הצילו ,מחפשת צימר בצפון הרחוק....

הצילו ,מחפשת צימר בצפון הרחוק....

לפני מספר חודשים התפרסמו כתבות מעקבבטלוויזיה, באחד הערוצים הישראליים, עלצימרים בארץ. הצימרים קבלו דירוג. אחד מהם היה בצפון הרחוק והיה מקסים...משו-משו... ריהוט עתיק,עבודות יד,פרחים ושושנים בקיצור סופר רומנטי... הבעיה היא שאני לא זוכרת את שם הישוב, לא שם הבעלים,ולא את הכינוי של הצימר. מאד הייתי רוצה לחגוג בו עם החבר... האם מישהו יכול להציל אותי מחיפושי האינסופיים באינטרנט???? מישהו יודע על מה אני מדברת????

תבדקי בסעודה האחרונה

באמירים וההבדל הקטן בכרם בן זמרה. נשמעים כמו מה שחיפשת.

ה דרומי

New member
בדקתם באתר פסגה.

גם מצפה מתת או אבירים ועוד מקומות אחרים ד"א אולי קצת נגב נראה לכם כמו חוות כרמי עובדת למשל?

בלבי

New member
עזרה מגיעה ! ../images/Emo101.gif אני יודעת !!

את מתכוונת ל"אחוזת בר" שברמת הגולן, נכון ?? אני ממש בטוחה. גם אני ראיתי את התכנית, זה היה אגב באודטה. אז ככה: 1. שם היישוב - מושב שעל , צפון רמת הגולן 2. שם הבעלים - בר ליאורה ואריק 3. שם הצימר - אחוזת בר 4. טלפונים - 052-4261314, 04-6981790 מצרפת לך קישור לאתר שלהם - אחוזת בר, ובו כל הפרטים כולל תמונות והכל. תהנו

אנשים יקרים: ../images/Emo24.gifחיבוק ענק לכל ה

המגיבים. כל כך מאוחר כבר...אבל לא התעצלתי, אחרי שטרחתם למעני. איזה מקומות יפים,נכון? הצצתי ל"אחוזת בר" המדהימה,ולהפניות הנוספות. מבטיחה מחר לבדוק ביתר עיון. לא התכוונתי לאחוזת בר, למרות שאחרי שראיתי התלהבתי
יתכן ואמנון צודק והכוונה למקום בנווה אטיב. אחפש מחר.מבטיחה! תודה גדולה ממני

../images/Emo70.gif לא מצליחה למצוא קישור למקום של

קובי מרום ואשתו בנווה אטיב. משוכנעת שזה המקום שחיפשתי... מישהו יכול לעזור?

../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif אם לומר את האמת,אז

לפי החדרים שמוצגים באתר,זה לא המקום.... לכן, אולי זו היתה "אחוזת בר" בכל זאת
כי לא מדובר בגלריה שבישוב,אלא בחדרים שמעוצבים ומאובזרים בריהוט בסגנון ויקטוריאני. הלוואי והייתי יכולה לברר בערוץ 10 בטלוויזיה שם דיברו על זה ב"חדשות". בלי שום קשר, מגיעה לכם תודה ואם נחליט ליסוע לשם (עכשיו נברר מחירים,זמינות לתאריך,וכו'...) חובת הדיווח, עלי

בלבי

New member
יקירתי

אכן מדובר על אחוזת בר, בוודאות ! כי גם אני ראיתי את התכנית ! אכן דיברו על המקום בערוץ 10, אך לא ב"חדשות" (גם את המלצות הצימרים של חדשות ערוץ 10 ראיתי!), אלא בפינת הטיולים/צימרים באודטה. אז אין לי בכלל ספק. זה המקום. חשבתי שתקפצי משמחה, אבל את אפילו לא מזהה את מה שאת מחפשת
בכל אופן, לאן שלא תסעי, תהני לך !

בלבי ../images/Emo99.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo8.gif

אחוזת בר מ-ד-ה-י-מ-ה מ-ד-ה-י-מ-ה (בעיני) ואם היית נמצאת לידי כשפתחתי את הקישור היית רואה את הבעת העונג על פני,שומעת את שאגות השמחה... ומבינה כמה ברכתי אתכם בלב על העזרה הנהדרת שלכם.
עכשיו,לענין ערוץ 10
אין מצב שראיתי את זה אצל אודטה ,כיייייייייייייייייי אני לא צופה בתכניות שלה.... אבל אני משוכנעת ב 99.9% שבסקירה של הצימרים ב"חדשות",הופיע מה שאני מחפשת, ואם אינני טועה, זה היה בפעם הראשונה שהכתבות שודרו.אפילו רשמתי על פתק רק מי יודע איפה הוא?????
אולי,אם את זוכרת, את יכולה לרשום לי את המקומות??? אני אנסה לחפש? ת-ו-ד-ה -ה-ה-ה-ה

בלבי

New member
רשמתי חלק מהמקומות ...

צריכה רק למצוא ת'רשימה
ככל שהסקירה שלהם המשיכה (מדי שבוע) די התאכזבתי מהמקומות שהוצגו ... מקומות שלא היו רלוונטים מבחינתי... אז הפסקתי לרשום. מה שאני זוכרת בע"פ מהסקירה (נחקק היטב) זה את הצימר המושקע והמפנק של "פנחס ואברהם" בלימן. אבל הוא מאוד יקר (עולה כפול מאחוזת בר). ספרי לנו לאן נסעת בסוף

למעלה