הצילו(עוגה ראשונה)
אני מכינה עוגה להיום בערב ולא חשבתי שזה כל כך קשה!! הכנתי את העוגה עם בסיס של טורט רגיל ומעליו קרם קרמל (עם שמנת מתוקה פרווה) ומעל טורט שוקולד עם מוס שוקלד ..(טעים מאוד!) הבעיה הראשונה שכנראה קיבלתי בצק סוכר סופר קשה ואין לי טיפת כוח ביידים לרדד אותו.. הצלחתי איכשהו לרדד ואני בקושי כותבת עכשיו..רועדות לי הידיים כבר! הבעיה היותר קשה שאני לא יודעת אם העוגה תוכל להיות בחוץ עד הערב בגלל השמנת שבקרמים... (בנתיים שמתי את בצק סוכר המרודד בחוץ בתוך ניילון בתקווה שישאר רך) וכמה שעות דרושות לבצק בשביל להתקשות על העוגה? בבקשה שיהיה פה מישהו שלא מבשל לפסח ויש לו זמן לענות לי רגע [פסח שמח לכולם]
אני מכינה עוגה להיום בערב ולא חשבתי שזה כל כך קשה!! הכנתי את העוגה עם בסיס של טורט רגיל ומעליו קרם קרמל (עם שמנת מתוקה פרווה) ומעל טורט שוקולד עם מוס שוקלד ..(טעים מאוד!) הבעיה הראשונה שכנראה קיבלתי בצק סוכר סופר קשה ואין לי טיפת כוח ביידים לרדד אותו.. הצלחתי איכשהו לרדד ואני בקושי כותבת עכשיו..רועדות לי הידיים כבר! הבעיה היותר קשה שאני לא יודעת אם העוגה תוכל להיות בחוץ עד הערב בגלל השמנת שבקרמים... (בנתיים שמתי את בצק סוכר המרודד בחוץ בתוך ניילון בתקווה שישאר רך) וכמה שעות דרושות לבצק בשביל להתקשות על העוגה? בבקשה שיהיה פה מישהו שלא מבשל לפסח ויש לו זמן לענות לי רגע [פסח שמח לכולם]