הצילו עזרה בבקשה

Eila41074

New member
הצילו עזרה בבקשה

היי חג שמח לכולן באתר של dmc יש דוגמה חמודה של ג'קט באפור ולבן . בהוראות מראים כאילו כל השורות מתחילות מאותו הצד? איפה שהמספרים? ומה זה אומר החץ כלפי מעלה עם הדוגמה באפור? איך אני עולה שורה למעלה? אם אני מתחילה את הדוגמה של המשולשים כשגומרים את השורה אז הסיום הוא למטה ואז השורה הבאה היא בלבן. כשאני מסיימת את השורה בלבן איך אני ממשיכה את השחור - מה מייצג החץ שמראים שם? צריך לגזור חוט ולהתחיל מחדש או שיש דרך 'להרים' את החוט שורה למעלה? כתובת האתר: http://www.dmc.com/mjRS/1/doc/diagrammes/senso/FCC_senso_07.pdf

haya53

New member
ג'קט

בדקתי את הקישור שציינת לפי דעתי תבדקי קצת אחורה בפורום שלנו טטיה המיוחדת שלנו נתנה קישור לאתר עם המון דוגמאות קרושה ונדמה לי שראיתי שם את הדוגמא וכמובן התרשים שהו מאד ברור בהצלחה וחג שמח

איך שאני מבינה את זה

את סורגת את הדוגמא השחורה עם החוט הכהה. ואז חוזרת לתחילת השורה וסורגת את הדוגמה הירוקה עם החוט הבהיר. רק אז מסובבת את העבודה ומתחילה שוב את הדוגמא השחורה. כלומר - את סורגת 2 שורות באותו הכיוון, כאילו שורה מעל שורה ( כל שורה בצבע אחר) ורק אז סורגת את השורה הבאה ( או יותר נכון, שתי שורות במקביל). מקווה שלא בלבלתי אותך, כי הצלחתי לבלבל את עצמי עם כל המלים. דרך-אגב, מקסים הג'קט הזה!

iris3111

New member
הדוגמא בנויה על שתי שורות. השורה

הראשונה בצבע הכהה ובצבע הבהיר השורה השניה. מתחילים בצבע הכהה שורה 2 מתחברת עם החוט הבהיר. הופכת את העבודה ומתחילה שוב עם הצבע הכהה, עולה שורה עם 5 עיני שרשרת בצבע הבהיר וחוזר חלילה. החצים לדעתי מראה עליית שורה לדוגמא חדשה. לא מוכרת לי דרך אחרת להעלות את החוט חוץ מליגזור ולהתחיל שוב או לחילופין להשאיר אותו רופף ואחר כך להסתיר אותו בתפירה. הדוגמא מאוד יפה בהצלחה.

tatia

New member
מה שאני חושבת..

יש שם למטה הסבר ברוסית, אבל לא ברור בכלל, אבל דרך לסרוג דוגמא יש:)) סורגים שורה 1 אחר כך 2 עם צבע לבן,עוזבים את הסריגת החוט הלבן ועוברים לצד שני של סריגה, איפה שנשאר חוט כהה,וסורגים איתו שורה 3 (החץ מראה שצריך להעביר חוט למלה להתחלת השורה ), עוזבים חוט כהה, ועוברים לצד איפה שעזבנו חוט לבן, סורגים איתו שורה 4... וככה סורגים כל הזמן, כל שורה צבע אחר ומתחילים מצד אחר. מקווה שהסברתי ברור.:) עם לא אנסה להסביר ברור יותר:)

Eila41074

New member
היי תודה רבה

תודה לכולן על העזרה... זה מה שבאמת עשיתי וזה דווקא יוצא סבבה... משאירה בצד את החוט השחור עושה את השורה לבן ואז חוזרת לשחור ומשאירה קצת חוט בצד כדי לא לגזור כל הזמן...יש כבר עשרים שורות וזה יוצא מהמם... ושוב תודית וחג שמח

tova האחת

New member
דוגמה כזו שווה שתצלמי שלבים ותסבירי

כל שלב.כאילו סדנה וירטואלית.אם את יכולה.תודה

למעלה