחו"ל נראה לי רעיון נהדר בכל מקרה שיהיה ב -

no-a-m

New member
חוויה מיוחדת

איזה כייף לבת זוגתך, שיש לה איש כזה שמשתדל, יוזם, מתייעץ איך לעשות לה טוב אני רוצה להציע לך משהו מיוחד שיעשה לה טוב טוב בנשמה , וכמובן לכל המשפחה סמינר חוויתי - הזדמנות לתת לה את הזמן, המקום והמרחב לעצמה, ללמוד על האיכויות שלה, כלים לאיזון והרמוניה. ( גם אם זה נשמע פתטי- אני עומדת מאחורי כל מילה ) מנסיון שלי זו מתנה נפלאה ( אשמח לתת פרטים נוספים) שיהי לכם המון מזל טוב והרבה שמחות

למעלה