הצילו !!!!!!!!!!!!!!נמלים!!!!!!!!!!

orikoko

New member
הצילו !!!!!!!!!!!!!!נמלים!!!!!!!!!!

נמלים בכל מקום בבית. פתאום , לפני כמה ימים הן יצאו להתקפה. מנקים את השיש במטבח, ונשאר פירור מיניאטורי שאף אחד לא רואה? עוברת שעה ושיירת נמלים חרוצות מתקיפה אותו מכל עבר. נצמדתי לתרסיס רייד, אבל זה עוזר רק באופו נקודתי. מישהו.......הצעה......מה לעשות???????????

super-cat

New member
מצטרפת לשאלה...

חשבתי שניקיון יסודי וריסוס יעזרו, אבל כנראה שגם לזה הנמלים פיתחו חסינות... נטלי

צפנתי

New member
רעל-הוא-רעל-הוא רעל. אם שמים אותו

במקום אחד, הנמלים עוברות מה מאד למקום אחר.צריך למצוא את הבית שלהן,הקן, ולטפל שם. בתור ילדה זה היה משחק שמאד אהבתי, ולקח כמה דקות ולפעמים יותר, למצוא את החור של הקן שלהן. בתור ציוד עזר לפעמים צריך לתת להן קצת אוכל ולראות לאן הן סוחבות אותו. (לחם מפורר, למשל) הפתרון הטוב ביותר הוא לשים כמה גרגרי דיזיקטול (רעל מגורען) ישר לתוך החור שלהן. לא בשום מקום גלוי, זה לא עוזר וגם מסוכן. הפתרון הטוב ביותר לבריאותינו, לבריאות יקירינו ולבריאות העולם הוא לטפטף כמה טיפות תמצית שמן רוזמרין/ער/לבנדר (אני ניסיתי רוזמרין, אבל תנסו מה שיש לכם בבית, יש את זה בחנויות טבע ומיסטיקה) ישר לתוך החור שלהן. זה חומר שמאד דוחה אותן, שומני ודביק ולכן השפעתו מתמשכת יותר מתרסיסים ועזר לי נגד נמלים קטנות בבית, לא שמעתי מהן חודשים ארוכים (עד שעזבתי את הדירה) בהצלחה ובבריאות!!

orikoko

New member
המקור שלהן כנראה בחוץ

ניסיתי לראות למיפה הן באות, וזה כנראה על גג הבית. אולי למישהו יש רעיון?

bennyTKD

New member
2 הצעות

1. לקרוא את שרשור הנמלים הגדול שפתחתי פה לפני חודש. 2. אחרי שמתייאשים מסעיף 1 - לי לקח שבועיים להתייאש, בהם ניסיתי כל תרופת סבתא אפשרית וכל תרסיס שמוכרים בסופר - הנמלים כבר למדו את המשפט "כשאלוהים סוגר דלת הוא פותח חלון" - בכל מקום שריססתי וגירשתי אותם הם פשוט עברו למקום אחר במטבח - פשוט הזמנתי ריסוס. ובא לציון גואל. אין נמלים. הבטחתי לעצמי שמשנה הבאה, אני לא מחכה לקיץ ולבוא הנמלים, אלא מזמין כבר בפסח ריסוס. בני

LionHeart

New member
נמלים אבל לא עושות כלום

הן מזיקות באיזו שהיא דרך ? הן נושכות ?

Hwoarang

New member
להזמין מרסס מקצועי

נמלים זה לא ג'וקים שאפשר לחסל עם ריסוס ביתי...שימי לב אם גזמו את הצמחים\עצים לידכם בסביבה הקרובה, זה תמיד מביא מלא נמלים. דבר ראשון ריסוס בתוך הבית, ואם זה לא עוזר אז גם ריסוס בחוץ... לילה טוב

כמיסה

New member
פטנט חדש ששמעתי קל ומהיר

כמובן אחרי נקיון (אבל להמעיט במיםכי זה לא הטיפול בקנים) לשפוך נפט סביב כל הבית הדלת, החלונות פסים דקים. לחזור על כך פעם בשבועיים כך הגית יהיה "מחוץ מתחום"עבורם בהצלחה

adam thats all

New member
1. להשאיר להם אוכל רעיל

2. רייד מקס - אני ממליץ בחום 3. מצטער שלא היה לי זמן לקרוא את התגובות אני די ממהר..... אז אם מישהו כתב מה שכתבתי , יופי לו.

משהו ששמעתי אך לא בדקתי

לפזר עלי דפנה מהכיוון שממנו הן מגיעות. ספרי לי מה עשית בסוף

למעלה