הצילו נחש בגינה

YAIRCCC

New member
הצילו נחש בגינה

יש לי חבר שגר באזור בבית פרטי עם גינה אישתו גילתה נחש שחור בגינה בבית מה עושים ממש לא בא לו לשלם 750 ש"ח ללוכד נחשים תודה מראש יאיר

רן333

New member
אז שיכתוב הודעה שכותרתה:

"הצילו, לא בא לי לשלם!" איפה גר החבר המבוהל? (לגבי חלק מהאיזורים בארץ ניתן לקבוע שנחש שחור שנראה בהם אינו ארסי. אבל זה לא כך בכולם.)

shirarmony

New member
חצי שעה ותשכח שהוא היה שם....

דיי אידיוטי אבל אין לך יותר מדיי מה לעשות... בלי תמונה זה יכול להיות פתן וזה יכול להיות גם זעמן. לי שבוע שעבר היה צפע בגינה ולא עשיתי איתו כלום...

YAIRCCC

New member
לך תסביר את זה לאישה מבוהלת

שהבעל נמצא כ-50 ק"מ מהבית. אז מה אין שום עצה להוציא את הנחש. טוב נו, לפחות תהיה פרנסה לבחור שקורה לעצמו "הלוכד משוהם".

naja

New member
750 ש"ח זה טיפה מעל הממוצע.

שיחפש לוכד בשם אדי טייאר, הוא נמצא קרוב יותר ולדעתי הוא גם זול יותר.

YAIRCCC

New member
הנושא נסגר תודה

הלוכד משוהם רצה 400 ש"ח ולא 750 הוא הוזמן והוא בדרך אדי רצה 450 ש"ח אגב הלוכד משוהם טוען שהתשלום כולל גם מצב שהוא מגיע והנחש נעלם אך חזר תוך שבועיים. נשמע הוגן ביותר לדעתי תודה לכולכם.

naja

New member
הייתי הולך על אדי, אבל אני לא אובייקטיבי.

מרבית הלוכדים שאני מכיר נותנים חודש אחריות, אבל גם שבועיים זה זמן סביר.

YAIRCCC

New member
החבר מרוצה

האדם בא, לכד את הנחש (רק 3 מטר אורך), ולא ארסי. אחלה פורום יש לכם פה ותחביב סופר מיוחד אתם עוסקים. אם אני אחזיק נחש בבית, יגרשו אותי מהשכונה החרדית בה אני גר.
המשך יום טוב. אגב התחביב שלי הינו "רכיבת שטח" .

Itamar Levy12

New member
בגלל זה הבחור משוהם מפוקפק

אני מוכן להמר על, אולי לא יד שלמה אבל כמה אצבעות שהנחש בקושי מעל ל 2 מטר וגם אם זה מפלץ- 230.

אז אולי

זה בעצם אינטרס של הלוכדים להציג את הנחשים כמפלצות איימתניות? בכדי שאנשים יקראו להם על כל נחשיל?

shirarmony

New member
אהההה ממש!!!

רוב הלוכדים עושים את זה לא בשביל כסף!!! זאת הנאה שלהם...כסף זה לא הכל בחיים קרן!

naja

New member
../images/Emo45.gif

לא מעט לוכדים, בעיקר מה"דור הישן" מלבים את הפחד, האימה וסיפורי האגדות, בשביל להשיג עוד עבודה. אני מוצא את עצמי לא מעט מנסה להסביר לאנשים ולשכנע אותם שמה שנאמר להם ע"י לוכד כזה או אחר אינו נכון. לא תמיד זה מצליח. מצד שני, אני מכיר לא מעט לוכדים רציניים, שחלקם גולש כאן בפורום, ואף אחד מהם לא מלבה את יצר הפחד אצל אנשים הזקוקים לעזרה\ייעוץ.

BabaGee

New member
אני גם זוכר כתבה טלביזיונית מלפני...

כמה שנים טובות בסגנון כלבוטק (הגיוני גם שזה היה בכלבוטק) ששם הראו כמה לוכדי נחשים שהוזמנו לקריאות במחסנים שעברו בדיקה רצינית לוודא שאין שם נחשים ממש לפני הקריאה וכשחלק מהלוכדים חיפשו במחסן הנקי מנחשים, כמה מהם יצאו עם שקי בד עם נחש "תוצרת חוץ" (כמו כרכן או קינג) והציגו אותם כארסיים ומסוכנים. בכל תחום בחיים, איפה שתמצאי כסף תמצאי גם אנשים שינסו להשיג אותו בצורה מלוכלכת.

naja

New member
הזיכרון שלך ככה ככה.....

התוכנית הייתה שומר מסך עם אמנון לוי. הם בדקו שלושה לוכדים וטענו שאחד מהם הביא איתו את הנחש בשק(זה אכן נראה כך, אבל האינטיליגנטים לא טרחו לצלם את מהלך הלכידה.) ב

למעלה