עש
את מביאה אותם הביתה באריזות שאת קונה בסופר. הביצים נמצאות כמעט בכל האריזות ואצלך בבית טוב להם והם מתפתחים והופכים לפרפרים. כל אריזה שאת מביאה הביתה, תכניסי אותה ל-72 שעות למקפיא ורק אח"כ תאחסני בארונות במטבח. קמחים למיניהם ( קמח תופח אין צורך כי הם לא אוהבים אותו בגלל אבקת האפיה שיש בו ) קטניות פסטה אינסטנט פודינג אבקות מרק ובכלל, כל מה שגר על המדפים בסופר ללא קרור ונתון באריזות קרטון, צפולן ושקיות ניר ופלסטיק. לגבי מה שכבר נמצא אצלך בבית, תוציאי הכל החוצה, חפשי ביצים (הן נתונות במעין שקית קטנה בצבע בז'-אפור), זרקי אריזות שיש בהן חרקים או תולעים ( אחד השלבים בהתפתחות העש הוא הפיכתו לתולעת ), אריזות נקיות הכניסי ל-72 שעות למקפיא.