הצילו מה עושים

הצילו מה עושים ../images/Emo101.gif

אני עובדת כ-20 שנה בחברה ממשלתית ענקית בארץ ואחת המובילות, הבוס שלי/נו הוא איש שפל,, "עולם תחתון", מושחת, שקרן, טיפש שלא יודע לנהל, לא למד בחיים, ותככן, גנב בלשון המעטה ומילים עוד רבות לפאר אותו... יש לו גיבוי ממנהל הישיר שלו שידו בצלחת לא קטנה. הבוס הגדול יותר יודע את מעלליו אך מתקשה לפעול בגלל היחסים הבינאישיים שיש לבוס שלי עם המנהל הישיר עליו ועוד רבים המקרובים, בינתיים אנחנו העובדים סובלים עד כדי פגיעה בבריאותינו. האם יש מקום , דרך, רעיון, איך לפוצץ את הענין?

באמת הצילו../images/Emo4.gif

את כבר השלישית שרושמת השבוע על בעיות חמורות של יחסי אנוש עם הבוס בחברה ממשלתית. מסתבר שזה מחלה רעה של החברות האלה, שעובדיהם נהנים מחסינות של עובד קבוע שאי אפשר לפטרו. הפ מישתלחים בעובדיהם בהישתלחות חסרת רסן וממררים את חייהם של כל הסובבים אותם. אין פיתרון שאני יכולה להעלות על הדעת. אולי אם החברה תופרט בעתיד אז הוא יפוטר. במצב הנוכחי חשוב שתדברי על זה עם חברייך, משפחתך ואולי תלכי ליעוץ שבו תלמדי לא לקחת ללב. זה שתהיי חולה לא יעזור לאף אחד. תשמרי על הבריאות ועל עצמך. הפורום פה תמיד לרשותך. את מוזמנת לשתף אותנו כל פעם שהוא מעצבן אותך.
ותהיי חזקה

נכון../images/Emo45.gif

בגלל זה כדאי ללכת ליעוץ. לבדוק אולי יש דרכים טובות יותר להתמודד עם המצב.

s h o o s h a

New member
חוק מניעת הטרדה מאיימת

מתאים גם לבחורה שכתבה קודם. יש חוק מניעת הטרדה מאיימת, התשס"ב- 2001 1. מטרה מטרת חוק זה היא להגן על אדם מפני פגיעה בשלוות חייו, בפרטיותו, בחירותו או בגופו, בידי אדם אחר שנקט נגדו הטרדה מאיימת או שפגע בגופו. 2. הטרדה מאיימת מהי? (א) הטרדה מאיימת היא הטרדתו של אדם בידי אחר בכל דרך שהיא או נקיטת איומים כלפיו, בנסיבות הנותנות בסיס סביר להניח כי המטריד או המאיים עלול לשוב ולפגוע בשלוות חייו, בפרטיותו או בחירותו של האדם או כי הוא עלול לפגוע בגופו. את כל פרטי החוק תוכלי לקרוא בקישור המצורף.
מומלץ גם להיכנס לאתר לזכויות העובדת המצ"ב.

s h o o s h a

New member
לדעת שיש חוק שמגן עלינו

את יודעת, אולי כדאי שתניחי על שולחנו של האיש את החוק, ככה, כמו במקרה, כדי שידע שיש חוק שמגן עלינו מפני שכמותו. (או תשלחי לו במייל, בלי להוסיף שום מילה). לפעמים, בלי הרבה מילים ובלי לבצע איזה אקט 'נועז' דברים מסתדרים הרבה יותר טוב מבכל 'שיטה' אחרת.

למעלה