הצילו...נסיון ראשון עם RFM...
אחרי שעה של עבודה עם החומר הדביק הזה, זה מה שיצא
מזל שהכנתי עוגת אלפא... ועכשיו לטיפים: איך אפשר לשפר את העוגה?
אני לא רוצה לבטל את מסיבת הבריכה... ה-RFM היה מאוד רך ולא התגלגל ל"נקניק" יפה כמו בספר...האם צריך ללוש אותו יותר? פחות? עם הרבה אבקת סוכר? מעט? עכשיו אסור להכניס למקרר? פשוט להשאיר בחוץ? הבעיה היא שהעוגה מכילה חלב. מה אתן אומרות? יש סיכוי?
אחרי שעה של עבודה עם החומר הדביק הזה, זה מה שיצא

