הצילו מיגרנות ? ?

ורד.ג

New member
הצילו מיגרנות ? ?

הי לכולם כבר כמעט שבוע לאחר הניתוח ומרגישה כללית הרבה יותר טוב... יש לי שאלה אליכם האם יכולים להמליץ מה לקחת למיגרנה בנוזל כי אני מבינה שעל בליעת כדורים אין על מה לדבר? הצלקות עם אפשר להגיד יפות ומתאחות יפה. יש לי עדיין נפיחות גדולה היכן שהפורט נמצא. גיליתי שמשחה שקיבלתי לאחר שעשיתי קעקוע מתאימה גם לטיפול בצלקות ... לא מצליחה להזכר כרגע בשמה אבל בהמשך אשלח את השם. ביי ורד.ג

שלגיה**

New member
אם יש לך כדור שעוזר לך בשעת מיגרנה

אז אל תוותרי עליו. גשי לבית מרקחת,תקני "מרסק כדורים",היה כזה לאחיות בוולפסון,בגודל של כוס קטנה ,מכניסים את הכדור,מסובבים 2 סיבובים ואח"כ שמים על כפית ,עם כוס מים וזהו. אין טעם לחפש נוזלים שיסייעו למיגרנה אם יש לך כבר פתרון מלפני הניתוח שרק צרילך לשנות את המרקם שלו. הנפיחות של אזור הפורט נורמלית,אל חשש זה יעבור. שמחה שאת מרגישה יותר טוב-כשקילוגרמים יתחילו לנשור את תרגישי הרבבבבה יותר טוב.
בהצלחה
שלגיה

ורד.ג

New member
תודה על העצה מכלה../images/Emo23.gif

כך אעשה אקנה לי מרסק כדורים וארסק לי את הכדור שעזר גם קודם. שמחה גם לשמוע שהנפיחות של אזור הפורט תמשיך לרדת. ואני בטוחה שארגיש הרבבבבה יותר טוב כאשר יתחילו לנשור גם הק"גים-בינתיים הם התחילו "להתפזר להם בבית ורק צריך לטאטא אותם" עד כה ירידה של כחמישה ק"ג -וחוץ מזה אני לא רעבה כלל וזה לבד כבר משמח אותי מאד,אתמול התחלתי לאכול קצת רסקים למיניהם ....תפוחי עץ, ירקות וכו.. ומתפנקת על איזה גרבר ונזכרת בילדות אפילו שלא היה גרבר עדיין. טוב אז ביי ושוב תודה עבור העצה... ורד.ג

כל הכבוד לך......./images/Emo45.gif

כבר ירדת 5 ק"ג ?!!?!? וואוווווווווווווווווווווווווווו
רדי והצליחי.

רוייקו

New member
מיגרנה ?? הכי טוב שתפני לרופא ...

אני לא חושב שהפורום יכול לסייע לך טוב יותר מרופא וטיפול מקצועי ספציפי לבעיה. קטונתי בעניין המיגרנות. וואלה. תרגישי טוב

למעלה