הצילו!! עזרה עם פיירפוקס איטי וקורס

oriag80

New member
הצילו!! עזרה עם פיירפוקס איטי וקורס

שבת שלום חברים אודה לעזרתכם!

יש לי פיירפוקס בגרסה עדכנית-הוא נורא איטי לאחרונה, וגם קורס כל כמה שניות אני משתמשת בו שנים ומעולם לא נתקלתי בבעיות... ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לעדכן ג'אווה וכו' כלום לא עוזר מה עושים??

אני אוהבת רק את הדפדפן הזה

תודה

B Ran

New member
תתחילי מביצוע ההנחיות שבמאמר

הזה רצוי לעבור על כל השלבים בלי לדלג או להתעצל.

oriag80

New member
ישיתי הכול ועדיין

הוא נורא איטי ולוקח דקה וחצי ויותר עד לפתיחת עמודים...

הגלגל למעלה לא מפסיק להתגלגל והעמודים נפתחים אחרי המון זמן- ראיתי באינטרנט שמישהו כתב על מסוף השגיאות להריץ איזו פקודה מישהו שמע? אין לי מושג איך אני מגיעה בפיירפוקס לדבר שנקרא מסוף שגיאות בכלל

תודה על העזרה ושבת שלום אני ממש מיואשת מהמחשב הוא בקושי זז ועם 2 בנות שממש אוהבות להשתמש ביוטיוב זה קשה

B Ran

New member
בשאלה המקורית דיברת רק על דפדפן פיירפוקס

עכשיו כבר כל המחשב בקושי זז. כדי לבדוק אם הבעיה היא רק בדפדפן נסי לבצע את אותן פעולות עם דפדפן אחר ולראות אם יש הבדל בביצועים,
אחרת,
מחשב יכול להתנהג באיטיות ממיליון סיבות, החל מהתחממות , דרך חומרה חלשה, דיסק סתום , חומרה תקולה וכו'.
גלישה איטית יכולה להיות קשורה גם לחיבור אינטרנט איטי , בעיות בקו או בציוד הקצה, המידע הזה הוא המידע המשמעותי ואותו אל לא כל כך שיתפת.

oriag80

New member
תודה זה השתפר

היו לי כמה רוגלות שהסרתי ועכשיו זה רץ מהר יותר עדיין כל המחשב מתנהג כמו עגלה קצת אני ממתינה לשדרוג של מערכת ההפעלה עוד חודש נעשה התקנה חדשה נקווה שישתפר תודה רבה על עזרתך ושיהיה שבוע נהדר!

למעלה