הצילו, ליעלי יש נזלת והיא מתעטשת

הצילו, ליעלי יש נזלת והיא מתעטשת../images/Emo4.gif

מה עושים? חוץ מזה שביומיים הקרובים אני לבד עם יעלי בבית בפעם הראשונה כי אבא של יעלי נסע לחו"ל. קצת מלחיץ.

ממליצה לך על נזלון

זו תרופה הומאופטית שנותנים בטיפות לפה..לעמית זה עזר ...בלילה היה מצונן ובבוקר התעורר כהרגלו לעשות בלאגן.

הדברים האלה באמת עובדים../images/Emo35.gif

מישהי יודעת אולי מה עקרון הפעולה של הטיפות לפה כריפוי לנזלת? והאם יש להם איזה תופעות לואי (כמו נמנום וכד´) אשמח לשמוע המלצות מכאלו שבאמת השתמשו במוצרים הנ"ל.

רותי&ע

New member
עם הטיפות זה עובר תוך שבוע

ובלי הטיפות תוך 7 ימים
זו היתה בדיחה וברצינות- ניסינו אחרי הרבה המלצות. הנזלת עברה תוך 3 ימים. אבל מי יודע תוך כמה זמן היתה עוברת בלי. בכל מקרה אין תופעות לוואי וכמו שאומרים - אם לא יועיל גם לא יזיק.. (מאותה סיבה אני נותנת לו פרוטק).

hila+y

New member
מי מלח!

ע"פ רופא הילדים שלנו, כל טיפות האף גורמות נזק לטווח ארוך. הכי טוב-מוהלים כפית מלח בכוס מיים ומתיזים לכל נחיר עם מזרק רק לפני השינה. כך מונעים את טפטוף הנזלת ללוע ותופעות לוואי של שיעול. אין צורך במשך היום. לגבי פרוטק ושות´ - מתן אכינציאה ופרופוליס לתינוקות וילדים רכים רק מחליש את המערכת החיסונית שלהם. הגוף חייב להתגבר בעצמו על המחלות ולהתחזק . אז "לא מזיק"- לא תמיד.(חוץ מלקופות המזומנים של החברות הללו כמובן).

אז אם כבר התחלת.. ../images/Emo8.gif

גם מי מלח ממש לא בריאים לרירית האף כי הם מייבשים אותה. בתכלס, זה בדיוק מה שנתנו. קנינו מי מלח. הצרה היא לקלוע לנחירים הקטנים האלו כשהילד משתולל.

השתמשנו בנזלון בלילה

כך שאני לא יכולה להעיד על הרדמה...יש בזה חומרים טבעיים..רוצה שאבדוק איזה?

ענבל29

New member
האף-סק - הומיאופתי... ../images/Emo39.gif

אני לא מומחית בתחום, אבל העיקרון הכללי של הומיאופתיה הוא שחומר שגורם למחלה מסויימת, במינון נמוך מאוד יכול לרפא כנגדה. לכן אני מניחה שבאף-סק החומרים (טבעיים כמובן) הם כאלו שאם לוקחים בכמויות גדולות, גורמים לנזלת, חום וכו´... במינון המאוד מאוד נמוך שיש בתכשיר, הם עוזרים לרפא את ההצטננות. ויש חשיבות לתדירות מתן התרופה - עם היעלמות הסימפטומים צריך להפסיק לתת. כל זה בתיאוריה... תכל´ס - שעה אחרי שטיפטפתי, הנזלת התייבשה קצת, מאוחר יותר חזרה... וטיפטפתי שוב ושוב... ככה במשך 3-4 ימים, כשההקלה היא בעיקר זמנית.

למעלה