הצילו... מטפלת

הצילו... מטפלת

היי היום הבנתי שאין מנוס מדחיה, במרץ אני חוזרת לעבוד
. לכולם זה נראה עוד מלא זמן ורק אני כבר עם חרדת נטישה..
כמו כולם גם אני רוצה את המטפלת הכי טובה, חכמה, סבלנית, עדינה, ואוהבת ... אבל אני לא יודעת איפה למצוא אותה.
אין לי חברים באיזור מגורי ( חיפה) ואני לא יודעת איך להתחיל לחפס.. כל טיפ בנושא יתקבל בברכה.

זקוקה לעיצה...

היום הבנתי שאין מנוס מדחיה, במרץ אני חוזרת לעבוד . לכולם זה נראה עוד מלא זמן ורק אני כבר עם חרדת נטישה.. כמו כולם גם אני רוצה את המטפלת הכי טובה, חכמה, סבלנית, עדינה, ואוהבת ... אבל אני לא יודעת איפה למצוא אותה. אין לי חברים באיזור מגורי ( חיפה) ואני לא יודעת איך להתחיל לחפס.. כל טיפ בנושא יתקבל בברכה.

נדמה שיש לי קצה חוט...

בחורה מדהימה שהיתה מטפלת של בני עברה לחיפה והיא מחפשת עבודה. (אם עדיין לא מצאה). שלחי לי את פרטייך ואעביר אליה.

הלוואי

שזה יהיה כ"כ פשוט וקל. שלחתי לך מסר עם כל הפרטים שלי - מחכה לטלפון.. תודה רבה יעל

אחרי שמפרסמים בכל השכונה

מדברים גם עם אמהות ומטפלות בגינה. קובעים ראיונות לכמה מטפלות שנראות לך. מבקשים המלצות (כדאי מאוד.... ככה "ניצלנו" ממטפלת שעשתה רושם טוב בהתחלה). מראיינים אותם (כשהילדים ערים והבעל איתך) ובסוף מחליטים. בהצלחה

רותי ע

New member
אולי כדאי לך לנסות את מכון דור

הם ימצאו לך מטפלת שעמדה בקריטריונים הדרושים. שמעתי עליהם, לא מנסיון..

אנחנו מצאנו את המטפלת דרכם ../images/Emo45.gif

ומאד מרוצים. היתה לנו קודם מטפלת שמצאנו לבד ולא היינו מרוצים אז פיטרנו אותה ועכשיו יש לנו מטפלת צעירה ונחמדה. אם זה מעניין אותך, תשלחי לי מסר ואני אחפש את הטלפון.

Iris-1

New member
קודם כל מפרסמים בבתים הסמוכים

ובטיפת חלב שלכם. אפשר גם בקופת חולים, במכולת השכונתית או בסופר מבקשים יפה לתלות מודעה. אפשר גם על לוחות המודעות השכונתיים. ואני מקווה שיתחילו להגיע לך בנות. בהצלחה.

למה לא פעוטון??

למה דווקא מטפלת? בעיני זה תמיד נראה סיכון יותר מסיכוי. הבת שלי בפעוטון בקיבוץ מגיל 4.5 חודשים ואני מרגישה זאת היתה הבחירה הכי טובה שיכולנו לעשות

נעה גל

New member
../images/Emo32.gif מאמא כושר

מחקתי (לבקשתה של רותי ע, שלא נמצאת בגישה למחשב) את המאמר שהכנסת לכאן על מציאת מטפלת. על כל חומר כתוב (בין אם הוא מודפס ובין אם הוא כתוב באינטרנט) יש זכויות יוצרים. הזכויות שיכות לבעל האתר, או למי שכתב את המאמר. העתקה של מאמר שלם מתוך אתר מסוים לאתר אחר נחשבת הפרת זכויות יוצרים ועלולה לגרור תביעה משפטית. אסור להעתיק מאמרים גם אם נותנים קרדיט מלא לכותב המאמר + האתר שנלקח ממנו. במקרים כאלה, בהם רוצים לצרף מאמר, צריך פשוט לתת קישור לאתר הלוונטי. אם אני לא טועה את ציינת שלקחת את המאמר מתוך אתר "הורים". עד כמה שידוע לי האתר הזה עובד על פלאש ולכן אי אפשר לתת קישורים למאמרים שלהם. במקרה כזה, פשוט תני את ה"נתיב" עד להגעת המאמר (על איזה קטגוריות לחצת וכד´). דרך אחרת היא לסכם את המאמר במילים שלך ולהגיד שהסיכום התבסס על מאמר מתוך... והתנצלות גורפת בפני מי שכתב הודעה שנמחקה אוטומטית בגלל המחיקה של המאמר.

רותי ע

New member
תודה נעה על העזרה

הגאון הפרטי שלי הציל לי את המחשב ואני כאן
נעה סיכמה היטב את הבעיה ואני מתנצלת שוב בפני כל אלו שהודעותיהם נמחקו.

למעלה