הצילו...משבר יום א'

אני פשוט לא שבעה מהסופ"ש...

אני מאוד אוהבת להינות מהשבת שלי בבית, מילאתי לי אמבט עם קצף, ביליתי קצת זמן איכות עם עצמי. אני רוצה עוד...!!!

hayapollak

New member
יום ראשון-החלטה אחת

שבוע חדש.יום ראשון, נהדר לקחת החלטה ולבצע. רק להיום לפחות. מחר יום חדש. מה אתן מחליטות לעשות למען עצמכן היום. מחליטות ומבצעות.(משהו שיעשה לכן טוב) *אני החלטתי ובצעתי- ללכת , הלכתי 2 ק"מ.

לאן כבר הספקת ללכת????

את נותנת לי מוטיבציה גבוהה מאוד- גם אני בוחרת בהליכה. היום אני אלך לישון צהריים.... עד כמה שההליכה לישון יכלה לגרום לי להרגיש טוב, זה לא כ"כ אפשרי. אז אני אלך היום גם 2-3 ק"מ. יש לנו מסלול ליד הבית.

hayapollak

New member
לא תאמיני

ל ע ב ו ד ה. יצאתי ב-0650 הגעתי ב-0750. טוב את הכיף הזה והלוקסוס הזה אני לא יכולה לעשות כבר 14 שנים... הבן שלי הולך לבית ספר, אני מעירה אותו ב0645 ומאד חשוב לו עדיין בבוקר שאני בבית אתו (כך הוא אמר פעם) אז אני מכינה כריך, מסדרת מצעים,לא משאירה בלגן בבית ויוצאת ב-0730 בדרך כלל. אבל עוד מעט.. מתקרב החופש הגדול.. בבוקר הוא ישן.. לא מסדרת את המצעים שלו.. אז אוכל ללכת ברגל.

hayapollak

New member
כישרונית, קורות,

שמחה על ההחלטות שלכן. דווחו ביצוע, חוויות, הרגשות. ספרו גם אם לא עמדתן במשימה..

שירה1973

New member
הלוואי ויכולתי להשיב: לישון בצהריים

אבל לצערי אין אפשרות...
אבל אחרי סופשבוע קצת סוער (לטוב ולרע) עם בן הזוג, קמתי הבוקר עם החלטה נחושה לדאוג שהיומיים הבאים יהיו רגועים ושלווים ומאד אוהבים. (ולמה רק יומיים ? כי ביום שלישי הוא ממריא לו לחו"ל לשבוע, כך שחשוב לי כפליים להקפיד על ימים רגועים ונעימים לפני כן). מתכוונת לנסות וליהנות מהרגע בלי לנתח כל דבר עד מוות...(יש לי נטייה כזו, לצערי). הבעיות יחכו בסבלנות לשבוע הבא...!

hayapollak

New member
שירה - החלטה נחושה

ועוד בתחום שאת בחרת - זה מעולה. מותר להציע? אין החלטות בלי ביצוע - אז תחליטי (עם עצמך כמובן) מה בדיוק את עושה למען היומיים האלו (למענך,למענו) למה אני מתכוונת?לא למשהו כמו להחליט אני שותקת, אני לא מגיבה אני לא מתעצבנת להחליט מה אני כן עושה על מנת שהיומיים יהיו רגועים. שירה, מקווה שאת מקבלת את דבריי ברוח טובה.

שירה1973

New member
אין דרך אחרת לקבל אותם ../images/Emo13.gif

תודה על דברייך, ואת כמובן צודקת. כבר אחרי ששלחתי את ההודעה הקודמת התחלתי לחשוב איך אני גורמת לשני הערבים הללו להיות נעימים במיוחד, כדי לשלוח אותו לארצות ניכר (אחחח איזה כיף לו) עם טעם טוב בפה ועם געגוע נעים. תודה חיה

אוכל...אוכל...אוכל...

תכיני לו ארוחה טובה ורומנטית. כן, תשקיעי באוירה, אני בטוחה ש"פעם", בהתחלה, הייתם עושים את זה. כל האמצעים מקדשים את המטרה. (כמובן שאת השאריות נוכל לשמור למסיבה...) בהצלחה!

hayapollak

New member
כן, אנחנו נעשה מסיבת

קטנה, עד שהוא יחזור והעיקר שהוא נורא נורא יתגעגע אלייך. אמן.

hayapollak

New member
שירה- סיכום - אני

קצת נסחפת פה (יחד עם כישרונית..) את תדווחי רק ביום ג' על הביצוע... חחחחחחחה אבל ברצינות יותר אני מזכירה לך שכדאי לשלוח אותו לחו"ל עם טעם של עוד.. (לא לא רק סקס) אולי איזה פתק קטן עם משפט מנצח בין הבגדים במזוודה?? או בכלי רחצה, או גם וגם... בקיצור גם דברים שאף פעם עוד לא עשית והיית רוצה שיעשו לך. מתנה קטנה קטנה אבל נורא סימלית וכו'.

שירה1973

New member
חיה כיוונת לדעתי

מבלי להיכנס לפרטים - הנסיעה הזאת חשובה עבורה והיא גם בעלת משמעות רגשית. חשבתי לקנות לו ספרון קטן, בעמוד הראשון לכתוב לו משהו ממני ואת שאר העמודים להשאיר לו, כדי שימלא אותם בחוויות שלו בכל יום בטיול המיוחד הזה. נחמד שחשבנו על דברים דומים, גם בלי להכיר זו את זו...
שוב תודה לכן נשים יקרות

למעלה