הצילו, נמלים!!!

הצילו, נמלים!!!

הקיץ הזה הרבה יותר טוב בכל הקשור לג'וקים ברעננה. המעופפים מוגרו (האחרים אינם במילא, כי אנחנו מרססים את הביוב, החצרות והבניין מדי שנה, באדיקות). אבל מה - תופעה חדשה צצה לה - מליוני נמלים קטנטנות, זערוריות, שמגיעות השד-יודע-איך מבחוץ, ובהיעדר מזון זמין (הבית נקי, טפו, טפו, טפו) פשוט מטיילות להן הלוך ושוב ובאלכסונים אקלקטיים בכל רחבי הבית. גם אצלכם/ן? מכירים/ות? מה לעשות? ריצפז+ נגד נמלים לא עוזר. שואב אבק עוזר לכמה שעות וחוזרות החברות של אילו שנשאבו. זו בעייה כל כך מאסיבית, שכבר הפכה למיטרד - ממש לא נמלה-פה-נמלה-שם אלא תופעה גורפת.

p a l o m a

New member
אני פזרתי (במטבח) פלפלף חריף אדום

מיובש (שאטה) פלפלים שלמים - זה מבריח את החרקים.

ימאנזה

New member
המדביר החד שנתי שלי מתחייב גם לנמלים

ואין לי נמלים בכלל.. הן מופיעות רק סביב מה שהחתולה שלי פולטת במרפסת אחת לכמה ימים וכשאני מנקה את זה הן נעלמות. אם ההדברה שלכם גם לנמלים, יש למדביר אחריות לזמן שהתחייב וצריך להזמין אותו במסגרת ההתחייבות.. אם אין, לדרוש מהמדביר הדברה הכוללת נמלים. פרט לכךיש אבקה נגד נמלים שאפשר לפזר בפינות אבל לא הייתי מתלהבת מהרעיון של חומר כזה סביבי. לפחות מה שלא רואים........

a r t h e m i s

New member
גם אצלנו!!! פעם ראשונה...

פתאום החלו להופיע הקטנטנות האלה משום מקום. והבית בהחלט מצוחצח! לא נוכל להשתמש השנה בשרותי הדברה כך שאני נאלצת להתנצל בפני כל אחת שאני נתקלת בה ושוטפת אותה במים בכיור...

עלתה בי עוד מחשבה

אולי הן מזונם של הג'וקים, ומאחר והתייעל מיגור הג'וקים ברעננה - יש פתאום לנמלים מרחב מחייה מחודש?

למעלה