הצילו, נמאס

vivi העתק

New member
הצילו, נמאס

בני בן 18 מוגדר עם פיגור קל, כל הזמן מתעסק עם ילדים כל הזמן סליחה על המילה המגעילה הוא חרמן, אין לי כוח, לבית הספר הוא הולך אחרי שהוא שותה כדור רסיטל, וזהו, אחרי זה אני לא מביאה לו כדור , הכדור הוא לדיכוי החשק המיני, אתמול נסע לאחיו נכנס לחדר של אחיו נעל על עצמו את הדלת נשאר שם בערך שלושת רבעי שעה אונן לכלך לאחיו את הסדין ויצא, כמובן שהרגיש שאחיו הרגיש משהו עשה, אבל אין לו שליטה על עצמו, אני אהייה מגעילה לבני ואשאל יש אפשרות לדכא את החשק המיני בכלל? או סרוס חלקי? אני כבר לא יודעת מה לחשוב, רק בגלל הסיבה הזאת אין לו חברים, אחרת הוא היה יכול להיות כמו כל הילדים הרגילים פחות או יותר, מה אני עושה איתו? נמאס לי , ואין לי כבר כוחות נפשים

BellA עלמה

New member
אממ

אולי כדאי לך לקבוע פגישת יעוץ עם צוות בית הספר או פסיכיאטר המטפל בו? אם הוא מקבל רסיטל אז הוא בטח תחת השגחה של פסיכיאטר.

vivi העתק

New member
שום השגחה

הוא צריך לקבל רסיטל לבית הספר וזהו,גם כשבקשתי הערכה פסיכיאטרית היא אמרה לי אין צורך, שאין לו בעיות פסיכיאטריות, ואין לו בעיות נפשיות, לאן אני פונה ? אני שבורה

גם אני חושבת שיש למי לפנות.

אם בבית הספר לא עוזרים פני ישר לאחראי החינוך המיוחד בעיר. או לפסיכולוג/ית בית הספר.

vivi העתק

New member
כנראה שלא

הבנתם אותי, מבית הספר הפנו אותי לפסיכיאטרית , והיא נתנה לי את הרסיטל לילד, והיא אמרה שאין צורך בהערכה פסיכיאטרית כי אין לו בעיות נפשיות או בעיות פסיכיאטריות, ושהוא צריך לקבל רסיטל, מבחינתי זה לא מספיק, כנראה שאבקש שיחות אצל רונית ארגמן

BellA עלמה

New member
ישנו את השרות הפסיכולוגי

שאחריים על מוסדות החינוך תקבעי פגישה איתם

Nellie Bly

New member
אני קוראת אותך זמן מה

גם בפורום השכן ובהחלט נראה שאתם במצוקה-ומעל לכל הילד במצוקה.פיגור שכלי מעיד על תפקוד שכלי לקוי,יכולות להצטרף לכך לקויות אחרות-אך התפקוד והחשק המיני-אינם לקווים.ואסור לנו לשכוח שמדובר בבחור בן 18,שככל בחור בן 18 אחר יש לו חשק מיני-אך לא מדובר בילד רגיל,אני לא רוצה להאביס אותך בפחדים וחרדות,אך היו לא מעט מקרים שבחורים/בחורות צעירים/ות בעלי פיגור-שכלי נפלו קורבן לתקיפה מינית-אתם חייבים להגיע לאזור-הפיתרון כי המצב וגם העתיד הנרקם-מדאיג מאוד.תניחי לרעיון המזעזע של הסירוס-אני רוצה להאמין שבנמצא פתרונות אחרים.דברי בדחיפות עם צוות בית הספר וכנסו ישיבת ITM שבה יוחלט,עם כל הגורמים הנוגעים בילד על הערכות וטיפול-בין אם מדובר על טיפול התנהגותי או טיפול משולב עם מוטיב של תרופות. נקודה נוספת-אין רע באוננות,כל עוד היא מתבצעת בחדר של הילד/שירותים דהיינו,לא בפרהסייה-מקווה,שעיניין זה ברור,אל תאסרו עליו לאונן,להפך-אם הוא הולך לשירותים/חדר מרצונו עודדו אותו,שבחו אותו.הצעה נוספת-רגעית אולי,לעבוד עם הילד באופן אינטנסיבי ולהבהיר לו באמצעות משפטים קצרים וחזרתיים 'אסור לגעת בגוף של ילד/חבר !אסור לגעת!!" "זה לא נעים!אני לא מוכן.תפסיק!" לא יודעת עד כמה זה יועיל,אבל הניסיון ראוי. בהצלחה

למעלה