הצילו מאיפה מתחילים?

נאן

New member
הצילו מאיפה מתחילים?

הכתובת היתה על הקיר. אבל הבית ספר חיפה וטייח טרק בסוף השנה הלכנו לאיבחון. הרבה שאלות הרבה תהיות. מה ההבדל בין קשיי למידה ללקויי למידה? מתי הגבול הדק ביין הפרעת קשב ורכז בעיות על רקע ריגשי? או נרולוגי? מה הקשר בין זה להעשרה אינסטרומנטלית? אני בטח אשגע פה את כולם אבל כל מה שידעתי קודם ולא ידעתי אייך לקרוא לזה עכשו יש לזה שם. הוראה מתקנת מה זה? אגב למה זה מתפרץ עכשו הבעיה? זה היה קודם? אני בטח נשמעת פרימיטיבית למרות כל שנות השכלתי. אבל נזרקתי למיים ומשם אנחנו מתחילים אני והבת שלי שאובחנה ככה. תודה מראש לכל התשובות.זה יהיה כמו צורה נבוכים לאמא כזו.

דיאנה

New member
גלגל הצלה שתוכלי להיאחז בו

לאם ולבת הנבוכות, כמי שעוסקת הרבה שנים עם תלמידים ליקויי למידה גם במסגרת בית-ספרית וגם במסגרת פרטית, אני רוצה קודם כל ``להגן`` קצת על בית-הספר. מערכת החינוך על הצפיפות האיומה בכיתות אינה יכולה בשום אופן להתייחס באופן אמיתי ליחיד. זהו שקר מוסכם, וכמה שמזהים אותו מוקדם יותר ומטפלים בו מוקדם, כן ייטב לתלמיד. אין טיפול בית-ספרי לנושא, והתלמידים הללו זוכים להתנכרות לבעיותיהם משום שאין משאבים של זמן וכסף לטפל בהם. נקודה.עם המידע הזה צריך להמשיך ולנסות להוציא את הילד מן הבוץ. אם את רוצה הסבר לשיטה שאנו, צוות מנוסה של נשות חינוך עובדותן, צלצלי אליי ל- 03-9383084 ואניאענה לך ברצון על כל שאלותיך, או תשלחי לי את כתובתך ואענה לך בכתב מה ניתן לעשות כדי לקדם את הבת. שלחי גם פרטי גיל שלה, בעיות מיוחדות, נקודות בהן רוצה להשתפר וכו. השיטה קיבלה גם הכרה של משרד החינוך לאחרונה, והיא מעולה.

נאן

New member
תודה

פליז צרי קשר דרך האימייל אני לא מצליחה לרשום לך מכתב

למעלה